_Gotti_ Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 daj te prevod za mall cop 2 paul blart Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 Ne daj te! Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 Ted 2,smeh zagarantovan :),pojavljuje se i moj omiljeni QB na kratko sto mi je jos samo zacinilo film Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Ted 2 - http://www.imdb.com/title/tt2637276/ I ja odgledah Ted 2 večeras ali za razliku od Mohra, nisam ni nešto zadovoljan. Slabiji mi je nego prvi deo. Ima na primer 4 dobre fore gde se jesam nasmejao, ali to je to. Ovo ostalo onako, priča je isto bezveznjikava ... može da se pogleda al' naravno striktno kod kuće i kad nema šta pametnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 i meni je prvi za nijansu bolji ali mi je bio nesto kraci,ovaj ima neku siru pricu iz vise delova,kontam da ti je nedostajala mila kunis :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 ovde se vodi diskusija koji je doe TED-a bolji, prvi ili drugi, srsly guys, srsly... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 POLTERGEIST (2015) Očekivano nepotrebno, ravno, politički korektno i nestrašno ni u jednom segmentu. Sa druge strane nekoliko odlično snimljenih scena (klovn, drvo), i sjajan omaž Spilbergu kroz neke momente u filmu (scena sa svetlima i svinjorogom, np., odlično) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 kakvo iskustvo , no comment delili i postere i bio covek terminator vrh hehehehehe :) zagrevanje za genesys :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Sve je to super, ali puna cena za film od pre 30 godina je čist lopovluk i sramota. To je trebao da bude marketing stunt i dobra fora, da dođu ljudi da se zajebavaju i uživaju u filmu koji svi već znaju napamet, a ne ovako Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Bezvezno vreme, taman za kopanje po zalihama filmova. Elem, od friŽkoga: Home http://www.imdb.com/title/tt2224026/ Dečiji film, 1/1. I tema i humor i dužina. Ko ima sitne dece nek nabavi sinhron varijantu i eto mu čuka i kusur mira i tišine u kući. A od stavki koje polako hvataju patinu: Byzantium http://www.imdb.com/title/tt1531901/ Nekako sporo, ali ima kakvog-takvog smisla. Sve u svemu može da se gleda bez fast forwarda. U svakom slučaju stavljam hajlajt na Gemmu Arterton. Prebrutalna, say no more. Nudge, nudge, wink, wink. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Jao majko, pogledao sam The Rosewood Massacre. Najvece sranje od filma koje sam ikad pogledao, ovde horora ni u prici . Glumci,generalno svi gola kurcina, prica nidje veze , radnja filma , ma kakva radnja. Lik ide sumom i ubija sve redom, zarobi curu uzme makaze i presjece joj kopcu sa kosulje i ostavi makaze. Ma sranje nad sranjem, -1/10. Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 SLOW WEST Najbolji Wes Anderson western koji nije režirao Wes Anderson. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 na hdd-u od kad je izasao a tek ga sad pogledao,odlican iako mi je kraj bio malo predvidiv,dzejk bas deliveruje i planiram da pogledam sve njegove bolje filmove osim onog fegetskog http://www.imdb.com/title/tt1855199/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Heee odlican je Slow west :) Sa druge strane Last Knights ili tako nesto, mislim wtf sta je ono zaboga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Beyond the Reach. Kakvo bezumno smece.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Tokom poslednjih dana sam napravio Alien maraton, pošto sam te filmove poslednji put gledao pre između 5 i 10 godina. Trojke sam se još i sećao kroz maglu, dok se četvorke uopšte ne sećam, tako da sam maltene gledao "nov" film. Sve ovo pišem čisto da napomenem da se neko ne zajebe i gleda četvorku, ako mu je slučajno palo na pamet :D Od pseudointeligentnog SF horora sa relativno dostojanstvenim karakterima dogurali su do bednog video klub đubreta tipičnog za drugu polovinu devedesetih, bez ikakvog truda da se izgradi neki suspens, punog nadrkanih kul likova a la "xXx" (sa sve crnjom koji fura kaput i dredove, jebo mater :D ) i dijaloga pisanih verovatno nakon sprovedenog istraživanja nad mlađim srednjoškolcima. Dobro, vremenom su i u dvojci pojedine scene postale neplanirano jadnjikave zbog "kul" slenga iz osamdesetih, ali ovo u četvorci je drugi, mnogo dublji nivo jadnosti koji nikad ikad neće biti simpatičan :D Inb4 "gledaš akcioni film, zašto si kivan na likove i dijaloge", sramota me je kad odrasli komuniciraju (ne samo verbalno) onako kako neko sa 13 godina zamišlja da odrasli ljudi komuniciraju. Jebote, koliko je glup film :D Trojka je i dalje solidna, iako već posle prve trećine sve živo kreće da škripi, ali naspram četvorke je dramatično ozbiljnije urađen film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 U cetvorci je ona Kerrigan bese ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 ali četvorku je režirao žan pjer žene, a on je najveći car svemira, sa sve svojom ekipom glumaca. a veoma čudno, upravo sam opet odgledao prometheus, joj kako uživam :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 I ja sam skoro ponovo odgledao Prometheus i opet mi nije bilo jasno zasto bi iko pokusao da pomazi svemirsku zmiju.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 ja skinuo danas alien vs predator, tek treba da odgledam prvi put, znam da je đubre ali nekako jako želim da vidim na šta to liči :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Ahah, sad vidim, isti lik koji je režirao Ameliju Pulen, ludnica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 ja skinuo danas alien vs predator, tek treba da odgledam prvi put, znam da je đubre ali nekako jako želim da vidim na šta to liči :D ја данас исти одгледао на Пинку неком-неком, мислим на сај-фај Пинку. није толико лош, ако пођеш од тога да не очекујеш много од филма. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 ja skinuo danas alien vs predator, tek treba da odgledam prvi put, znam da je đubre ali nekako jako želim da vidim na šta to liči :D AVP1 je remek delo za AVP2. Ali ni AVP1 ne bi bio los da nije onog bezumnog kraja bitke sa kraljicom i markiranjem one zene da je predator i sve te gluposti oko nje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Ahah, sad vidim, isti lik koji je režirao Ameliju Pulen, ludnica ali žan pjer je pregotivan amelija, delikatesna radnja, grad izgubljene dece, micmacs su predivni filmovi Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts