voodoo_ Posted June 7, 2022 Report Share Posted June 7, 2022 Naravno da smo uzeli klotaru za službeni jer je cena te 2017. godine bila neodoljiva i neumoljiva (naročito uz povraćaj PDV-a kao pravno lice), ali sumnjam da skuplja verzija ima mekša sedišta i vešanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 Bukvalno svi iz tog segmenta su sasvim različita kola ako uzmeš klotaru za službeni vs neki sa krštenom opremom. Najviše baš to što ti kažeš da je sa autom problem.. pa neće sigurno pola motora da izvade nego da strpaju činčong sedišta i plastike svuda. Ja sa 16" niskoprofilnim nisam imao ikada frku sa udobnošću, čak ni po offroad pizdarijama, a kamoli po putu. Moj konkretno pa vidi dal si imao takva sedišta ili one krpare bože sačuvaj: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=17335863&display=%8Akoda%20Rapid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 8 minutes ago, Junkie said: Bukvalno svi iz tog segmenta su sasvim različita kola ako uzmeš klotaru za službeni vs neki sa krštenom opremom. Najviše baš to što ti kažeš da je sa autom problem.. pa neće sigurno pola motora da izvade nego da strpaju činčong sedišta i plastike svuda. Ja sa 16" niskoprofilnim nisam imao ikada frku sa udobnošću, čak ni po offroad pizdarijama, a kamoli po putu. Moj konkretno pa vidi dal si imao takva sedišta ili one krpare bože sačuvaj: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=17335863&display=%8Akoda%20Rapid k'o čaša što se kaže! :)) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 Naš nema ništa od ovih hromiranih delova, nema držač za ruke, samo matirana plastika i sedišta ko u Puntu, uvalio nam Kole divčo Rapida nabijem ga na đoku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 38 minutes ago, Junkie said: Ja sa 16" niskoprofilnim nisam imao ikada frku sa udobnošću, čak ni po offroad pizdarijama, a kamoli po putu. Moj konkretno pa vidi dal si imao takva sedišta ili one krpare bože sačuvaj: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=17335863&display=%8Akoda%20Rapid Sta je niskoprofilna 16 guma 😂 Za ove pare ako ga kupi neko, samo uslikaj osobu molim te, cisto da se smejemo malo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 mešaš ti prečnik i profil 😘 možeš da imaš 12" i nizak profil. cene polovnih su skočil skoro 50% ovde, ja sam oduševljen koliko i ti 🙂 inače je auto već otišao, sad furam Ladu ko što rekoh. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 23 hours ago, voodoo_ said: Tek kad naguraš dvoje-troje dece, skontaš kolika si margina i koliko ništa nije optimizovano za tvoj "life style" ni u gradu ni na selu. Naravno kad pitaš samce, roditelji su zaštićeni ko beli medvedi, niko im ništa ne sme, sve im se toleriše, deca kad plaču to nije plakanje nego pevanje itd. pa roditelji jesu zaštićeni, na milion mesta, evo npr šlepanje na poslu "moram ranije da izadjem / dodjem kasnije jer mi dete ..." . Ili čuveno u Nemačkoj, dete mi je bolesno, nisam tu xy dana ili nema dovoljno vaspitačica u vrtiću, moram kući radiću remote (nećeš). Zašto bi to bio moj problem i zašto ja moram onda da radim više bez ikakvog benefita? Nisam ja prskao bez gume, nego taj roditelj. A što se tiče automobila, imate svašta, imate V klasu, imate i SUV tipa X7 / XC90, nije da ste ostavljeni bez ičega da ne možete da se popakujete sa decom. Samo treba keša. I mi samci možemo da se bunimo koliko sad košta 911ica Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 Dovoljan ti je benefit što imaš istu platu kao taj s decom ali sve pare možeš da sačuvaš za sebe 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 imaš više samačkih nego big family 😛 tu računam 3 and up, za dvoje je eventualno frka dok su baš mali da treba 2 para kolica i slično, al ni to nije neki probz za većinu kola. Za 3 već otpada većina SUV, jer su iako gabaritni, previše uski za 3 sedišta. Karavani isto. Ostaje jedino 5-6 modela monovolumena i kombiji, to nije baš neki wow izbor imho. A ovo oko posla ja podržavam, da ne treba ljudi bez dece, koji ne puše, itd da imaju više posla posledično. To je pederski skroz. Ja imam akcije da izletim zbog klinaca, i onda to šta sam imao odradim popodne/uveče. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 Znaci ko ima 2+ dece i pusac je najgori zaposleni u najavi i jos hoce da stanu svi kolektivno u auto do 5k evra Salu na stranu, abuse je uzasan roditelja manje dece i kod nas i u evropi. Izgovor "nema ko da cuva malog" moze da se primeni na sve situacije zivotne ili kad krenu da se prehladjuju u krug kolektivno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 45 minutes ago, Junkie said: cene polovnih su skočil skoro 50% ovde, ja sam oduševljen koliko i ti 🙂 inače je auto već otišao, sad furam Ladu ko što rekoh. samo hardcore! ako ništa sigurno ti se svi sklanjaju sa puta :)) nisu samo tu skočile cene, i ovde su. znate da ja malo tako gledam te smart ev - prošlog leta je bio 12k tih par komada koji su se nalazili, sad nema ispod 17k isti takav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 Pa ne može baš da se primeni, a i to traje prve dve-tri godine (osim ko to zloupotrebljava u nedogled, ali takvi krivinare i bez dece) Ako ne možeš da istrpiš 2-3 godine da bi posle imao zahvalnog i lojalnog zaposlenog, onda pređi na klince koji menjaju posao na 6 meseci za 200 evra povišice pa javi kako je prošla firma 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 35 minutes ago, Highl1 said: A što se tiče automobila, imate svašta, imate V klasu, imate i SUV tipa X7 / XC90, nije da ste ostavljeni bez ičega da ne možete da se popakujete sa decom. Samo treba keša. I mi samci možemo da se bunimo koliko sad košta 911ica nisi ispratio celu problematiku za troje dece da ne možeš da ubaciš tri sedišta čak ni u XC90, dovla sertifajd! tj. basted! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 31 minutes ago, Lucky said: nisi ispratio celu problematiku za troje dece da ne možeš da ubaciš tri sedišta čak ni u XC90, dovla sertifajd! tj. basted! 🙂 imam drugara sa troje i XC90, videli se pre nedelju dana, a XC90 ima negde 6-7 meseci, nema nijednu zamerku 51 minutes ago, voodoo_ said: Dovoljan ti je benefit što imaš istu platu kao taj s decom ali sve pare možeš da sačuvaš za sebe imam i ja troškove, nisam single al svejedno, lakše je da se prska po, a ne unutra Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 35 minutes ago, Highl1 said: imam drugara sa troje i XC90, videli se pre nedelju dana, a XC90 ima negde 6-7 meseci, nema nijednu zamerku 1 hour ago, voodoo_ said: nemam pojma, dovli nije radilo posao iz nekog razloga 🙂 možda nije umeo da montira! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 Zavisi od uzrasta. 3 odrasle osobe su manji problem nego 3 deteta sa korpama. A MOŽDA JE I DOVLA NOOB!11oneleeven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 15 minutes ago, Lucky said: nemam pojma, dovli nije radilo posao iz nekog razloga 🙂 možda nije umeo da montira! :)) kod ovog drugara valjda 9 meseci, 3 i 4 godine Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 Kod mene staju tri u znate već koji auto, ali zato što koristimo ona default Nanya sedišta iz supermarketa (plus smo u poslednjih godinu dana prebacili dvoje u booster pa je još lakše, ali u jednom momentu jeste bilo dva sedišta do 36 kg i jedno bebeće do 18 kg). Isofix već nema teorije da stane. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 Nema tog na ciju zadnju klupu staje 3x ful decje sediste, isofix ili sajla. Bar jedno mora da bude najvise buster. Al realno je 500L u tome jako, jako dobar, ima mesta pozadi za troje do 10-12god, da se ne guraju previse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 (edited) Код мене у Гранд Пикасо стају три седишта, наравно ниједно није Изофикс, једно оно бебеће, једно средње (ваљда од 9-18 кила) и једно оно највеће (ваљда преко 18) Edited June 8, 2022 by Elvis J. Kurtovic 1 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 ja zaista ne znam nikoga ko manje radi ili mu se to gleda kroz prste zato sto ima decu. moze neko klizno radno/olaksica ali to se sve nadoknadi. Pokusava se krivinariti na to i kod mene u firmi, ali se prsto kompenzuje. Ja jedino koristim izgovor "ne mogu tada moram po dete" da izbegnem woke i sustainability sastanke, jer me je vec sramota kolko ih ignorisem A inace posto imam stalne sukobe niskog intenziteta sa single kolegama (jer ja imam vecu platu tj manji porez zbog dece), kada bacim na papir koliko imam vecu platu a kolko kosta vise veliki stan+komunalije+prosto deca, otprilike tu zavrsimo pricu. Sto se kola tice (da se vrqtimo na temu) kolege sa 3 dece za sada su nazadovoljnije 5008icom, nju su bas masovno uzimali 2 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 a zanima me, jel imas neki benefit jer si senior? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post killYg0r Posted June 8, 2022 Popular Post Report Share Posted June 8, 2022 Reki kada budes kupio automobil, dobijes pravo da pises na ovom topiku! 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 Kupi kola Proda ih 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 8 hours ago, Lucky said: nemam pojma, dovli nije radilo posao iz nekog razloga 🙂 možda nije umeo da montira! :)) Ja sam uzeo Espace umesto XC90 zato što ima tri fotelje pozadi. U XC90 je klasična klupa, sa onim izdignutim srednjim delom, žena tu sedi između njihovih sedišta, a kad žena kaže da ne valja onda ne valja jbg 🤷♂️ Plus nema vazdušno ogibljenje što je kod XC90 veeeliki minus. I dizel je, što je za Dovlu veeeliki minus. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts