bolkonski Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 mozda je BB sacma!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 (edited) Totalno retardirano ce da bude ako prezivi. Edited June 30, 2015 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Ko hoće da se nada da je mrtav nek ne otvara 2 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Meni ovakve gluposti ubiju volju za gledanjem. Koji to ubica overava lika u stomak ? Kako nije provalio da ima pancir, nije se zapitao zasto ne lipti krv na sve strane ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Mozda i nije hteo da ga ubije, vec da ga zaplasi ili sta god. Prica je ovde i dalje dosta zamrsena, samo mislim da cemo na kraju ove sezone znati malo vise o svemu, s obzirom da se na kraju prve sezone nikada nije skroz do kraja otkrila istorija one porodice iza koje je stajao green man, ako se dobro secam. Slazem se da bi bilo totalno glupo da je stvarno hteo da ga overi, a da ovaj ipak prezivi, no glupo je suditi dok ne vidimo trecu epizodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 u jaja puca, tj donji stomak, jer mu je to trejdmark. mozda je pucao solju umesto sačmom, kao killbillov brat u beatris kido, pa ga je powredio, ali ne i powredio 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Hah, svi u spojlere! Ja ne otvaram topik ukoliko nisam odgledao poslednju epizodu, za svaku seriju vazi to pravilo! (nekad gotivim da se spojlujem)Meni je bilo logicno da ne zeli da ga ubije, vec da ga zaplasi. Zasto bi imao ogromnu masku ptice ako zeli da ga ubije? Nije bilo krvi. Izgleda da ga upucao na isto mesto kao sto je pucao i onog pre njega. Dakle to je bila nekakva poruka. Interesantno je sto je ubica od pocetka tu. Super sezona, jedina mana (po meni) je sto ima toliko likova. Kao cetiri glavna, mozda je to puno za seriju od 8 epizoda. Videcemo. Svidja mi se, jedva cekam novu epizodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Zasto bi ga double tap-ovao da ne zeli da ga ubije. Mislim i da posle prvog puta je dovoljno da shvatis ozbiljnost situacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Prvi put ga upucao da mu izbije pistolj iz ruke, drugi put da mu da do znanja da je on ubica (to ja mislim, ko zna sta ce da ispadne) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Sad može stvarno da ne jebe i da se fokusira na posao 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Realno tako gledano, ko normalan koristi neke lazne metke ili slicno protiv pandura koji je cuo ubicu iza ledja ali je kasnije reagovao, sa pravim pistoljem u ruci? Nadam se da ce da iskombinuju ovo da izgleda fino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post prota_ Posted July 1, 2015 Popular Post Report Share Posted July 1, 2015 spiro, očigledno da samo tražiš razlog da ti se sezona ne dopadne. ono, prekini da troluješ i sačekaj sledeću epizodu. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 spiro, očigledno da samo tražiš razlog da ti se sezona ne dopadne. ono, prekini da troluješ i sačekaj sledeću epizodu. Nista novo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post SpiRo Posted July 2, 2015 Popular Post Report Share Posted July 2, 2015 spiro, očigledno da samo tražiš razlog da ti se sezona ne dopadne. ono, prekini da troluješ i sačekaj sledeću epizodu. Sezona mi se nije dopala od prve epizode a druga epizoda je samo potvrdila misljenje. Na ovom forumu cim imas svoje misljene ili ti se nesto ne svidja odma si troll i odma dolazi ucutkivanje posto nemas pravo govora. Oprosti sto nisam na slepom bandwagonu. 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 ne radi se o tome što imaš svoje mišljenje nego što si naporan. uz to, pogledao si jednu epizodu, odlučio da ti se ne dopada cela sezona i onda kao nisi na slepom bandwagonu. jel čuješ ti sebe? 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 (edited) Al si se nasrao. Pogledao sam 2 epizode i rekao sam da mi se ne svidja kraj druge epizode. Nisam ni spominjao druge stvari koje mi se ne svidjaju. Izgugluj sta ja bandwagon.. Na osam strana hvalospeva napisao sam JEDAN jebeni post, o JEDNOJ stvari koja je glupa, i vec sam naporan i treba da prestanem da trolujem ??? Edited July 2, 2015 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Ne mozemo da znamo dal je glupa ili nije jer jos uvek ne znamo ni motive pocinioca ni aftermath dogadjaja. Klasican cliff hanger. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 (edited) Kazem cliffhanger scena je glupo napravljena. Postoje dva scenarija i oba su glupa. 1. Hteo je da ga ubije: Nije moguce da nije provalio da ima pancir, samim tim scena je glupa. 2. Hteo je da ga zaplasi: Kako je znao pre nego sto ga je upucao da ovaj nosi pancir ? Zasto bi overavao lika kojeg samo zeli da zaplasi ? Valjda bi bolje bilo da ga je upucao jednom i otisao, kao "misleci" da je mrtav. Tako bi i Velkoro mislio da je preziveo na srecu, zato sto je nosio pancir, i bio bi ubedjen da je zaista hteo da ga ubije bez razmiljanja. Bio bi prilicno zaplasen. Ovako, kada Velkoro prezivi, moze samo do dva zakljucka da dodje. Ubica je retardiran, ili je hteo da me zaplasi. Sto celu scenu kako je napravljena cini prilicno glupom. Edit: Sad sam vec i sebe napeo pokusavajuci da obrazlozim. Edited July 2, 2015 by SpiRo 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Spiridon Konvergentni Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 (edited) btw TrueDetectiveVEVO Edited July 2, 2015 by lancemi3d 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 spiro vs world part 50 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 (edited) Totalno meh epizoda. Overall, not amused. Edited July 6, 2015 by Kemp. 1 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Meni je isto smor, previše se trude da nešto budu ozbiljni i duboki kako bi imitirali (neuspešno) prve sezonu, umesto da sezona fura neki svoj trip i atmosferu. 1 Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 (edited) jer su jos nekome neke scene u ovoj drugoj epizodi kriminalno odglumljene od strane vince vaughn-a... ili sam istripovao mada mi nije ubedljiv u svakom slucaju :D Edited July 6, 2015 by reky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 jer su jos nekome neke scene u ovoj drugoj epizodi kriminalno odglumljene od strane vince vaughn-a... ili sam istripovao mada mi nije ubedljiv u svakom slucaju :D Da, i meni se nije svideo pre svega u sceni kad su nasli onog drugara mrtvog pri kraju epizode, ali sta znam, opet mi je ok u odnosu na ocekivanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts