Pipboy Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Elem, ispravka, glumeo je u tri sezone i par onih Black Adder TV filmova, a na imdbu se svaka sezona tretira kao zasebna serija (jer se i različito zovu) pa sam naleteo samo na poslednji hronološki unos i odatle napisao šest epizoda. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 dve sezone po 6 epizoda i jedna sezona nesto malo,u dve se pojavljuje ako bas hoces precizno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Bolja je knjiga ofc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 hekshuali lori glumi u 12 epizoda crne guje, tj s3 i 4, tj ona gde je kralj i ona u ww1inace jeste on super u tomorrowlandu ali ipak nedovoljno da izvuce stvar =o( 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 i bolji je u crnoj guji, jer je crna guja najbolja humoristicka serija ikada 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Viš bogati, sad sam proverio, stvarno je glumio samo u šest epizoda, a u sećanju mi je da je, kao Boldrik, sastavni deo svih sezona 2 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Kao i Boldrik, nekretninoIdeš u petak na Martiana btw? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Jok, Ivi je rodjendan...bice valjda jos koja projekcija... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Jok, jedna jedina predstava i to u petak, posle opet dolaze za Novu godinu valjda Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Zahvaljujući Wikipediji, mogu da podelim sa vama kako Hugh Laurie ima dve različite uloge u dve poslednje epizode druge sezone i pojavljuje se u dva specijala, što mu uz dve full sezone dođe ukupno 16 od 27 epizoda! Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 killy dodji na lync 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Pipboy Posted October 7, 2015 Popular Post Report Share Posted October 7, 2015 ANGEL HEARTOvo sam originalno kao klinac gledao jer je bio veliki hit u to vreme, al se sećam samo Mikija Rurka koji je izgledao kao ljudsko biće tad, i famoznog Roberta de Nira u jednoj od najprepoznatljivijih uloga u karijeri. Film je odlični miks noir-trilera, parapsiholoških i parareligijskih poigravanja, sa sjajnom atmoferom, pričom, režijom i fotografijom (nemoguće je a ne primetiti da je Finčer definitivno zahvatao iz ovog filma), uz podrazumevano odličnu glumu. Neki nastavak bi baš bio kul opcija, s obzirom da se Rurk u međuvremenu pretvorio u čudovište, dok De Niro uvek može da se vrati u formu ako zatreba, baš bi mogli neku hard kor priču da sastave, i još da Finčer iz svojih najboljih dana režira, ih. 3 Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Paper Towns - http://www.imdb.com/title/tt3622592/Tinejdzerski film, ali je ok za pogledati kad nema sta da se radi. Cara Delevingne mi je veoma simpaticna. 6.7 je korektna ocena, podseca na one stare tinejdzerske filmove sa Fredi Princom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted October 8, 2015 Report Share Posted October 8, 2015 The Martian, ovo mogu da pogledaju oni koji nisu gledali film ali i oni koji su gledali, a nisu znali za ove klipove kao ja. btw, preporucujem film (gledao sam ga u 2d) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 8, 2015 Report Share Posted October 8, 2015 lol u knjizi johansenova je kao do jaja riba, a u filmu je luisova duplo bolja:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 8, 2015 Report Share Posted October 8, 2015 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 9, 2015 Report Share Posted October 9, 2015 http://www.imdb.com/title/tt0473705/state of play,odlican film sa poprilicno losom ocenom u odnosu na kvalitet,predpostavljam da je ben aflek u pitanju :D,rasel krou pokidao,rejcel takodje sjajna,sve preporuke,od mene minimum 8/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 9, 2015 Report Share Posted October 9, 2015 BLACK MASSOdličan u svakom pogledu, naročito pošto je u pitanju prilično ravna i predvidiva krimi priča, ali nije ni bilo potrebe za nekom kompleksnijom i romantizovanom obradom a la Skorseze. Džoni Dep očekivano maestralan kao sajko kripi low level gangster, naprosto isisava svu svetlost kad god je u kadru, iako je njegov lik prilično ravan i film je mnogo više o razradi lika FBI agenta kojeg glumi Džo Edžerton. Ostali takođe sjajni sa par efektnih minijatura, bez obzira da li su nasuprot Depu ili ne, Piter Sarsgard npr. Scena sa večerom definitivno instant klasik scena, iako je već prikazana u trejleru. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 10, 2015 Report Share Posted October 10, 2015 http://www.imdb.com/title/tt2120120/pixels,odlicna nebuloza koja me je vratila u rano detinjstvo da sam morao da upalim razne nitendo igrice na kompu,ocena 5.6 na imdb-u je bas slaba ali ne cudi s obzirom da je u pitanju komedija...preporuka svakom old school gejmeru koji je to i dan danas,dakle 20 + godina :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 12, 2015 Report Share Posted October 12, 2015 MARSIJANERInteresantan i lepo skockan film da bude pravi crowd pleaser, sa tipičnim point by point pristupom (red drame, pa red nauke, pa red šege, pa red napetosti i sve tako u krug). Par kul momenata u priči po pitanju likova (nema klasičnih zlikovaca, npr., što je plus, svako ima neko svoje validno viđenje cele stvari), i par nebuloza koje su prošle u film nekim čudom (kosmonauti koji ne koriste one sigurnosne trake, nego se opušteno odbacuju o trup broda ili stoje na vratima i pridržavaju se rukom i sl.). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 Odgledao lol romanticnu lol komediju Man Up sa gospojom (Igore nisam te varao sa koletom)...http://www.imdb.com/title/tt3064298/?ref_=nv_sr_1Simpaticno i zabavno...na momente sam i lolovao (scena u wc-u)...preporuka za gledanje sa devojkom/zenom/ljubavnicom... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 Odgledao (tek sad!!) rocky horror picture show. Ko voli mjuzikle, pa totalna preporuka. Kez na licu tokom svih 100 minuta. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 Odgledao Pixels, napljuvan je mnogo vise nego sto zasluzuje..Odgledah i Horns. Tokom filma bas sam se pitao zasto ovaj film ima samo 6 ocenu, ali onda je dosao zavrsni deo filma koji su prilicno sjebali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 Veceras se ponovo gleda Rocky prvi deo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 Rocky and Morty 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts