brue Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 (edited) али зашто баш само и искључиво новоградња? Зар није боље узети нешто десетак год старо или сл, где можеш тачно да провериш како су се показали објекат и станови у њему, које су предности и мане и сл? Овако дајеш поприлично кеша за баш дискутабилан квалитет... плус, Вулфи ти је комшија... На све то... кућа кева, јебо станове. Edited December 23, 2013 by brue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Daj lokaciju sa ovakvom gradnjom, grejanjem na gas, i ostalim "magnetima za pičke". Evo sajt da ti pomogne http://novogradnja.rs/nekretnine/prodaja/stanovi/novogradnja/beograd-novi%20beograd/sort/s_cena-desc/page/0 Pa takve lokacije nema posto je krs :) Mislim rekli su ti vec to mnogi ovde na topicu, realno ta lokacija bi imala perspektivu za 5-10 godina kad zavrse projekat da su uradili zvucnu izolaciju kako treba. Posto ocigledno nisu, a u blizini su pruga i uskoro saobracajni koridor... A kvalitet gradnje koji pominjes nikako nije ekskluziva (neravni plafoni, ukoso instalacije i sl). Pomenuo je vec Santa, ali recimo ovi stanovi na uglu Dusana Vukasovica i Jurija Gagarina su bas dobro odradjeni http://www.neimarv.rs/vukasoviceva-blok-61 isto imaju vrata terase od poda do plafona i sl, a kad sam se ja raspitivao onako na "dobar dan" bile su cifre oko 1.500 po kvadratu. Jedino sto nema grejanje na gas, ali ako sam dobro skontao ti bi placao odrzavanje stana 0,6 evra po kvadratu, dakle oko 40 evra mesecno samo za to, plus neke stvari koje moras da placas infostanu pa moras (tipa voda, smece i sl), izadje na 50 evra. Dakle mesecno stedis na racunu oko 50ak evra u odnosu da placas regularno daljinsko grejanje. Dakle za razliku u ceni kvadrata bi trebalo jedno 36 godina da bi ostvario ustedu po tom pitanju. Tako da ti argumenti o "povoljnosti" ne stoje, drugo je sto je stan u West 65 i statusni simbol. Kao sto Mitch krene da kenja a ovamo vozi Clia RS :) али зашто баш само и искључиво новоградња? Зар није боље узети нешто десетак год старо или сл, где можеш тачно да провериш како су се показали објекат и станови у њему, које су предности и мане и сл? Овако дајеш поприлично кеша за баш дискутабилан квалитет... плус, Вулфи ти је комшија... Cuti ti, onomad na temi kad sam ja pomenuo da je kvadrat u Westu 1900 evra, ti si me naduvao kako ne treba da gledam cene na sajtu, a ovde se covek ishvali na sve strane kako je preko ne znam ni ja kakvih veza spustio cenu na 1840, tj na stan od 65 kvadrata je ustedeo manje od 4k evra :) Oni tu ne spustaju cene jer je to statusni simbol, kao i Belvil na primer, a koji je fakat jos crnje i grdje mnogo uradjen od ovoga. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted December 23, 2013 Author Report Share Posted December 23, 2013 Druze, ziveo sam na tri lokacije na NBG. Jurija Gagarina (dva stana, dakle u dve zgrade) i Nehruova. Liftovi su no comment. Ulaz u svaku zgradu je bio sjeban, prljav, hladan, razbijen. Raspored prostorija u velikoj većini ovih stanova (od 1975 na ovamo) je urnebesno smesan. Trenutno zivim u stanu od 90 kvadrata + terasa, ima dnevnu sobu + 3 sobe, od kojih ni jedna nije ni za kurac. 15 kvadrata otislo u hodnik, u kuhinji jedva možeš da se okreneš, WC je širok 70cm. Takođe, instalacije su otišle u kurac. Ćale je spucao 20k + EUR za renoviranje zidova, kupatila najviše, kuhinje, WC-a i struje (instalacija). Protočni bojler je bio samo u mašti bez kabla za jače napajanje. Pregradni zidovi se ruše pesnicom. Nalazili smo kablove koji su "prebačeni" preko drvenih štokova. Dakle, požar u najavi. Cevi od komšije cure, upropastile nam plafon u kupatilu. Komšiju boli kurac. Na terasu ti bacaju pikavce, kaplju klime na sve strane, tresu mrve, bacaju hranu... Mentalitet ljudi bih mogao, ali ipak neću da pominjem. Ipak je ekipa drugačija nego po novijim zgradama, gde su pretežno mladi ljudi. Parkiranje tipa "vozim krš", olupaću ti auto jebe mi se i slično... Sve u svemu, ne želim više takav život, mogu i hoću bolje. Slažem se da je "moguće" platiti manje kvadrat na sličnoj lokaciji, spucati brda para u renoviranje, i dovesti to u neko pristojno stanje. Ali čim zakoračiš iz stana džabe sve. To je neki od razloga zašto nisam za staru gradnju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Trenutno zivim u stanu od 90 kvadrata + terasa, ima dnevnu sobu + 3 sobe, od kojih ni jedna nije ni za kurac. duvaj kurac 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted December 23, 2013 Author Report Share Posted December 23, 2013 Cuti ti, onomad na temi kad sam ja pomenuo da je kvadrat u Westu 1900 evra, ti si me naduvao kako ne treba da gledam cene na sajtu, a ovde se covek ishvali na sve strane kako je preko ne znam ni ja kakvih veza spustio cenu na 1840, tj na stan od 65 kvadrata je ustedeo manje od 4k evra :) Oni tu ne spustaju cene jer je to statusni simbol, kao i Belvil na primer, a koji je fakat jos crnje i grdje mnogo uradjen od ovoga. Cena je 2100 EUR trenutna. Tako da nije bas tako kako kažeš ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 de zivis, svratio bi da ti pogledam gajbu malo Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted December 23, 2013 Author Report Share Posted December 23, 2013 duvaj kurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 samo da capke ne napravi topik o tome sta mu se desilo posle slave i ovo moze opusteno da bude najgori topik u 2013oj godini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted December 23, 2013 Author Report Share Posted December 23, 2013 (edited) Upravo zbog svih tih razloga sam izabrao prvu lamelu do Airport Cityja, skroz levo. Prosla su 3 voza dok sam razgledao stan, cuju se dok sedis na terasi. Unutra se ne cuje nista. Stan gleda ka Bezaniji, ne cuje se apsolutno nista, pa ni saobracaj u Omladinskih brigada. Istina je da u lameli koja je najbliza pruzi i koja gleda ka gradu ovo moze biti problem (i jeste). Opet, ziveo sam i u Kraljice Marije, mogao sam da skocim na tramvaj sa prozora, pa nije toliki problem, navikne se covek. I zajebite price o tatici, nema moj tatica jedan dinar u svemu ovome. Opet, hvala svima na konstruktivnim predlozima, moze lock, izgubilo je svaki smisao. Edited December 23, 2013 by Failure.Sanitarium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Kako sad lock, pa ne može lock kad ti hoćeš! Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 (gde ti neće sa jedne strane pičiti vozovi a sa druge autoput) Zapravo su i autoput (tj saobracajnica za novi most) i vozovi s iste strane tako da nije frka :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Kao neko ko povremeno obilazi/radi na gradilishtima vecih ili manjih zgrada mogu da ti kazem da si ti NAIVAN U PICHKU MATERINU ako mislish da takve stvari koje spominjesh za svoj stan i matore zgrade necesh imati i u ovoj zgradi. Svi oshljare i svi gledaju da na SVEMU ushtede pare. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Dosta zgrada sam obilazio/gledao na mom prošlom poslu, i samo za jednu zgradu JA smem da garantujem da ni na jednoj stvari nije zakidano. Ali takve ljude su oterali iz Srbije. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Kako oterali? Ubili im cenu ili ih bukvalno najurili "da ne kvare prosek"? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Cuti ti, onomad na temi kad sam ja pomenuo da je kvadrat u Westu 1900 evra, ti si me naduvao kako ne treba da gledam cene na sajtu, a ovde se covek ishvali na sve strane kako je preko ne znam ni ja kakvih veza spustio cenu na 1840, tj na stan od 65 kvadrata je ustedeo manje od 4k evra :) Oni tu ne spustaju cene jer je to statusni simbol, kao i Belvil na primer, a koji je fakat jos crnje i grdje mnogo uradjen od ovoga. И сад си узео овај топик као аргумент? [claps] тад кад је просек био 3-3.5к евра, будалама су овакве уваљивали вероватно за 10к по квадрату... можда за 8.5к, ако спусте кроз преговоре и не узму гаражу одмах... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Kako oterali? Ubili im cenu ili ih bukvalno najurili "da ne kvare prosek"? Pa oterani sa FT1P pričom. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Hvala svima, pogotovo trolovima. Ima dobrih sugestija. Posle dosta vaganja, odlucio sam: Ko vas jebe, uzecu gajbu :* aj zovi na useljenje, da osetim sta ti je komsija jeo juce, dok ti kenjam u wc i osetim komsijino govno ;D Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 slažem se da je dečko napravio retardiran topic, i da ga treba flejmovati, ali fore "nek ti tatica doda 10k evra još" i "puši kurac" na to u koliko sada kvadrata živi su mi mega jadne Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 sto? mislim sta fali u "duvaj kurac" na svo izdrkavanje mentalno? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 ne znam što je izdrkavanje to što je napisao. Eto, i moji su uzeli takav stan za porodični, 90 kvm, a dve sobe i dnevna, gde hodnik ima 15 kvadrata, i raspored je kurac. I to je izdrkavanje? Dečko ima problem sa izražavanjem, koji je primetan u svim postovima, ali mislim da preterujete Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Перо, он не купује чарапе, него стан, а понаша се као да купује чарапе. наравно да ће му бити скренута пажња на тај аспект. хоћеш да ми кажеш да не постојинормалан распоред на Нбгд? једино што је сувисло рекао је да му смета штрока и оронулост улаза, претрпаност солитера, тресење мрвица... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Перо, он не купује чарапе, него стан, а понаша се као да купује чарапе. наравно да ће му бити скренута пажња на тај аспект. хоћеш да ми кажеш да не постојинормалан распоред на Нбгд? једино што је сувисло рекао је да му смета штрока и оронулост улаза, претрпаност солитера, тресење мрвица... ma sve to stoji što je rečeno, ali mislim da je jadno baš tako napušavanje kurcem, ko god da mu daje pare za stan. Ti sutra da imaš neki keš u šteku, ne bi rešio stambeno pitanje tvojim sinovima? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 ok, zatrpavajte ga govnima i kurcem Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Stijo, jedno je flejm, a drugo spominjanje porodice i slično. Po meni je to neukusno, vama nije, i gotova priča Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Ajd, moguće je i da jesam, ali mi ta srpska pojava da brojimo pare drugima opasno ide na kurac. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts