Svazillend Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 Predstavljen/a novi Alfa Romeo Giulia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 lepo izgleda, ima oblik bas po mom ukusu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Sting Posted June 27, 2015 Popular Post Report Share Posted June 27, 2015 5 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Santa Posted June 27, 2015 Popular Post Report Share Posted June 27, 2015 Mene uopšte ne podseća na penis. 10 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Lep ovaj audi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Meh lepsa je 159ka. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 i meni Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 pikes peak gotov.. Tajima na drugom mestu, najbrzi trap gun svih vremena sa 231km/h .. proslogodisnji rezultat je spustio za celih 11,5 sekundi http://livetiming.net/ppihc/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 sabili hrvati, treba im skinuti kapu realno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Sabio Mate Rimac, njemu drzava Hrvatska skoro uopste ne pomaze u projektima. A ovo je mogao biti uspeh i na drzavnom nivou, to sto on radi je stvarno vanredna stvar, jbt, decko nema ni 30 godina... Sto se Alfe tice, mogla se ocekivati konvencionalnija Giulia jer 159 jeste lepa ali nije donela profit Markijoniju. Stoga imamo nemacki dizajn sa (KONACNO!!) kvalitetnim enterijerom. I ovo sto su predstavili sada jeste najjaca verzija sa 3,0 v6 i 510 KS!? Nenormalni podaci za kompaktni sedan. Inace pojavio se i novi A4 koji je isti kao i ovaj do sada,nek neko okaci slike na moru sam, mrzi me sad :D Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 (edited) msm da je ovaj ? Edited June 30, 2015 by cyBhoneR 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Sabio Mate Rimac, njemu drzava Hrvatska skoro uopste ne pomaze u projektima. A ovo je mogao biti uspeh i na drzavnom nivou, to sto on radi je stvarno vanredna stvar, jbt, decko nema ni 30 godina... Sto se Alfe tice, mogla se ocekivati konvencionalnija Giulia jer 159 jeste lepa ali nije donela profit Markijoniju. Stoga imamo nemacki dizajn sa (KONACNO!!) kvalitetnim enterijerom. I ovo sto su predstavili sada jeste najjaca verzija sa 3,0 v6 i 510 KS!? Nenormalni podaci za kompaktni sedan. Inace pojavio se i novi A4 koji je isti kao i ovaj do sada,nek neko okaci slike na moru sam, mrzi me sad :D http://forum.klanrur.rs/index.php/topic/234939238-novi-audi-a4/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Fala! :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 Ovo potencijalno moze da bude najbolji automobil na svetu, konkurencija Panameri Merc amg gt4 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 7, 2015 Report Share Posted July 7, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 Negde smo pisali o tome da u bgdu auto ne može biti očuvan, ne mogu sad da nađem, i evo jutros gledam svoj, sa cele desne strane mi je neko izgrebao auto na gomili mesta - možda zvuči gore nego što izgleda, ali bukvalno desetak sitnih guljenja farbe ali onako, deluje kao da je neka mehanička stvar u pitanju - na primer armatura koju je neko nabio na kola pa malo "prodžarao" levo-desno. Nemam pojma ni gde je moglo da se desi ni kada ni kako, što je najcrnje od svega sa desne strane je bandera tako da paralelno parkiranje nije opcija da bi neko stao pored pa mu sa krova spao set ašova i grabulja na primer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 Kakav sleeperAudi S8 plus4,0 V8 bi-turbo 605 KS 750 Nm Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 Dule, gde je Dule??!Novi Suzuki Baleno!1.0 12v turbo1.2 16v1.3 dizel Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 (edited) E bas danas videh za novi Baleno (na blic/b92 ofc)...deluje nekako cudno, koje su detaljne specifikacije motora i ostalo ili se jos ne zna? Edited August 7, 2015 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 jok jok, saće se sazna u frankfurtu za metar dana Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 (edited) Dovla ideš možda na sajam? Ja ću biti pa ako neko ide nek javi popijemo pivce ovoono Edited August 7, 2015 by Spu [RuR] Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 A detaljnije specifikacije su šta? Ovaj 12v je 3cyl, 16v je 4cyl, a dizel je verovatno fijatov 4cyl multijet kao i do sada, sve to naravno sa rednim cilindrima. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 8, 2015 Report Share Posted August 8, 2015 Dovla ideš možda na sajam? Ja ću biti pa ako neko ide nek javi popijemo pivce ovoonoNo. :( šteta A detaljnije specifikacije su šta? Ovaj 12v je 3cyl, 16v je 4cyl, a dizel je verovatno fijatov 4cyl multijet kao i do sada, sve to naravno sa rednim cilindrima.yesne zna se nisšta zvanično za sada Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 8, 2015 Report Share Posted August 8, 2015 Dovla ideš možda na sajam? Ja ću biti pa ako neko ide nek javi popijemo pivce ovoonokomšo, biću ja verovatno, taman bi mogli da zablejimo 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts