Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme


Guest

Recommended Posts

Origins je jednostavno šajt na kvadrat, gde su usrali motku na previše nivoa, ovaj novi je jednostavno dosadan i gnjavi. Problem sa Wolverinetom je da on fukcioniše u manjim dozama, kao efektan sporedni lik (X-Men filmovi, npr), plus što je cela poenta njegovog lika surovo kasapljenje protivnika tim nožekanjama, što jednostavno ne mogu da uklope u PG13 rutinu koja donosi veće novce.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

THE SECRET LIFE OF WALTER MITTY

 

secret_life_of_walter_mitty_ver6.jpg

 

Jing ovog filma je lahka, lepršava i prilično zabavna radnja, osvežena gomilom kreativnih scena (uz svega jedno nepotrebno preterivanje) i prelepih kadrova prirude koja nije često u fokusu holivudskih filmova. Jang je totalno eskapističko proseravanje o traženju života, malim stvarima i ostalim hipsterisanjem bez ikakvog smisla i dubine (to tako u toku radnog vremena samo skokneš na avion i obiđeš pola sveta, bez prebijene pare u džepu, jer aman materijalizam je samo površna stvar i koči kreativne potencijale pojedinca koji bla bla bla bla.....). Razvojni put glavnog lika je sasvim solidno odrađen, ali se sve na kraju svodi na lepo upakovane kolače iz poslastičarnice koji imaju sranje ukus, ali eto, lepo izgledaju tako na tanjiru.

Бен Стилер : )

Сада видим да је то римејк, си гледао оригинал? http://www.imdb.com/title/tt0039808/?ref_=fn_al_tt_2

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Сада видим да је то римејк, си гледао оригинал? http://www.imdb.com/title/tt0039808/?ref_=fn_al_tt_2

 

Nisam, mada sam video da postoji ta verzija iz 40-ih kad sam tražio prevod za ovo (mada mislim da je sve to po nekoj knjizi zapravo, ili zbirci priča).

 

Elem,

 

SNOWPIERCER

 

snowpiercer-internationalposter-snowytra

 

Dobar, mada malo predugačak i tačno se vidi da ih je sputavao budžet strašno, nekako sve televizijski deluje (plus što ima i par diskontinuiteta u radnji, tipa voza koji čas ima desetak vagona, čas pet puta više). Da je ovo snimao Teri Gilijam i to tamo osamdesetih, bio bi pun pogodak film (pošto mi strašno vuče na Brazil gotovo sve u filmu).

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

47 Ronina, osrednje ok. Moglo je realno bez Kijanua i tog njegovog lika uopšte i bez nadrealnih delova sa magijama i sranjima. CGI svih živih bića mi je išao na kurac. Nekako mi to nakarikano deluje sve. Priča kliše, scenario kliše i malo tupav, doduše - kostimi i scenografija su odlični. Nije ni loša fotografija mada je osrednja, da je malo više vizuelno istaknuta ta lepa scenografija i kostimi bilo bi unikatnije iskustvo, a ovako je samo zaboravan istern-akcioni film. 6/10.

pljk!

Link to comment
Share on other sites

gledao sam premijeru kod nas, ono, mnogo sam se smorio

mozda zato sto sam ocekivao mnogo, prica me je ubila....

ne znam, razocaran sam jako :c

 

a i koliko sam video rekacije ljudi posle projekcije... isto kao i ja, zacudjeni i smoreni :D

Било је још Руроваца на пројекцији, Драганче и ја! : )

Мени је филм био океј до половине, када је прича имала митолошку димензију, џинови пали анђели, подивљали људи у градовима, Ноје природњак, тај натприродни карактер ми је био супер. Да је филм наставио у таквом маниру, што је стил Аронофског, филм би био пун погодак, има ту много материјала за рад. Рецимо, могао је да посвети пажњу градовима и како такав начин живота утиче на човека, што се наговештава као нешто битно али само на томе остаје. Како је човек пао у грех, много је боља тема за обраду за режисера као што је он, разочарао сам се у шта се филм претворио када је Ноје почео да гради барку. Прича је постала генерична, класичан апокалиптични холивудски филм, једва сам чекао да птица долети са гранчицом маслиновог дрвета па да се филм заврши. Као да нисам гледао Аронофског.

Што се тиче поставе глумаца, ту је тек промашај. Једини погодак је Расел, остали као да их је бирао Мајкл Беј. Хопкинс који глуми некаквог мудраца, тотално неуверљиво и смешно, онда Нојева породица, човече која скупина безличних ликова. Синови су му хит, један се смувао са Емом Вотсон, а други пола филма плаче како нема рибу, ботоксирана старлета има више фацијалних експресија на репертоару од обојице заједно. Ту је и некакви злоћа, њега боље да не коментаришем.

  • Upvote (+1) 1

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Odgledah herkulesa i ono sramota kako je film uradjen za 21 vek, montevideo ima veci budzet od njega ja mislim, nisam ocekivao da ce film pokidati, ali moglo je dosta bolje od ovoga, moze da se pogleda, ali bez nekih prevelikih ocekivanja, i po meni traje kratko, barem da je 2 sata, a ne imam osecaj kao da je film sabijen u poslednjih 20 min :c

Link to comment
Share on other sites

Anchorman 2

http://www.imdb.com/title/tt1229340/?ref_=nv_sr_1

 

 

Vidim da se ljudima uglavnom ne dopada. Meni se dopalo. Smejao sam se. Ovaj tip humora je potpuno neinteresantan ako ne možete da prihvatite glavne likove kao morone i da gledate iz njihove perspektive. To je kako oni funkcionišu u, naravno, nerealnom svetu. S druge strane iako postoji određena doza satire kao i poruka koja bi trebalo da bude jaka, sve to nije dovoljno jako da bi se uzelo kao nešto za duboko razmišljanje, ali sasvim ok funkcioniše u okviru filma kao celine. Ono šta me je teralo da ne premotavam film koji traje skoro dva sata je činjenica da je nemoguće predvideti kakvu će budalaštinu sledeću da urade. Naravno, onaj kome to smeta neće ni gledati film a kamoli premotavati. Kome se dopao prvi deo, dopašće mu se i ovaj. Kome nije prvi, neće ni ovaj.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Link to comment
Share on other sites

znači, misliš, ako se nekom dopada film, dopašće mu se, a ako se nekom ne dopada film, neće mu se ni dopadti film?

dopadti = dopasti

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

sad si me lowkickovao :)

 

Inace apropo topika, jel blam ako kazem da su mi hunger games 2 jos bolje od prvog dela i da bi ih svakom preporucio?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

Hvala za preporuku za Snowpiercer, mislio sam da je "Hoćeš da gledamo neki film?" situacija stvar prošlosti posle "Tinker Tailor Soldier Spy" ali izgleda je trebao još jedan ekser u taj sanduk [:D]

код мене је ситуација таква да су само ексери остали, све остало је кремирано.

 

"ови твоји гледају све саме глупости", "немој више ништа да ми нудиш са РУРа"...

 

:)))))))))))

предложи "Ђаво носи Праду", "Аустралија", "Бриџит Џоунс" било који део, "4 венчања и сахрана", "Одбегла млада", све у свему Ричард Гир, Хју Грант и Камерон Дијаз... кад предлог буде прихваћен нека искрсне неко пиво са другарима уочи пројекције и сви добијају.

 

:)

Edited by Debeli

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...