mncu Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 meni je taj kaktus preruzan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 C4 cactus in french manner nije uopste na C4 platformi, nego produzenoj C3 ... -.- Doduse to objasnjava i zasto je prakticno jeftiniji od standardnog C4 :) meni je taj kaktus preruzan Ja ne mogu da kazem da mi se nesto sad svideo ne znam ni ja kako, ali mi je drago da postoji neko ko je voljan da napravi eksperiment sa automobilom i njegovim dizajnom, pa kome se svidi svidi, plus je dosta solidna cena sto me iznenadilo, mislio sam da ce da ga oderu. Plus sto bi to trebalo da je "zenski" auto :) Mene je zapravo najvise odusevila unutrasnjost, uzivo mi je jos bolja Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 meni je kod kaktusa jedini i najveci problem sto mu se stakla na zadnjim vratima uopste ne spustaju nego samo odskrinjuju Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 to nisam ni primetio.. meni je isto kad god vidim flashback na yuga nesrecnog i ogadi mi se ceo auto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Analiza ponašanja tinejdžera pred sudar - nema nekih ogromnih sudara, ali je i dalje neugodno za gledanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 muzika, telefon, pricanje sa ljudima i onda ishitrene reakcije i sumanito motanje volana posle apsolutno nije cudno kako neko zavrsi u suprotnoj traci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 mene je to najviše iznenadilo - najveći "problem" nastane kada naglo cimnu volan i krenu da se vrte. Naravno, to je delić sekunde i fizika i sve, ali deluje da bi svi prošli bolje da nisu radili to cimanje (što je refleks). Možda je to ono što te uče na NAVAKU! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Riba na 1:11 je skroz zaboravila da je za volanom, koji bi bedak bio da te ubije na putu ovakav low lvl mozga...uzas Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Vlada Japana donirala je Srbiji 150 automobila, vrednosti oko 3,5 miliona evra, u cilju unapređenja zaštite životne sredine i smanjenja troškova održavanja službenih vozila. O kakvim je automobilima reč i zašto su baš oni odabrani? Među vozilima koja su poklonjena Vladi Srbije su 22 primerka modela Lexus GS300h, 11 automobila treće generacije Toyote Prius i 117 Mazdi 3 Sedan. Dovla prijavi se za lexus :) Iskreno me zanima koliko će da potraju u vladi ova vozila - taman ultimativni test - njemac (koji znamo kako se pokazao tokom godina) vs japanac (izazivač). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Kako se pokazao njemac? Tj kako mislis da uporedis to? Vizuelno ili postoji neki uvid u troskove odrzavanja? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Ma više iz perspektive "lol" momenta kada za X meseci stignu vesti da su se japanska kola raspala (npr) ili da stoje parkirana jer su im izvadili baterije ili da ih niko ne vozi jer smo mimo ovog poklona kupili još 100 audija A6 ili šta god već. Mislim, Toyota Prius u rukama vozača službenog automobila vlade - zvuči kao setting za komediju.Naravno da ne znam kako su se konkretno pokazali Nemci osim ona tri mučena džipa ili šta već Mercedesa što nijedan više nije vozan jer je jedan slupan, drugi nema rezervni deo ili šta već a trećem isto nešto fali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Ja kontam da ce leksuse koliko toliko odrzavati jer ce se njima voziti neki govnari, a ovo ostalo ce razdeliti da se izivljavaju i raspasce se. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face. Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Vec vidim priuse sa blinkerima i rotacijama...kakav smehotres :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 zašto su nama japanci zaista dali 150 novih, nejeftinih automobila? btw, možda ovo ima veze sa onim oglasom/prevarom sa prošle strane: http://www.vrelegume.rs/vesti1/rusija-donirala-15-dartz-prombron-mup-u-srbije-ekskluzivno-otkrivamo/ Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 oni ponekad imaju te akcije sa donacijama jer im preveliki spoljnotrgovinski suficit guši ekonomiju, mada ne znam da li je to sada slučaj "preveliki spoljnotrgovinski suficit" -- wrap your head around that Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 pa što su donirali autobuse onomad? jedino što se slažem da je bolje da su donirali "narodu" nego "vlasti". mene interesuje da li je tojoti i mazdi ovde pripisan taj broj vozila u godišnje kvote :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 5, 2015 Report Share Posted April 5, 2015 Rekao bih da je ovo najludji karavan o kome sam ikada citao :) Audi RS6 prepravljen za Gumball 3000 s motorom koji moze da izvuce 1.000 KS http://www.carscoops.com/2015/04/jon-olssons-dtm-inspired-rs6-is-ready.html?m=1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 5, 2015 Report Share Posted April 5, 2015 meni se nikako ne svidja izgled, suvise je flashy, ubije taj lolz faktor brzih karavana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 5, 2015 Report Share Posted April 5, 2015 overkill Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 To je ta jedna od glavnih saobraćajnica, za koju je čak bila ideja i da se plaća putarina :) Obrušila se jedna traka na Ibarskoj Kraljevo -- Zbog obrušavanja jedne saobraćajne trake na Ibarskoj magistrali nadomak Bogutovca na pravcu Kraljevo-Raška, saobraćaj se odvija jednom trakom. "Ispod dela Ibarske magistrale kod Bogutovca, jedna traka se obrušila u kanjon prema pruzi, odnosno Ibru, tu se saobraćaj sada odvija jednom trakom i postavljeni su znaci upozorenja kako bi vozači na vreme primetili da je došlo do oštećenja", kazao je načelnik Odeljenja za vanredne situacije Kraljeva Radoica Kočović za agenciju Beta. Prema njegovim rečima, magistrala je prohodna, ali na njoj ima manjih odrona od kojih je najproblematičniji onaj kod Pivnice.Kako je za B92 rečeno u informativnom centru JP Putevi Srbije, sve informacije o ovom događaju se "nalaze na sajtu preduzeća", a za ostale informacije poterbno je poslati mejl. Zbog velike vode aktivirala su se stara klizišta u Gokčanici, Pekčanici i prema Goču, dok su se u Glediću i Stanči pojavila nova klizišta.Zapadna Morava u kraljevačkom kraju izlila se u priobalju u poslednjih 12 sati, ponovo plaveći put Grdica-Oplanići koji je zatvoren za saobraćaj. "Zapadna Morava je poplavila oranice, ali nije ugrozila domaćinstva. Ibar je u granicama da se izlije, ali još ne preti bunarima za vodosnabdevanje Kraljeva", rekao je Kočović. Prema njegovim rečima, probleme bi moglo da napravi otapanje snega sa okolnih brda, ukoliko naglo otopli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion98 Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 pančevo ghetto moram da čuvan točkove, ja čak imam i alu-felne na svom ceedu! :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 ja imam kao originalne sigurnosne šrafove, mada kapiram da to kurcu ne pomaže Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 ja imam čelične felne bmk igraonica al ozbiljno, čelične felne imaju svojih prednosti kada progutaš da ti je auto 50% ružniji. em su ulice sve više offroad, em se krade, stvarno ne bih imao srca da drljam neke lepe 17+ felne po beogradu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 Mene jedino brine ona ratkapna koja bleji pored C'eeda, da nije i on imao celicne? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts