mohr Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 the brothers grimsby,sta reci,puno toga nevidjenog do sada samo sasa baron moze da smisli,odlicna komedija za razbibrigu a i traje samo 1h i 20 min,cudi me da je mark strong pristao na ovakvu ulogu ali je sjajno izneo http://www.imdb.com/title/tt3381008/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 6 hours ago, Corey said: Sicario Јел ово филм о освети или о истеривању правде? 6/10 филм о туробној садашњости и будућности, тешка и зла прича. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Филм као да је правио новинар који жели да постане писац. Дел Торо једина светла тачка филма, није ми јасно јел његова главна улога или од рибе, а можда и нема уопште главне улоге. Укратко, боље да сам погледао Cidade de Deus по пети пут. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 1 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 1 hour ago, Corey said: Филм као да је правио новинар који жели да постане писац. Дел Торо једина светла тачка филма, није ми јасно јел његова главна улога или од рибе, а можда и нема уопште главне улоге. Укратко, боље да сам погледао Cidade de Deus по пети пут. ko si ti i šta si uradio sa mojim drugom Đeneralom?!?!?!? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Ово је прежвакана тема (границе морала, питање правде) у домену криминал vs. органи реда. Ал капирам зашто се теби свидео филм, сензибилан си на ове ствари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Meni je The Witch bas dobar film. Možda ste razočarani jer ste očekivali klasičan horor film, a ovaj film ja više posmatram kao dramu, poimanje stvari ljudi iz tog doba, opis međuljudskih odnosa, ljubavi i (ne)poverenja i super mi je sto sam slusala Old English :) 1 Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 možda ovde, nemam pojma: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 1 Quote There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 13, 2016 Report Share Posted June 13, 2016 http://www.imdb.com/title/tt3065204/ conjuring 2,jos bolji od prvog dela,prava hororcina,koliko god da su retardirane klinke svojim vristanjem na svaku drugu scenu i kikotanjem u pauzama pokusavale da mi uniste film,nisu uspele,ocena ne da je merodavna vec moze biti jos jaca,kad se uzme u obzir jos da je film radjen po istinitim dogadjajima,pun uzitak,preporucio bih i tebi lucky iako traje x2 od tvog uobicajenog vremena :D 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Видео синоћ да је изашао наставак, једва чекам да погледам \0/ Иначе не гледам хороре, и кец ме је истресао, много добар филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 је ли могуће да је јачи од кеца. кец је најбољи хорор који сам погледао у последњих 20 година... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 drugaru su vise svidja prvi,meni drugi deo,kako god,oba su brutalno dobra :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Eye in the sky http://www.imdb.com/title/tt2057392/ Dobar, napet...nije za ostrascene Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 brothers grimsby http://www.imdb.com/title/tt3381008/ da li zato sto nisam gledao komendiju 100 godina, ali pocepao sam se na ovu glupost :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 15 hours ago, Sunshine. said: Eye in the sky http://www.imdb.com/title/tt2057392/ Dobar, napet...nije za ostrascene Kad vidim Helen Miren, znam da je MI X iza toga, najverovatnije drzavna propaganda, i ili zaobilazim u sirokom luku, ili gledam sa tim u vidu pa filtriram sve propagandne tacke koje uocim... u poslednje vreme su takvi filmovi gotovo od uvodne spice do kreditsa na kraju propagandno djubre, da nema svrhe vise ne bacati vreme na to i kao filtrirati bilo sta.. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 (edited) Хелен Мирен је последњу добру КАРАКТЕРНУ (хехехе) улогу дала у "Калигули". како се удаљила од својих талената, све је блеђа и блеђа. додуше, успела је 50 година да се одржи на филму, што јој не би било могуће да се држала својих глумачких талената. и зато, драги Рами, немој јој судити, морала је да начини непопуларне компромисе. хехехе... Edited June 15, 2016 by Debeli Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digi Don Posted June 16, 2016 Report Share Posted June 16, 2016 Da li je neko gledao The tree of life, knight of cups? Mindscape? Solace? kakvi su vam utisci, zbunjujuci a ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 Deadpool - http://www.imdb.com/title/tt1431045/ Konačno sam odgledao ovaj film, i to u avionu ... verovatno ga ovako ne bih ni pogledao. I šta ga znam, dobar je, ali sećam se komentara ovde kako je "najbolji film ikada" pa sam valjda više očekivao. Zabavan je, može čovek i da se nasmeje, ali radnja mi je malo debilna čak i za superherojski film, nekako kao da je napravljena za kratku epizodu serije od 20 minuta pa onda razvučena. Zootopia - http://www.imdb.com/title/tt2948356/ Simpatičan crtani, ali uopšte ne mogu da se otmem utisku neke čudne atmosfere koja se proteže kroz čitav film i tu ne mislim samo na jasan prvi sloj "inkluzije" i "prihvatanja različitosti". Ne znam tačno šta je u pitanju, ne mogu najbolje da objasnim. 10 Cloverfield Lane - http://www.imdb.com/title/tt1179933/?ref_=nv_sr_1 Ja inače gotivim ove filmove, tipa to "zatvoreni smo u bunkeru je se gore nešto događa" i generalno mi je taj film uvek "neobavezan" za gledanje jer jednostavno ne mogu da ga posmatram ozbiljno. U tom smislu mi je i ovaj bio zanimljiv i nemam problem sa svim evidentnim rupama u filmu (lik uloži godine vremena i truda a napravi sistem za dovod vazduha tako da ne može da mu priđe ako se pokvari? itd). Tek kad sam pogledao kraj tu sam lolovao. ručno napravljeno zaštitno odelo i gas maska koja štiti od vanzemaljskog gasa, ova koja se seti da napravi molotovljev u sekundi ... pa i uopšte čitav alien setting Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 Одгледах синоћ Independence Day: Resurgence 2/10 Један додатни поен само због првог дела. Бљутаво. Прежвакано. Исклишеирано. Досадно. Лоше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 nije valjda toliko loše? Ja sam fan prvog dela, zbog toga što sam tad bio klinac, i tad mi je bio omg wow do jaja zanimljiv film. Dvoju moram da pogledam, ali se nadam da nije baš toliko katastrofalno 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 ^ Zbog POV-a, ili "kvaliteta" price? Ja ga skinuo, i nikako da ga pustim. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 2 hours ago, Highl1 said: nije valjda toliko loše? Ja sam fan prvog dela, zbog toga što sam tad bio klinac, i tad mi je bio omg wow do jaja zanimljiv film. Dvoju moram da pogledam, ali se nadam da nije baš toliko katastrofalno kapiram da je isto kao kec, samo što smo keca gledali sa 10 godina a ovo sa 3x pa ugođaj nije identičan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 Kec je meni i dalje zabavan film, za neke druge filmove koje sad gledam, a gotivio sam ih kao klinac, i kažem često da su sranje, ali npr Independance Day, Jurassic Park, Fifth Element, True Lies, Last Action Hero, Die Hard prva 3 dela itd mogu svaki put da odgledam kad uhvatim na TVu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 +1 Meni se nije ni na traileru svideo Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts