Geno Posted October 23, 2015 Report Share Posted October 23, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=TI-mFuG8mRI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 23, 2015 Report Share Posted October 23, 2015 (edited) Taj Blue Yeti mikrofon je 120 dolara na netu, salju u Srbiju. PRO verzija je oko 200usd... BTW, i dalje ne verujem da je covek ugurao FOLIJU u mikrofon tj zavio elemente u istu... Edited October 23, 2015 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 23, 2015 Report Share Posted October 23, 2015 Jbg, imam za tebe torbu za lap HP klasik, imam dve nove i bas sam teo da ih zavaljam jeftino jer imam jos 2 ranca za ovu namenu..... Ako te interesuje cimaj na PM za slike... 1 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 23, 2015 Report Share Posted October 23, 2015 Ja sam jednom pitao i kao što je Ivke rekao, ranac je definitivno bolja opcija jer te barem neće po defaultu targetovati lopovi kada vide da nosiš straight forward torbu za lap. Ja sam uzeo tada target ranac http://boardshoponline.rs/torbe-i-ranci/ranci/target-viper-xt-01-2-exo-sky-backpack-23805.html i stvarno sam oduševljen jer mi radi posao i za putovanja, ali i za svakodnevne varijante. E sad, ne znam koji ti je budžet, ali evo ovo je vrlo pristojna cena, a imaš i pregradu za 15icu lap futrolu (mom je realno jedina mana što mu je pregrada za 13icu, ali meni to radi posao).http://boardshoponline.rs/torbe-i-ranci/ranci/target-kai-navy-blue-backpack-11-2112.htmlInače, Slovenci ih prave, video sam i da su nešto silno nagrađivani, tako da swe pohwale 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 23, 2015 Report Share Posted October 23, 2015 košulja kratkih rukava ide uz one laptop torbe koje mogu da se nose preko jednog ramena al imaju i tregere pa mogu i kao klasičan ranac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 23, 2015 Report Share Posted October 23, 2015 Crkao mi je mac pre par dana :'( i sada moram da sebi kupim novi kompjuktor.Laptop mi nije trenutno potreban, koja se konfiguracija moze sklepati za nekih 350 ojra (ne treba hdd/sdd)Takodje opcija preko madzara mi ne radi pricu jer nemam kes nego putem kreditne kartice Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 Naručio ovaj monitor http://www.lg.com/rs/monitori/lg-27MU67-ips-monitor i vidim da ima freesync tehnologiju amdovu koja je neki pandan gsync od nvidie, pa stoga, kapiram da treba da težim AMD grafičkim karticama, am i right?Ovo je nešto što sam pikirao i što mi deluje kao solidna budžetska opcija, šta misle rur mudraci?http://www.itsvet.com/proizvod/asus-radeon-r7-260x-2gb-gddr5-r7260x-dc2oc-2gd5/comp_comp_vga/20/3612Ili da me zaboli kurac za freesync i uzmem neki nvidia pandan? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 Te nvidia/amd sync tehnologije su kurac (između ostalog zato što ti treba kartica dovoljno jaka da može da istera framerate veći od refresha monitora, da bi imao vajde od tehnologije), nemoj da ti to bude orijentir.Ili ovo što kaže Vića, ili najjeftiniju GTX 750 Titanium. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 Ako graficka pumpa 90fps a monitor guta samo npr 60fps (60Hz mu je max) onda se javlja screen tearing. Zato imas Vsync da sinhronizuje maximum rate graficke sa refresh rate-om monitora. E sad ako je u pitanju npr. neka nadrkana igra i tvoja graficka ne moze da istera tih 60fps koliko monitor podrzhava, onda imas jos gore sranje - monitor mora da "ceka" graficku pre nego prikazhe novi frejm i imas ono "zamrzavanje" slike na trenutke (stuttering, lag..). E tu sad ulece Freesync, on koristi Variable refresh rate tehnologiju (preko ovog novog Display port standarda) da omoguci komunikaciju izmedju graficke i monitora, u smislu da je sinhronizovan taj broj frejmova koja graficka ispaljuje ka monitoru. I tako se izbegava tearing n shit... Naravno, radi samo izmedju AMD grafickih i monitora koji podrzavaju Freesync (kojih istina za volju ima mnogo vishe nego G-Sync monitora). Kod G-Sync tehnologije monitori koji furaju ovaj standard imaju u sebi nVidia G-Sync chip koji komunicira sa GForce grafozama direktno. On sinhronizuje monitor refresh rate sa GPU refresh rate, simple as that. Fora je sto G-Sync monitora ima znatno manje i malko su skuplji.Na sve ovo treba dodati i cinjenicu da za ovu zaebanciju treba imati neku ozbiljniju graficku da bi se uzivalo u charima Variable refr.rate-a, ja sam probao jednu ovakvu "G-Sync" konfiguraciju i zaista je prebrutalno lep osecaj pri igranju (FPS naslov u mom sluchaju). 1 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 li da me zaboli kurac za freesync i uzmem neki nvidia pandan?Uzmi neki GTX 980ti da mozes lepo da se igras u 4k :) A realno kad uzimas vec takav monitor greota je da uzmes bas najslabiju grafiku maltene koja se nudi, gledaj bar 750ti ili eventualno 270x pa cak i GTX 960, to ti je malo jace od 200 eur. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 28, 2015 Report Share Posted October 28, 2015 Oči mi krvare :-) Ako vec hoćeš 144hz monitor, uzmi neki asus, benq il aoc model bez free/gsync. Al osim ako ne igras samo kanter, trebace ti minimum 290 / 970 za novije igre.Sa slabijim karticama, bolja investicija bi bila IPS na 60hz. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 28, 2015 Report Share Posted October 28, 2015 Ali on i kupuje 60Hz IPS monitor? :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 28, 2015 Report Share Posted October 28, 2015 Iskulirali ste me maksimalno :'( Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 28, 2015 Report Share Posted October 28, 2015 Ali on i kupuje 60Hz IPS monitor? :)1080p Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 28, 2015 Report Share Posted October 28, 2015 Iskulirali ste me maksimalno :'(Pa evo ti ovo s prethodne strane, samo mozes da uglavis i5 umesto i3 CPU LGA1150 Intel® Core™ i5-4440 21790MSI H81M-P33 4690DDR3 4GB 1600MHz Patriot Signature 2600Kuciste + napajanje 60001TB WD Blue WD10EZEX 6390To ti je ukupno 41.470 din tj oko 345 evra. E sad mozda ti treba jos 4GB rama, mozda ti nije neophodan i5, ima tu razlicitih varijacija, sve zavisi sta oces. Ovo mi deluje kao ok konfiguracija da mozes posle da dodas jos 4GB memorije i eventualno graficku i moze svasta nesto da se radi na njoj. Moglo bi doduse malo kvalitetnije napajanje od onog za 3.000, ali ako u startu nemas graficku ni to nije toliko neophodno, bar dok je u garanciji :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 28, 2015 Report Share Posted October 28, 2015 ne mozhe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 28, 2015 Report Share Posted October 28, 2015 Oči mi krvare :-) Ako vec hoćeš 144hz monitor, uzmi neki asus, benq il aoc model bez free/gsync. Al osim ako ne igras samo kanter, trebace ti minimum 290 / 970 za novije igre. Sa slabijim karticama, bolja investicija bi bila IPS na 60hz. Pa i uzeo sam IPS 60hz monitor? :DA i ne igram kanter, zato mi i radi posao budzetska karta, vise mi je bitnije da ima opciju za display tri monitora nego da moze da gura najnovije igre na high. Razmislicu svakako. 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 28, 2015 Report Share Posted October 28, 2015 Ako ti je samo to bitno onda je 260X sasvim ok. Imaj samo u vidu da kod AMD kartica ako povezujes tri monitora mora bar jedan da bude povezan preko Displayporta, kod Nvidie nema tog ogranicenja. Svakako ako ti je jedan od ta tri ovaj koji si naveo nije problem, nego samo kazem ako budes mozda kacio neke starije modele. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 28, 2015 Report Share Posted October 28, 2015 Psycho" timestamp="1446006540" uid="2477"] Oči mi krvare :-) Ako vec hoćeš 144hz monitor, uzmi neki asus, benq il aoc model bez free/gsync. Al osim ako ne igras samo kanter, trebace ti minimum 290 / 970 za novije igre. Sa slabijim karticama, bolja investicija bi bila IPS na 60hz. Pa i uzeo sam IPS 60hz monitor? :DA i ne igram kanter, zato mi i radi posao budzetska karta, vise mi je bitnije da ima opciju za display tri monitora nego da moze da gura najnovije igre na high. Razmislicu svakako. Da ali je 4k rezolucija, i za medium detalje treba jaka kartica kad ima toliko piksela.Al ako ti nije za igre, nema brige 1 Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 Ok, HD 7950 mi izvlaci 79c u Doti 2, jel vreme da se promeni termalna pasta? Ako jeste, koju pastu preporucujete i koji alkohol da kupim da obrisem prethodnu? Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 Pasta arctic silver ako hoces bas dobru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 taj rad, ja skoro uzeo arctic mx-2, swe pohwale. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 1 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 btw, nemo se lozhite na jebene fensi brendove termalne paste, mnogo je bitnije da se ista pravilno nanese na cistu povrsinu procesora i da se pravilno montira hladnjak iz prve (ima na YT 1001 klip za ovo). Sama razlika izmedju artcic-a i stock intel paste npr je fakin 1 stepen Celzijusa... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 cena paste je reda veličine od 500 dinara tako da ako može da bira što ne bi to uradio?i ne bih se složio baš da je razlika 1 stepen ali se slažem da nije drastična razlika i da je montaža hladnjaka bitna stvar... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts