toma Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 ok je epizoda skroz, ali oni mexican standoff pogledi na kraju su roflmario 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Bas, to mi je bilo bezveze. Sto je promenjen reziser, zna neko? Inace ova uvodna spica je pocela da mi se svidja, iz cista mira je slusam celi dan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 da li imam niska ocekivanja ili nesto trece,odlicna mi je bila epizoda,ovoga puta su cak i sporedne uloge poznati glumci,u farela nisam ni sumnjao ali se i vins netipicno za njegove dosadasnje uloge odlicno snasao,bice ovo sporih 7 dana :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 ja sam prezavodoljan prvom epizodom, imajuci u obziru koliko su je ispljuvali "kriticari" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Videcu kakva ce biti druga epizoda, jer se dosad glavni likovi nisu komuniciralai, al fali mi humora kao sto je bilo izmedju Rusta i Martija, ovako je suvise 'hardcore depra'. Najbolji description True Detective aka Sad cops who hate themselves Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 jako dobro sto se mene tice. gleda mi se dalje Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 True Detective aka Sad cops who hate themselves Bilo mi je dosadno. 2 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted June 25, 2015 Report Share Posted June 25, 2015 Nije da je rust bio happy cop... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 25, 2015 Report Share Posted June 25, 2015 Da al jedan je Rust, ovde su svi u kurcu :D Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 25, 2015 Report Share Posted June 25, 2015 s2e1 ukazuje na brojne probleme, ali daleko od toga da je loša epizoda/serija glavni problemi su to je što je osetno slabije od prve sezone, onda nema one dvojice ludaka koji su efektivno nosili celu seriju i to što je pizzolatto napisao scenario koji (za sada) ni približno nije efektivan kao početak s1 u s1 imamo 2 glavna lika, odma se vidi strašan zločin (nad nevinom devojkom) i tona vremena sa njima dvojicom koji caruju (i mekonahi i vudi koji reaguje na njega) u s2 imamo 4 glavna i još 3-4 sporedna lika i mnogo se vremena troši na intro svih njih pa na kraju samo ubistvo (saucesnika u nekoj proneveri) i nije toliko efektivno e sad farel je vrlo dobar, rejčel isto (mada ne mogu da zamislim šta bi bilo veci finger od njenog lika, svima koji su picolata prozivali prošle godine za to kako piše žene u seriji) von je solidan i taylor-kitsch-of-death je isto ok načelno i čini mi se da kako vreme odmiče i vidimo sve veći deo sezone da će utisak biti sve bolji... ipak, čini mi se da ga je nepotrebno zakomplikovao po pravilu "more of everything" samo da bi se razlikovao od prošle sezone...ok, pošlo mu je od ruke da se razlikuje, al čini mi se na sopstvenu štetu...no opet, gledamo dalje ofc =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 25, 2015 Report Share Posted June 25, 2015 Rust nije bio u kurcu nego je vodio život po sopstvenom uverenju koji mnogima deluje da je u kurcu. Njegovo "u kurcu" je izazvano tzv. unutrašnjim razlozima. Ovo troje su u kurcu zbog spoljašnjih razloga. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 25, 2015 Report Share Posted June 25, 2015 deluje ? rust nije mogao vise biti u kurcu,jednostavno se predao takvom zivotu sto je i normalno posle smrti deteta ako se dobro secam...pogled na njegov boravak ti takodje govori koliko je u kurcu sa sve onim jednim dusekom na podu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Znatno bolja epizoda, i ima onog humora sto mi je nedostajalo u prvoj :) Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 (edited) koji kurac, sta se upravo desilo Edited June 29, 2015 by tower- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 trejler spojlovaoostace ziv Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 nije moguce da je Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 nosio pancir 1 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 gumeni meci bre Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted June 29, 2015 Popular Post Report Share Posted June 29, 2015 oživeće ga melisandra, no worry 3 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 a zalili ste se na prvu epizodu xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 pa? Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Što bi ga overavao ako su gumeni meci. Mada, ono, možda je vezano za taj fetiš da puca likovima u međunožje Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoskoG Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 a zalili ste se na prvu epizodu xD Prva epizoda je super. Uspevam da zaspim uz nju ne odgledavši je do kraja već osam dana... 1 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 vrlo dobra epizoda, isplatila se ona silna ekspozicija iz pilota wtf kraj, deluje čudno rešiti se osetno najboljeg glumca u ekipi i lika koje je odlično napisan, njegove scene su mi najinteresantnije u obe epizode nadam se da će da preživi, iako, IRL, čovek umire od point blank sačmare u stomak (pogotovo kad se nosi pancir) a čak i da ne preživi, tu su flashbackovi =o) antigona ima pro objašnjenje za noževe, još da čujemo objašnjenje za 3 rolne selotejpa :oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 imaju u trejleru scene sa njim koje se jos nisu desile, preziveo 100% jbg Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts