x - Files[kassad] Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 (edited) Ja sam pozvao na broj telefona na poledjini kartice(visa electron) , i onaj lik iz call centra zaduzen za te kartice mi je rekao kod odma , a fazon bio sam u banci i uplatio 10 eura na devizni racun koji su legli takodje odma. Skinuto mi je 2,50 sa racuna , a vraceno 1.50 na paypal Inace mene znaima kako ide podizanje para recimo sa bankomata, jel ja treba prvo da povucem iznos sa paypal acca na karticu pa onda da odem na bankomat i podignem ili kako , i jel to treba da se ceka fazon 2-3 dana? Edited May 7, 2015 by k4ssad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samur Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 Koliko znam ne mozes da svlacis novac sa paypal-a na svoj racun. Samo mozes da uplacujes novac na paypal... Bar je tako bilo pre x meseci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 (edited) . Edited November 12 by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 (edited) . Edited November 12 by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 Ja sam pozvao na broj telefona na poledjini kartice(visa electron) , i onaj lik iz call centra zaduzen za te kartice mi je rekao kod odma , a fazon bio sam u banci i uplatio 10 eura na devizni racun koji su legli takodje odma. Skinuto mi je 2,50 sa racuna , a vraceno 1.50 na paypal Inace mene znaima kako ide podizanje para recimo sa bankomata, jel ja treba prvo da povucem iznos sa paypal acca na karticu pa onda da odem na bankomat i podignem ili kako , i jel to treba da se ceka fazon 2-3 dana? Povuchesh pare sa Paypala na karticu, chekash 5-7 radnih dana i onda odesh na bankomat i dignesh. Provizija za povlacenje je 4 evra, ako chekash 31. u mesecu dzabe ti povuku na karticu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 Jel povlacio neko pare sa Paypala na Skrillov Mastercard i da li se to uopshte isplati? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted May 9, 2015 Report Share Posted May 9, 2015 (edited) Za verifikacfiju kod PayPal-a ne treba tačan iznos već kod od 4 cifre koji je vidljiv 1-2 dana pošto PayPal skine 1.5 eur sa računa. Dakle odete u banku i kažete da vam je potreban četvorocifreni kod za verifikaciju PayPal-a i oni bi treali da u listingu to vide, ako je uplata prošla. Treba uglavnom oko 2 dana. Dakle treba vam kod, ne iznos. U pravu si, pomesao sam sa proces verificikacije sa Skrill-om. Meni svaki put stigne SMS kad mi skinu pare sa racuna, a u njoj pise iznos (Skrill) ili kod (PayPal), tako da nema potrebe ici do banke i vaditi izvod ako imate uslugu obavestavanja putem SMS-a u banci. Edited May 9, 2015 by MikacNS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 U kojoj banci ti stiže i kod u smsu i na koju karticu tj. račun je spojen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 Rajfajzen, Visa Virtuon vezana za devizni racun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 Jel povlacio neko pare sa Paypala na Skrillov Mastercard i da li se to uopshte isplati? Koliko ja znam ovo je nemoguce poshto su oni konkurenti i Paypal odmah odbije Skrill karticu. Ali probaj, mozda ti prodje, nemam pojma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 Meni je prikacena skrilova kartica na paypal ali sam je koristio samo za placanje, ne znam kakva je situacija za povlacenje para Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 Moze i jedno i drugo. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 Je l' neko pokušao do sada, da preko Paypal-a adduje neki novac u Steam Wallet? Ja već neko vreme bezuspešno pokušavam da odradim to, Steam Support je beskoristan, napisao mi neki general reply i kao da su otklonili problem ali ja i dalje ne mogu da dodam novac u wallet... Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 (edited) Radilo je ranije. Poslednji put jesam imao problem, no do toga je najverovatnije doslo zbog toga sto se kupljene devize nisu videle odmah na racunu (iako online aplikacija banka prikazuje te pare odmah). Da l' je do banke, da l' do PayPala. Platio sam direktno karticom. Edited May 14, 2015 by Thunderstorm Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Ma znam i ja sam ranije karticom plaćao sve, al onda sam ugasio taj račun jer ga nisam koristio uopšte a samo sam plaćao ono održavanje... i sad kad sam došao do nekih para na Paypal-u ne mogu ništa na steamu da kupim xD Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 (edited) Zna li iko kako da uklonim Auto withdrawal sa paypal akaunta? Svakog 1. u mjesecu mi prebaci pare sa paypala (available balance) na moju karticu, pa zelim da uklonim to ako je ikako moguce. Edited July 1, 2015 by Guccimist Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 15, 2015 Report Share Posted July 15, 2015 imao sam jedan brainfart i na srecu sve je ispalo ok na kraju. LM. nisam hteo da nosim internet karticu za koreu kako je ne bih izgubio, nego sam se napravio pametan i slikao je da ne bih vucarao broj po papirima.. na iznenadjenje posle 5-6 dana provedenih u korei stize mi poruka od pejpala o sumnjivom aksesu iz tri lepe, gde su mojim pejpalom obavljene 3 transakcije od po 5.5$ (~16$, dok sam na kartici ukupno imao 31$). otvorio sam dispute ili kako se vec zove i posle par dana mi je stigla poruka, da cu u narednih 5 dana pare leci na karticu.. koliko zapravo glupim aplikacijama dajemo uvid u privatne podatke? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Drugari da li ima neka preporuka u vezi Banke u kojoj bi bilo najbolje otvoriti racun i uzeti karticu za koriscenje PayPal-a ili su svi isti lopovi ? poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 ja sam u rajfajzenu brda godina. do sad nisam imao problema sa placanjem nikakvim ni "obicnih" porudzbina po netu ni sa PP-om 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 ali to si ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 ciju ti karticu koristis rejvene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 ćaletovu! 2 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 samo kes, ne nosim ni novcanik nego zamotam pare u dzep! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 18, 2015 Report Share Posted July 18, 2015 Ne nosiš ni ličnu kartu nego hoćeš incidente kad te startuju zbog legitimisanja, jer to je thug život 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 18, 2015 Report Share Posted July 18, 2015 Što mi je nestao post gde sam napisao da ode u telenor banku? 1 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts