Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

теби ради десни клик на сличкама на ИМДБу?

наравно да знам шта је рехост, али никад не идем на рехост, него идем на гугл имиџиз...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

okej, nisam bio precizan. sad vidim gde se ne razumemo. treba da dopunim da kad ispucaš sve leve klikove, "rukice", onda na sliku, koja nije link, koja je sa "strelicom", klikneš desni klik, a taj desni klik ne radi na IMDBu.

Edited by Debeli

Style over subsistence

vidi, Ćavi, nisam toliki baš teletabis, znam šta je zabrana hotlinkovanja, i razvio sam samouki sistem linkovanja slički sbez rehosta.

ključna stvar je što ne radi desni klik kad dođem do "klot" sličke, iza koje ne stoji neka stranica, kao u tvom primeru, dakle ne postoji "ručica". i tako znam da to ne mogu da linkujem.

Tu gde ne moze desni klik, pritisni u gornjem-desnom uglu "Toggle full screen" i onda moze desni klik.

ne moze da se linkuje jer imdb ne dozvoljava linkovanje slika na druge sajtove

ali ja ne želim desni klik po svaku cenu, to mi je ono račvanje algoritma, po kojem znam da li može ili ne može. kad ne može desni klik, znam da ne mogu da linkujem. možda postoji, zapravo izvesno postoji, bolji algoritam za utvrđivanje mogućnosti imbedovanja sličke, ali ovaj, moj, samouki, sasvim lepo radi.

Style over subsistence

tek sad je jasno o kom 'algoritmu' govoris. sve vreme je izgledalo da objasnjavas algoritam kojim uspevas da okacis sliku uprkos zabrani, a ne algoritam kojim zapravo utvrdjujes da li postoji zabrana, rofl

algoritam

edit: procitao sam opet prvi post, i u njemu apsolutno nisi govorio o algoritmu za utvrdjivanje mogucnosti linkovanja slike, vec si pipu objasnio kako da okaci sliku. kad ti je vica rekao da to ne bi radilo opet jer imdb ne dozvoljava, ti si mu rekao kako tvoj 'algoritam' radi. koji lol od rasprave

Edited by Vlada_

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

instalirajte imgur plugin za pretraživač, desni klik na sličku, i quick upload, upravo da bi se izbeglo yeyanje da li host dozvoljava da se linkuje slika

ako neće desni klik (kao imdb), plugin dozvoljava selektivni skrinšot, uokviri se slika koja hoće da se okači, i pobeda

Nisam znao da ima ovako elegantno rešenje sa pluginom umesto naloga pa uploada pa ovo pa ono. Kako se kropuje slika i da li može da se menja rezolucija?

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Imaju kršteni Imgur adoni osim upovanja slike i area capture.

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

gledao sam kradljivce bicikala prvi put neki dan, bilo na tv.

jebote koji masterpiece, ceo film je sjajan, napet, zanimljiv, i onda onaj kraj. najež. i strasno koliko se nije nesto promenilo.

i jos jednom sam čekirao da su italijani i italija nešto precarski

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy