Pipboy Posted September 14, 2015 Report Share Posted September 14, 2015 Uh, odgledaj sada, znači bukvalno iskopirane scene iz ta tri filma ("dizajn" bacača plamena je pobedio u Levijatanu).Sad dal su direktno kopirali Ambis ili su koristili low budget assetse dok su paralelno snimali da bi njihov film podsećao na nešto što je u to vreme bio veliki hit, jebem li ga. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 The Gifthttp://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt4178092/ Dobar!kad ce bre ovo na torente? obecava.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 Upravo sam pogledao Spy (2015) , odusevljen sam filmom. Najbolja komedija u zadnjih dvije godine sto sam pogledao . Dzejson mi je pregotivan u ovoj ulozi, takodje dobar je i onaj Aldo. I nakon mnogo godina sam pronasao pjesmu Verka Serduchka - Dancing Lasha Tumbai. Film mi je 10/10, preporucujem svakome. Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 ponovih juce ovo remek delo posle jako dugo vremena,uzivao kao da sam gledao prvi put :)reservoir dogshttp://www.imdb.com/title/tt0105236/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Ja ponovih Riddick trilogiju. Prvi je dobar, drugi je bolji, treci je smece.. Odgledao i Entourage. Ja sam gotivio seriju tako da mi je i film bio dobar. Sokirao sam se na sta lici Emili Ratajkowski.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 The man from U.N.C.L.E.Ja zadovoljan. Zabavan film, super akcija, super hemija izmedju glumaca, preporuka. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 insidious 3,radnja pre prva 2 dela,sasvim dobar,nesto slabiji od prva 2 ali sasvim gledljiv,bice ih sigurno joshttp://www.imdb.com/title/tt3195644/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 22, 2015 Report Share Posted September 22, 2015 TOMORROWLANDSimpa u početku, sa dosta efektnih scena u stilu Diznijevih filmova iz 50-ih, i onda od polovine filma totalni mess i raspad po pitanju priče. Odlična gluma dve glavne klinke, dou Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted September 22, 2015 Report Share Posted September 22, 2015 u moru novog i starog sranja koje sam odgledao, a pogledao sam dosta, jedini film koji mogu da preporucim je http://www.imdb.com/title/tt1206543/?ref_=nv_sr_1Sporo u pm, sivo, mracno, gomila top glumaca na jednom mestu, preporuka.Iz nekog razloga, ne zbog Vudija, film me je podsecao na True detective dok sam gledao....zbog americke vukojebine u kojoj se desavaju nezamisliva sranja verovatno. Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 23, 2015 Report Share Posted September 23, 2015 THE BAADER MEINHOF COMPLEXOdličan nemački film o ultralevičarskoj terorističkoj grupi RAF, njenim trapavim počecima ali i velikom impaktu koji su imali na nemačko društvo tokom 70-ih godina, zbog gomile ubistva, podmetanja bombi, pljački banaka, kidnapovanja i ostalog. Sve je snimljeno vrlo autentično i u potpunosti primereno vremenskom periodu koji film pokriva, uz odlične glumce, realistično nasilje i sjajan tempo filma, tako da se dva i po sata koliko traje i ne osete. 1 Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 I ja sam ga skoro gledala dobar!! Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 EVERESTNije loše, nije ni ništa specijalno. Melodramatičnih momenata ima, ali su svedeni na minimum, kako bi se u potpunosti ispoštovali realni događaji koji su se i desili i koji su ovde lišeni bilo kakvog ulepšavanja (u smislu ko jeste, a ko nije preživeo na kraju). Tehnički izvanredno odrađeno na momente, bukvalno se oseća hladnoća, nedostatak kiseonika i umor sa ekrana, naročito u scenama sa olujom. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 (edited) Uh, odgledaj sada, znači bukvalno iskopirane scene iz ta tri filma ("dizajn" bacača plamena je pobedio u Levijatanu).Sad dal su direktno kopirali Ambis ili su koristili low budget assetse dok su paralelno snimali da bi njihov film podsećao na nešto što je u to vreme bio veliki hit, jebem li ga.Па кажем ти, нису могли да копирају неки хит који још увек није ни изашао (Амбис) :)Оба филма су релативно плагијати других филмова, са више или мање успеха. Еверест сам на наговор гледао пре неки дан и једноставно потврдио себи да не волим филмове базиране на истинитим догађајима који су нека драма, социјала и/или просто паћење. А овај главни глумац ми је мах анитпатичан, немам појма због чега. И у Т5 исто. Одгледах и Man Up (http://www.imdb.com/title/tt3064298/) са овим Пегом и готиван је филм да се погледа са неком скво /дакле, никакво претерано размишљање, лимунадица/. Edited September 24, 2015 by brue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 Ne kopiraju u doslovnom smislu, već u stilu da znaju da se pravi veliki hit i paralelno snime nešto sa deset puta manjim budžetom i ambicijama, da se šlepa na hajp koji napravi taj hit film. Te 1989-e godine [Bane Bumbar mode on] izašlo je šest filmova sa underwater monsters tematikom: Abyss, Leviathan, Deep Star Six, Lords of the Deep, Endless Descent (Rift) i The Evil Below. Koinkidink?Uostalom isto kao što su iste godine izlazili Deep Imact i Armageddon (udar komete), odnosno Dante's Peak i Volcano (vulkanske erupcije) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 Tomorrowland mi je previse deciji. Podsetio me je na spy kids.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 i ja sinoc pokusao da gledam i zaspao posle 20 min Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 Isto, ugasio na pola. Ne znam kako ima 7.2 na imdbu Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 Мали тип како да смањите обману imdb оцене:1. кликнете на број гласова оцене2. изаберете Top 1000 voters3. ако је највише људи гласало за 8 и више, гледајте, ако није, можете прескочити Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 A MOST WANTED MANOdličan, interesantna radnja, umeren i efektan ritam, sjajno finale, sijaset kvalitetnih glumaca, Rejčel Mek Adams koja je pokazala da se snalazi i u ozbiljnim ulogama (za razliku od ONE sezone ONE serije) i Filip Sejmur Hofman koji domira pojavom (ovo mu je ujedno bila i zadja uloga u kojoj je bio lead). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 Pokušao sa gledam SPY, majko moja koje đubre.Ukoliko imate izbor da udarate glavom u zid, da vas jebu crnci u dupe 2 dana bez prestanka ili da slušate predavanja i govore o politici, od našeg najcenjenijeg člana foruma, odaberite bilo šta od toga jer je 100x zanimljivije od ovog pokušaja komedije.znamo šta bi ti odabrao ofc :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDmorao sam, nedostaju "ololol crnci" fore već godinama :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 (edited) Kako se dobija taj "Top Voter" status? Немам представу, вероватно људи који много гледају филмове и редовно оцењују : )Нисам ни једном зажалио након гледања ако је преко те статистике просек 9, што је веома ретко, осмица је готово увек вредно времена. Edited September 25, 2015 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Pipboy Posted September 25, 2015 Popular Post Report Share Posted September 25, 2015 Tortky, idi napravi nam neku statistiku i pregled zašto manje ljudi postuje na ruru 12 Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post marks Posted September 25, 2015 Popular Post Report Share Posted September 25, 2015 Ja recimo kombinujem trejler (ofc da nekad znaju da iskidaju sa trejlerom a film bude sranje), rottentomatoes, metacritic, user review-a i samu ocenu (koja je po meni jako relevantna, doduše samo za filmove starije od 10ak godina; ko zna šta rade sad ljudi koji stoje iza filmova i dal daju neke pare botovima da budže ocenu samom filmu)Mislim, nikad mi se neće desiti da uzmem da pogledam film koji ima tipa ocenu 5.6 i gde glumi nikolas kejdž jer znam da je film sranje od samog starta. Nisam iznad situacije, ali stvarno se ne bih usudio da bacim 2 sata na tako neki film :Dda ne bude offtopic, pogledao samMe and Eark and the Dying GirlPredobar. Netipičan high school movie (podseća me malo na perks of being a wallflower) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 Ja recimo kombinujem trejler (ofc da nekad znaju da iskidaju sa trejlerom a film bude sranje), rottentomatoes, metacritic, user review-a i samu ocenu (Ja trailer retko gledam, s obzirom da su počeli da ceo film prepričaju u traileru. Imdb ocena i rottentomatoes - top critics review-ove. Ali Spy ima solidnu ocenu na imdbu (i dalje važi pravilo da se filmovi ispod sedam ne gledaju) i 93% na rottenu, a nisam uspeo ni pola da odgledam. 1 Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 spy je odlican film,sad,zasto vama nije legao,to vec ne znam,vecini populacije koja je gledala film je to akciona komedija godine :),dajte mu sansu jos jednom,stetam objasnio :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts