Lucky Posted September 13, 2022 Report Share Posted September 13, 2022 Meni ovaj pagani oduvek bio ružnjikav tj. nisam gotivio ovaj "organski" fazon kod dizajna automobila. a iznutra kao neki ostin pauers auto 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 13, 2022 Report Share Posted September 13, 2022 meni je zanimljiv spolja, ali unutra mi je bljakz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 13, 2022 Report Share Posted September 13, 2022 ni meni nikad ovi pagani automobili nisu bili nešto, ali ovaj najnoviji mi je možda i najružniji lol. al' dobro, ima čovek tipa 200 kupaca koji će platiti par miliona evra i da sutra izbaci auto u obliku govneta (na stranu performanse naravno, koje su uvek bile glavna stvar kod ovih automobila). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 13, 2022 Report Share Posted September 13, 2022 bas kul video! zao mi je sto nisam INZINJER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 13, 2022 Report Share Posted September 13, 2022 7 hours ago, reki said: meni je zanimljiv spolja, ali unutra mi je bljakz EVO ONDA OVAJ ferrari purosangue, prvi ferari esjuvi konačno i zvanično 6,5 v12 725 KS 720 Nm 310 kmh Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted September 13, 2022 Report Share Posted September 13, 2022 Još kad ubace TDI motor, prava stvar 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 13, 2022 Report Share Posted September 13, 2022 sa jedne strane tuga sto smo ovo docekali, jebiga :c sa druge strane lep je iako me zadnji deo podseca na ninja kornjacu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 13, 2022 Report Share Posted September 13, 2022 kupiš Tonale to mu dođe kao ovaj porše samo za siromašne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 14, 2022 Report Share Posted September 14, 2022 KUPIS TONALE URADIS MU STAGE 3 I BUDE SVE ISTO ZA 360000 EUR MANJE NENENE CEKAJ KUPIS POLOVAN STELVIO KVADROFOLJO I NJEMU URADIS STEJDZ 3 I BUDES FAZON DRUGI COVEK NA MESECU SVE ZA 280000 EUR MANJE PARA!! nisam gore napomenuo za ferari - startna cena je oko 400k eur 💶 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 14, 2022 Report Share Posted September 14, 2022 2 minutes ago, dovlagsi said: KUPIS TONALE URADIS MU STAGE 3 I BUDE SVE ISTO ZA 360000 EUR MANJE NENENE CEKAJ KUPIS POLOVAN STELVIO KVADROFOLJO I NJEMU URADIS STEJDZ 3 I BUDES FAZON DRUGI COVEK NA MESECU SVE ZA 280000 EUR MANJE PARA!! nisam gore napomenuo za ferari - startna cena je oko 400k eur 💶 phe, onda još više ima smisla! zar nije onaj lambo oko 200k? urus beše? pa pre bih njega kupio nego ovo za 400k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 14, 2022 Report Share Posted September 14, 2022 Nije 200k, ali će biti jeftiniji svakako... mada je ferdža na papiru u svakom smislu bolja mašina, nisu ga napravili baš za svakoga (baka prase). Nego, ja mnogo volim ovaj auto i on sledeće godine ulazi u svoju 12. i finalnu godinu proizvodnje, a ukupno 70. u svim svojim iteracijama do sada! Chrysler 300C da, i dalje postoji! jedan od najtrue sedana ikad sledeće godine ulazi samo sa tribute HEMI 6,4 lit V8 motorom sa 490 KS. sećamo ga se u evropi kao lanča delta u 3 godine lajfspena (treba je kupiti i čuvati sad dok su jeftini, samo 10k ih je prodato ikad!). model datira još iz vremena kad je američka kurva krajsler bila sa mečkom, te 300C jebeno ima ogibljenje sa S klase! takođe menjač sa 8 brzina stiže od jaguara 😁, a seks sa fiat-om je doneo u-connect infotainment. ameri su upakovali HEMI motor koji ima najbolji idle zvuk u istoriji auto industrije. eto, rođ mi je 2.novembra ne bih se bunio za jedan crveni ovaj... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 14, 2022 Report Share Posted September 14, 2022 Employee Fills Boss’s Jeep Tires to 97 PSI, Reports ‘It Doesn’t Go Up to 100 Percent’ Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 14, 2022 Report Share Posted September 14, 2022 (edited) mora da je bio mekan kao moja honda! dobar UI, kolko je bilo tesko zacrveneti gume i brojeve kad se predje maximum...😄 kao u pubgu kad ti sjebu gume Edited September 14, 2022 by reki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 14, 2022 Report Share Posted September 14, 2022 1 hour ago, dovlagsi said: Chrysler 300C Uhhhhhhhh koje osvezenje pored ovih nakaza novonastalih Jel uopste ima Chrysler diler kod nas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 14, 2022 Report Share Posted September 14, 2022 2 hours ago, dovlagsi said: Chrysler 300C ok je, ali spreda mi malo već sad deluje "zastarelo" mislim da će u tom smislu ostariti vrlo brzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 15, 2022 Report Share Posted September 15, 2022 nije bilo keša za dovlinu furiju insigniu pa smo morali da se zadovoljimo starijom generacijom! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 15, 2022 Report Share Posted September 15, 2022 Evo možda nekome bude zanimljivo: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 15, 2022 Report Share Posted September 15, 2022 On 9/14/2022 at 1:01 PM, killYg0r said: Uhhhhhhhh koje osvezenje pored ovih nakaza novonastalih Jel uopste ima Chrysler diler kod nas? Nema, poslednjih 10 god ih nema u Evropi uopšte... Kažem, bila Lancia Thema 2011-2014 kao 300C al samo dizeli Laki, ta Insignija je ona što sagoreva, trebo si da me pitaš prvo! btw, novi Mustang isto 2,3 I4 ecoboost ili 5,0 V8 coyote malo je seksiji šejp, bez mnogo eksperimentisanja, al enterijer mi je ko da su spojili merc a klasu sa 1994 ford mondeom Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 15, 2022 Report Share Posted September 15, 2022 TOBRE konacno kola za muskarce najavljuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 16, 2022 Report Share Posted September 16, 2022 15 hours ago, dovlagsi said: Laki, ta Insignija je ona što sagoreva, trebo si da me pitaš prvo! e do mojega! ništa, neću je sad prodavati, ako udari zima i nema grejanja verujem da će da joj skoči vrednost! 15 hours ago, dovlagsi said: malo je seksiji šejp, bez mnogo eksperimentisanja, al enterijer mi je ko da su spojili merc a klasu sa 1994 ford mondeom definitivno lepše nego ovaj prethodni, ali i dalje nije to to, ne može ni da priđe onom iz 2010-2014 koji god da je period bio. za unutrašnjost ne znam... gledam ovu sliku: meni ovo deluje kul, nekako je "tech" da ne kažem kao da si u nekom "mechu" 🙂 ne mogu da ocenim kvalitet materijala ovako ofc. 15 hours ago, dovlagsi said: Nema, poslednjih 10 god ih nema u Evropi uopšte... Kažem, bila Lancia Thema 2011-2014 kao 300C al samo dizeli pa daj da kupimo majku mu! znači šta tražim lancia themu 2011 do 2014 u dizel varijanti? 🙂 novi ruromobil! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 16, 2022 Report Share Posted September 16, 2022 21 hours ago, dovlagsi said: Nema, poslednjih 10 god ih nema u Evropi uopšte... Kažem, bila Lancia Thema 2011-2014 kao 300C al samo dizeli da se nadovežem na ovo, vidim da ima i benzin isto ovo godište, šta je to sad onda ako nije 300c? mislim, isto izgleda? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 16, 2022 Report Share Posted September 16, 2022 Aha išao je i 3,6 V6 pentastar (sranje) benzinjara, kapiram da su ih 5 prodali 🙂 nije valjda da ima negde na oglasima to? KUPUJ Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 16, 2022 Report Share Posted September 16, 2022 20 minutes ago, dovlagsi said: Aha išao je i 3,6 V6 pentastar (sranje) benzinjara, kapiram da su ih 5 prodali 🙂 nije valjda da ima negde na oglasima to? KUPUJ koje to dizel ili benzin? :)) pošto ima oba :)) držim da si mislio da na dizel ako si već rekao da je benzin sranje 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 16, 2022 Report Share Posted September 16, 2022 Oba, za svaki slučaj! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 16, 2022 Report Share Posted September 16, 2022 25 minutes ago, Zwerko said: Oba, za svaki slučaj! dobar savet, ja sam ionako neodlučan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts