Jump to content

PayPal iskustva

Guest

Recommended Posts

Ja sam pozvao na broj telefona na poledjini kartice(visa electron) , i onaj lik iz call centra zaduzen za te kartice mi je rekao kod odma , a fazon bio sam u banci i uplatio 10 eura na devizni racun koji su legli takodje odma.

Skinuto mi je 2,50 sa racuna , a vraceno 1.50 na paypal

Inace mene znaima kako ide podizanje para recimo sa bankomata, jel ja treba prvo da povucem iznos sa paypal acca na karticu pa onda da odem na bankomat i podignem ili kako , i jel to treba da se ceka fazon 2-3 dana?

Edited by k4ssad

Ja sam pozvao na broj telefona na poledjini kartice(visa electron) , i onaj lik iz call centra zaduzen za te kartice mi je rekao kod odma , a fazon bio sam u banci i uplatio 10 eura na devizni racun koji su legli takodje odma.

Skinuto mi je 2,50 sa racuna , a vraceno 1.50 na paypal

Inace mene znaima kako ide podizanje para recimo sa bankomata, jel ja treba prvo da povucem iznos sa paypal acca na karticu pa onda da odem na bankomat i podignem ili kako , i jel to treba da se ceka fazon 2-3 dana?

Povuchesh pare sa Paypala na karticu, chekash 5-7 radnih dana i onda odesh na bankomat i dignesh. Provizija za povlacenje je 4 evra, ako chekash 31. u mesecu dzabe ti povuku na karticu.

Za verifikacfiju kod PayPal-a ne treba tačan iznos već kod od 4 cifre koji je vidljiv 1-2 dana pošto PayPal skine 1.5 eur sa računa. Dakle odete u banku i kažete da vam je potreban četvorocifreni kod za verifikaciju PayPal-a i oni bi treali da u listingu to vide, ako je uplata prošla. Treba uglavnom oko 2 dana.

Dakle treba vam kod, ne iznos.

U pravu si, pomesao sam sa proces verificikacije sa Skrill-om.

Meni svaki put stigne SMS kad mi skinu pare sa racuna, a u njoj pise iznos (Skrill) ili kod (PayPal), tako da nema potrebe ici do banke i vaditi izvod ako imate uslugu obavestavanja putem SMS-a u banci. 

Edited by MikacNS

Je l' neko pokušao do sada, da preko Paypal-a adduje neki novac u Steam Wallet? Ja već neko vreme bezuspešno pokušavam da odradim to, Steam Support je beskoristan, napisao mi neki general reply i kao da su otklonili problem ali ja i dalje ne mogu da dodam novac u wallet...

:v

Radilo je ranije. Poslednji put jesam imao problem, no do toga je najverovatnije doslo zbog toga   sto se kupljene devize nisu videle odmah na racunu (iako online aplikacija banka prikazuje te pare odmah). Da l' je do banke, da l' do PayPala. Platio sam direktno karticom.

Edited by Thunderstorm

It’s better to burn out than to fade away

• 1 month later...

Zna li iko kako da uklonim Auto withdrawal sa paypal akaunta? Svakog 1. u mjesecu mi prebaci pare sa paypala (available balance) na moju karticu, pa zelim da uklonim to ako je ikako moguce.

Edited by Guccimist

Pak'o brate.

Guccimist.

• 2 weeks later...

imao sam jedan brainfart i na srecu sve je ispalo ok na kraju. 

LM. nisam hteo da nosim internet karticu za koreu kako je ne bih izgubio, nego sam se napravio pametan i slikao je da ne bih vucarao broj po papirima.. na iznenadjenje posle 5-6 dana provedenih u korei stize mi poruka od pejpala o sumnjivom aksesu iz tri lepe, gde su mojim pejpalom obavljene 3 transakcije od po 5.5$ (~16$, dok sam na kartici ukupno imao 31$). otvorio sam dispute ili kako se vec zove i posle par dana mi je stigla poruka, da cu u narednih 5 dana pare leci na karticu..

koliko zapravo glupim aplikacijama dajemo uvid u privatne podatke?

prevelik ti avatar m8