Lucky Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Već na prvi pogled, Trekking otkriva drugačiji karakter u odnosu na klasični model 500L. Posebno dizajnirani branici imaju i dodatne zaštitne panele, a od fizičkih oštećenja zaštićeni su i ostali delovi karoserije koji se nalaze najbliže točkovima i tlu. Na taj način, čitav donji deo karoserije obrubljen je zaštitnom plastikom. Kao standardni deo opreme, Trekking ima i specijalne 17 inčne alu felne. Automobil je prilagođen svim vrstama puteva zahvaljujući posebnom "Traction +" sistemu kontrole proklizavanja. U FIAT-u kažu da je sistem naročito pogodan za automobile poput ovog, koji ne zahtevaju posebne off-road mogućnosti, a i znatno je jeftiniji od klasičnog 4x4 pogona. "Traction +" pomoću algoritma kontroliše i upravlja kočionim sistemom i simulira diferencijal sa zaključavanjem. Sistem se uključuje pomoću dugmeta na kontrolnoj tabli, a koristi se pri brzinama manjim od 30 km/h. U ponudi će se naći dve benzinske i dve dizel verzije. Osim 1.4 litarskog benzinca sa 95 ks na raspolaganju je i novi 0.9 litarski TwinAir Turbo sa 105 ks, dok su kod dizelaša zastupljeni 1.3 litarski MultiJet II sa 85 ks i 1.6 litarski MultiJet II sa 105 ks. FIAT je najavio da će prodaja modela 500L Trekking u Srbiji početi tokom leta, a uskoro će biti poznato i koliko će ovaj automobil koštati na našem tržištu. Nezvanično smo saznali da će početna cena iznositi oko 15.000 evra. Jel ovo prvi slučaj da neki ovako veliki auto ima manje od 1000 kubika motor? Ja ne pratim toliko ali ne sećam se da sam video tako nešto? Tu će i registracija biti "smešna", tipa 12.000din sve đuture. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 ahaha, ovaj vitja jebe ne staje:) nego, zasto na mitsubishijevom sajtu nema cene za evo lancer, a kao ima ga u ponudi...bas sam hteo da narucim jednu novu sedmicu ako ih jos prave! :D http://www.mitsubishi-motors.rs/sadrzaji/katalozi-i-cenovnici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 nema cena ni na jednom evropskom :( .. zadnji put kad sam iskopao je bio oko 52k? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Nema vishe Evo-a... Sada ako hocesh jakog rally-style japanca imash samo Imprezu. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 kako nema ? bio na sajmu u bgu ? cena fazon oko 50k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 ma ima ga, nego se ovima na sajtu izbagovao cenovnik izgleda.. ne mozes da proveris nijedan lancer koliko kosta. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 sad je tako, al ranije samo za evo lancer nisi mogao da proveris i to vec par godina stoji tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Malopre na parkingu Meka kod Fontane prokuvao Fiat 500L Jebote ako ima dva meseca auto... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 otišo termodavač, stara boljka Zastavinih vozila! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 novi suzuki swift kod euro sumara sa 100 konja i super opremom (klima, podizaci, centralna, metalik, radio mp3) za 8990 evra! apsolutni thumbs up! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Extra je cena stvarno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 otišo termodavač, stara boljka Zastavinih vozila! ili ga vozi žensko, koje je sigurno sve vreme u fazonu "šta trepće ova Aladinova lampa i šta još ovo crveno trepće..." Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Ahahah, Drale brani sefa Mladju Dinkica :) Drale, ne postoji razuman razlog zasto bi dva meseca star auto prokuvao a da nije fabricka greska. To ne bi smelo da se desi pa da ga vozi Sumaher koji spali bolid F1 za jednu trku :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 meni je swift jako lep gradski auto ... kolko para nova sport varijanta? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 mislim da je bio oko 14k, neka me Dovla ispravi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 to sam i ja hteo da pitam, ss sport ftw!:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 22, 2013 Report Share Posted June 22, 2013 (edited) http://www.suzuki-srbija.rs/Upload/auto/sx4/cenovnik%20SX4.pdf ovaj mi se mnogo svidja iz suzuki ponude, jos odavno. samo nisam imao prilike da pricam jos sa nekim ko ga je vozio/imao samo je 1k skuplji of swifta Edited June 22, 2013 by killYg0r 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 22, 2013 Report Share Posted June 22, 2013 (edited) Rapid Sport koncept Sto se tice cena Octavia RS 2.0 TDI 6G bice do 23.000eur. a varijanta sa DSG-om do 25.000e. Edited June 22, 2013 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 22, 2013 Report Share Posted June 22, 2013 http://www.suzuki-srbija.rs/Upload/auto/sx4/cenovnik%20SX4.pdf ovaj mi se mnogo svidja iz suzuki ponude, jos odavno. samo nisam imao prilike da pricam jos sa nekim ko ga je vozio/imao samo je 1k skuplji of swifta uzeo ga moj poznanik, prezadovoljan je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 22, 2013 Report Share Posted June 22, 2013 Swift je odlichan auto za grad - prostoran je unutra, ima odlichan motor, super je za voznju. Jedina realna mana mu je mali gepek. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2013 Report Share Posted June 22, 2013 Malopre na parkingu Meka kod Fontane prokuvao Fiat 500L Jebote ako ima dva meseca auto... Pazi, taj auto obično kod nas voze žene, tako da ... :) tek posle videh dalju diskusiju :) Swift i SX4 za ove pare koje se traže apsolutni bestr buy, svaka čast za ponudu, sad ne znam jel to još jedan pokazatelj raspada prodaje automobila kod nas ili stvarno neka gotivna akcija. btw, kako se registruje ovaj rapid u saobraćajnoj, kao crven ili kao srebrn? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 22, 2013 Report Share Posted June 22, 2013 kolko se secam po zakonu, vozilo na fizicko lice mora da ima bar 60% povrsine jedne boje, pa ide na nju.. a za pravna mozes da saras kako hoces Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 nova Mazda3. mrnjau Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Dobra, dobra Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Smor malo enterijer doduše... mada ima blesav centralni obrtomer sa digitalnim brzinomerom. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts