urgh Posted July 26, 2015 Report Share Posted July 26, 2015 jel ima neke veze taj film sa citizen x i saterlendom? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted July 26, 2015 Report Share Posted July 26, 2015 Има, обрнуто је пропорционалан у квалитету.Грађанин Х је далеко, далеко испред овога. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 FAR FROM THE MADDING CROWDŠteta što se ispod odlične režije, fotografije, glumaca i atmosfere zapravo krije bljutava "ljubavna" priča na nivou vikend-romana za domaćice, o jadima mlade gazdarice imanja koja bi da nema čoeka, odnosna da ga ima, ali da ga nema, osim kad bi da ga ima, ali da ga u stvari nema... Pa onda jadna nikako da se odluči između sirotog i poštenog, kilavog i bogatog, odnosno sajko razmaženog oficirčića, sa par totalno nepotrebnih i apsurdnih scena kako bi se neuverljiva "drama" oko likova dodatno zakuvala... Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 odgledao sam Alien vs PredatorSkroz mi je kul legao nekako, iako sam očekivao žešću glupost... kome se svideo Prometeus a nije gledao AVP, neka to učini obavezno :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Javite utisak za novi Mission Impossible ukoliko ga neko odgleda ovih dana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 1, 2015 Report Share Posted August 1, 2015 THE VOICESSjajno. Rajan Rejnolds odličan, van svog standardnog elementa i skroz uživljen u ulogu. Vizuelni izgled filma u delovima kad je njegov lik na lekovima, odnosno kada ih ne uzima predstavljaju interesantnu inverziju psihičkog stanja lika, a o keru i mački da i ne pričamo. 1 Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 1, 2015 Report Share Posted August 1, 2015 Javite utisak za novi Mission Impossible ukoliko ga neko odgleda ovih dana :)Zabavno. Naravno, mozak strogo na off Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 1, 2015 Report Share Posted August 1, 2015 TAZZA 2: THE HIDDEN CARDIzvrstan nastavak odličnog prvog dela, sa mnogo bržom, dinamičnijom ali i fokusiranijom i zabavnijom pričom, uz nekoliko dobro umetnutih likova i događaja iz keca. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 2, 2015 Report Share Posted August 2, 2015 odgledao sam Alien vs PredatorSkroz mi je kul legao nekako, iako sam očekivao žešću glupost... kome se svideo Prometeus a nije gledao AVP, neka to učini obavezno :Dchallenge accepted Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 2, 2015 Report Share Posted August 2, 2015 (edited) It follows - http://www.imdb.com/title/tt3235888/Baš mi je fino legao film, kamera/kadrovi su odlični, iznenadio me je nivo kvaliteta u filmu ovog žanra i tipa, zanimljiva je i čitava priča, šteta što opis filma bilo gde kad ga pročita čovek spojluje radnju donekle.Odličan mi je i čitav vajb "paralelnog univerzuma" u kojem se film odigrava - imaju nove automobile, ali i matore, svi imaju neke stare televizore, imaju i nemaju mobilne, ona klinka ortakinja ima onaj neki nepostojeći uređaj za čitanje knjiga, totalno je čudan trip. Što se tiče samog kraja... ... ja se nešto tripujem da je na kraju standardna "prava ljubav rešava sve" priča - do sada se "prokletstvo" prenosilo kroz one night standove ili tako neki usputni seks, a ovo dvoje na kraju iako je u početku bilo "stani pani" ipak su se skapirali - imaju i "žar" iz detinjstva, ovaj se loži na nju stalno, ona je "tu i tamo" (ssi) i na kraju ga je prihvatila - ono što ih na kraju filma prati se kreće isuviše brzo da bi bilo "čudovište"Unfriended - http://www.imdb.com/title/tt3713166/Haha, e ovo je tek vrh film :)) Bilo mi je zanimljivo da pogledam kako može da se napravi film iz kadra kada se gleda samo ekran računara, i definitivno može nekakav "posao da se završi". Film je naravno glup, ali zapravo je zanimljivo pogledati jer ipak bez obzira što smo svi mi "kompjuteraši" ima tog "nepoznatog" u tehnologiji pa onako, ima neku dozu toga da te drži pred ekranom.Whiplash (Ritam Ludila kod nas?!) - http://www.imdb.com/title/tt2582802/I ovde ste manje više sve rekli, skroz je ok, fino ide, ne traje dugo, ne opada zanimljivost. Edited August 2, 2015 by Lucky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 3, 2015 Report Share Posted August 3, 2015 Spyhttp://www.imdb.com/title/tt3079380/Nema šta, epska filmčina :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 3, 2015 Report Share Posted August 3, 2015 Почео да гледам Стаљинград и заспао након 20 мин. Почевши од уводне шпице у којој смарају са фејдовима, филм ми је поптуно ретардиран, тј. редитељ је ретардиран. Мало мало па успорени снимак, сцене дебилне, сценарио незанимљив. Треба стварно човек да буде идиот па да направи овако нешто од такве епске подлоге. Сумњам да ћу наставити да гледам до краја. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 3, 2015 Report Share Posted August 3, 2015 pa odgledaj do kraja bez prekida, naviknes se na taj ruski pokusaj holivudskih tripova gde im mesto i vreme nije :) mislim jebga staljingrad je to... onda pogledas verziju iz 1993 opet i sve ok :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 3, 2015 Report Share Posted August 3, 2015 gledao mi se sinoc neki vrhunski horor/triler a posto nicega novog nema,ponovih ovaj za mene iznenadjujuce lose ocenjeni...30 days of nighthttp://www.imdb.com/title/tt0389722/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted August 3, 2015 Report Share Posted August 3, 2015 Josh Hartnett je meni dosta gotivan lik. A i volim takve filmove. Mozes da odgledas The Crazies sa Olifantom. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 3, 2015 Report Share Posted August 3, 2015 jesam vec,odlican je,mogao bih i to da ponovim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted August 3, 2015 Report Share Posted August 3, 2015 Почео да гледам Стаљинград и заспао након 20 мин. Nisam cuo da su snimili ovaj iz 2013, pa sam se zbunio! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 http://www.imdb.com/title/tt2251828/ Teritorija (6.4/10)Nemam pojma koju ocenu da dam, imam osecaj kao da film traje vise nego sto bi trebao opet postoji par delova filma koji su stvarno simpaticni, nekih par poruka koje je reditelj odlicno prikazao kroz neke primere i dijaloge, ali nekako opet na kraju meh. U svakom slucaju nije za svakoga, za mene bas premalo bilo kakve vrste akcije, a opet film je takav da posle nekog spavanje od 15-20min se desi neka sitnica koja te probudi i tako u krug do kraja. U principu poslednjih 45 minuta najbolji deo filma :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoskoG Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 (edited) Nastavci Page Eight http://www.imdb.com/title/tt1797469/?ref_=nm_flmg_act_25Turks and Caicos http://www.imdb.com/title/tt2904608/?ref_=fn_al_tt_1 Salting the Batterfield http://www.imdb.com/title/tt2904626/?ref_=nm_flmg_act_11 Bez nasilja, eksplicitnog seksa, jurnjave kolima i tučnjave, za ljubitelje Page Eight Slučajno naleteh na nastavke za kišni vikend te nije "propao" Edited August 4, 2015 by BoskoG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 (edited) Javite utisak za novi Mission Impossible ukoliko ga neko odgleda ovih dana :)једва сам некако издржао сат времена, а онда сам кренуо да спавам скоро па нон стоп, са цимањем и бацањем погледа на платно, где Superman, пардон овај "шпијун", скаче, пуца, вози... мааа лууудило.Нисам ништа очекивао од филма, али нисам ни ишао са неком припремљеном пљувачином на филм. Једноставно ми није пасовао, бар не са оваквим сценаријем и сигурно не са оволиком дужином трајања. Наиме, иако су покушавали да убацивањем (на силу) комичних предаха прекрате акцију - не вреди. Превише акције, премало "шпијунисања" и приче. Edited August 5, 2015 by brue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 @LuckyJa sam gledala po netu da nadjem onaj e-book skoljku :))Gledala Strangerland, dopao mi se mislim da je na imdbu trebao vecu ocenu da dobije Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 @Brue, a ostali delovi su ti bili okej? Posto sam ja voleo da ih gledam + ovaj ima bas dobru ocenu publike a i metascore-a. Mislio sam da bi vredelo otici u Usce i odgledati.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Ако ти се баш свиђа цео серијал, мислим да ће ти се свидети и ово, или ти макар неће бити бачене паре и време за тај биоскоп у Ушћу. Кажем, могуће да се једноставно погодило да ми филм и време приказивања не одговарају у том тренутку (за разлику од знамо већ ког филма... :) )Гледао сам и остале делове, наравно, и ај, нисам неки претерани љубитељ, али није да су ми лоши. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Nastavci Page Eight http://www.imdb.com/title/tt1797469/?ref_=nm_flmg_act_25Turks and Caicos http://www.imdb.com/title/tt2904608/?ref_=fn_al_tt_1 Salting the Batterfield http://www.imdb.com/title/tt2904626/?ref_=nm_flmg_act_11 Bez nasilja, eksplicitnog seksa, jurnjave kolima i tučnjave, za ljubitelje Page Eight Slučajno naleteh na nastavke za kišni vikend te nije "propao"+1 odlican serijal! Prvi deo je naravno najbolji, drugi onako, dok je treci nesto izmedju prvog i drugog dela :) vredi pogledati :)helena carter kao pojava mi se ne uklapa u pricu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 (edited) Gledao "Fantastičnu četvorku" i dosta sam šokiran - kao da sam sat i po vremena gledao neki tanki trejler.Nisam imao apsolutna nikakva očekivanja pa da budem razočaran, uzgred mislim i da je F4 najnefilmičniji superherojski tim, strip me nikada nije ukačio, ali ovo nema nikakve veze sa podlogom i F4 kao takvom nego sa neverovatnošću Holivuda danas.Ovo je bukvalno kao da je izrašovan rilis neke AAA video igre i sad smo ga mi debili odgledali, ali će u subotu Fox da izda 1.1 patch za film, a tek kad izađe prvi DLC, onda će moći i da se stvarno odgleda.Ako me ne bude mrzelo, napisaću kasnije review. Edited August 7, 2015 by shw. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts