Čamuga Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Pre 2-3 dana sam narucio neku majicu preko ebay-a i posto mi je tip trazio jos neku kao extra lovu za posiljku nismo se dog i refund mi je lovu na paypal acc... E sad na paypalu pise sve uredno da je "Refund From TSZ K Wong Completed $42.98 USD" Problem je sad sto je "PayPal balance: €0.00 EUR" i kapiram da je vraceno na karticu. Koristim Intesinu Visa internet karticu i tamo pise: Stanje: 56,51 Nedospele obaveze: 45,76 Raspoloživo stanje: 10,75 refund mi je pre 3 dana i ja sad ne mogu da raspolazem tim novcem uopste, hoce li leci ovo sve na svoje mesto za jos par dana ili da idem ja u banku da vidim sta se desava sa ovim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 pozovi telefonom da ti provere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrivoje Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Treba im malo vremena, sačekaj još par dana ako ti nije frka. Ako nazoveš intezu neki bot će ti reći da uplate na vizu internet nisu moguće iz "sigurnosnih razloga". Ja sam ih namerno par puta pitao i svaki put sam dobio sličan odgovor . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 meni je moneybookers naplacivao 10% neki repair fee povremeno kad sam prebacivao na devizni od vize virtuon iz rajfajzena tako da ima nekog jebanja sa tim viza internet racunima sigurno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Pre 2-3 dana sam narucio neku majicu preko ebay-a i posto mi je tip trazio jos neku kao extra lovu za posiljku nismo se dog i refund mi je lovu na paypal acc... E sad na paypalu pise sve uredno da je "Refund From TSZ K Wong Completed $42.98 USD" Problem je sad sto je "PayPal balance: €0.00 EUR" i kapiram da je vraceno na karticu. Koristim Intesinu Visa internet karticu i tamo pise: Stanje: 56,51 Nedospele obaveze: 45,76 Raspoloživo stanje: 10,75 refund mi je pre 3 dana i ja sad ne mogu da raspolazem tim novcem uopste, hoce li leci ovo sve na svoje mesto za jos par dana ili da idem ja u banku da vidim sta se desava sa ovim? Sticice ti, strpi se. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Ja sam morao da idem u banku svaki put kad sam povlacio pare na racun da potpisem tamo neki dokument da mi je novac kao honorar neki, i onda tek puste novac na racun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 sledeci put kad se budes cimao do banke trazi da potpises trajnu izjavu za uplate sa tog naloga "pp,mb, itd." i kad ti legne kinta samo odes i podignes. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 tacno je proslo 7 dana od te uplate i sad vidim na intesinom racunu da mi je skinuto 33.36 eura, to jest da je placeno tom tipu koji mi je refund novac na paypalu.... a na paypalu ballance 0.00eura... sta da radim sad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 pozovi telefonom da ti kazu genericki odgovor 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 (edited) tacno je proslo 7 dana od te uplate i sad vidim na intesinom racunu da mi je skinuto 33.36 eura, to jest da je placeno tom tipu koji mi je refund novac na paypalu.... a na paypalu ballance 0.00eura... sta da radim sad? Pa ne moze on refund da ti uradi, tvoj paypal nalog ne moze da prima novac. Ako si ga sa nashom karticom napravio. Edited October 29, 2013 by Zr.ninja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 Sad se ograđujem jer nisam siguran, ali mislim da refund mora da može da radi, on ne potpada pod to plaćanje iz inostranstva, ali kažem, ajm nat šur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 Treba 5-7 dana da legnu pare sa paypal balansa na kreditnu karticu na non-US rachunu. Sachekaj josh koji dan, nemam pojma shta da ti kazhem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 Lova legla danas na intesinu karticu, nisam nikog zvao samo se sve sredilo o/ hvala drugari! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 i sledeci put mozes da dizes frku slobodno! 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Jel ima societe general neku karticu koja moze da se nakaci na paypal ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 zbog ovakvih pitanja gazde moraju da placaju ljude da rade u call centrima 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 zbog ovakvih pitanja gazde moraju da placaju ljude da rade u call centrima Jbg,pitam...mozda neko ima iskustva ovde da zna...nije mi najhitnije da moram odmah da dobijem informaciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 (edited) hey imam jedno pitanje a mrzi me da trazim tamo po paypal sajtu. Recimo Kinez mi posalje na PayPal 50e, i ja onda kupim nesto online placajuci sa tog paypala. E sad posto su sve transakcije na PayPalu da li to znaci da ne moram da linkujem karticu sa accountom tj. ako ne planiram da povlacim novac na karticu da li mogu da koristim acc tako bez iceg linkovanog na njega? Edited January 9, 2014 by LepYbre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 zar uopste mozes da registrujes pp bez da ga povezes odma sa nekom karticom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Ja ga napravio, tamo kad izaberem Account Limits ima samo za Sending limit ,al ne znam dal je aktivan bez kartice :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 hey imam jedno pitanje a mrzi me da trazim tamo po paypal sajtu. Recimo Kinez mi posalje na PayPal 50e, i ja onda kupim nesto online placajuci sa tog paypala. E sad posto su sve transakcije na PayPalu da li to znaci da ne moram da linkujem karticu sa accountom tj. ako ne planiram da povlacim novac na karticu da li mogu da koristim acc tako bez iceg linkovanog na njega? Morash odraditi withdraw paypal sredstava na karticu i tek onda sa njom kupovati shta ti treba regularno ili preko pp. Paypal balans ne moze da se koristi za placanje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Ty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzou Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Jel ima societe general neku karticu koja moze da se nakaci na paypal ? Svaka kartica moze da se nakaci na PayPal, ja imam njihovu Visa Electron na mom nalogu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzou Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 Au jbt. Ajde da rezimiramo Dakle, na SRPSKI PayPal nalog nije moguce primati uplate sa drugih PP naloga. Primer: ne moze meni neki Japanac da uplati 10evra na moj PP nalog jer ta funkcija nije omogucena. Sredstva na vasem PP akauntu su jednaka sredstvima na vasoj Kartici koja je linkovana sa PP nalogom, I fakticki placate karticom, ali eto da ne bi kucali svaki put one silne brojeve i CSC kodove tu je pejpal. Je l jasno sad? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 PayPal: Primanje novca u Srbiji od 8. oktobra http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2014&mm=09&nav_id=896649 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts