Bohor

Level 5
 • Content Count

  807
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Bohor last won the day on September 14 2018

Bohor had the most liked content!

Community Reputation

113 Snašao se

About Bohor

 • Rank
  Moderatori
 • Birthday 01/31/1988

Recent Profile Visitors

1,333 profile views
 1. Kurve, jebu se u picku! Mamu im jebem!
 2. Nisam vozio bembaru ima 10 godina! Al krecem da vezbam od svakog ponedeljka.
 3. Jel ima neko da ne cita Plej?
 4. Okej, onda razumem tvoj ispizd. Ne pratim uopste sta radi zlda. Inace taj profil licnosti sto si opisao uopste nije redak na ruru.
 5. Neko: kepec Vlada: nisam nesiguran zbog visine, PISAM TU U USTA AUUURHGHHHJHH RAGE Bez ljutnje, ko da malko jesi
 6. Pre svakog videa i na svakih 5 min u svakom videu.
 7. Ljudi se uzbude kad kazes da nesto placas. Evo, placam i Microsoft Office :D
 8. Znam da su neki open source, al ja ne mogu da garantujem da nema neki bag u chromeu, na os-u, da neki nezadovoljni radnik nece pushovati neko sranje na prod branch, itd. Reklame mi zaista nigde ne smetaju, bukvalno nigde, osim na yt. I sad imam premium bez reklama, radi minimiziran, kad ugasim tel, mogu da skidam klipove za oflajn itd.
 9. Ne znam sta je brazuer i ne znam o čemu pričaš. Stvarno si bedan pokušaj viće. Take it easy cyber bully. Nisu baš konkurenti, hehe.
 10. Da bi AdBlocker mogao da blokira reklamu, on mora imati pristup celoj stranici koju gledas. Kompletnom DOM stablu, sa sadrzajem svakog elementa. Sve sto ti vidis, vidi AdBlocker. Tvoju postu, banku, fejs, na sta drkas, sta god oces. Pa i ono sto se ne vidi na ekranu (tipa password input ima value u clear textu, ali na ekranu se renderuju zvezdice). Ako ti je ok da koristis dodatak brauzeru koji su napisali neki random likovi iz neke random zemlje koji moze da vidi sve sto ti vidis, onda kul.