manson Posted January 12, 2022 Report Share Posted January 12, 2022 B92: Mercedes od 2030. bez karavana? http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2022&mm=01&nav_id=2086795 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2022 Report Share Posted January 12, 2022 1 hour ago, manson said: B92: Mercedes od 2030. bez karavana? http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2022&mm=01&nav_id=2086795 što, jel zato što se zovu SHOOTING brake pa kao nije kul, woke kultura, ubijanje i to! zapravo mene čudi da su i ovoliko izdržali sa karavanima u "napadu" SUV-ova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 12, 2022 Report Share Posted January 12, 2022 1 hour ago, manson said: B92: Mercedes od 2030. bez karavana? http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2022&mm=01&nav_id=2086795 svaki nemac 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 12, 2022 Report Share Posted January 12, 2022 Izbacite karavane zauvek, toliko su odvratni! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 12, 2022 Report Share Posted January 12, 2022 Ja sam iz ovog teksta ukupno shvatio da postoji Taycan karavan i dosta sam tužan zbog toga... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 12, 2022 Report Share Posted January 12, 2022 verovatno cu nekoga uvrediti, ali moram primetiti da su mladje zene za volanom suv/manjeg suv vozila nesto najgore i najgluplje sto se ikad pojavilo na drumovima. I daleko najopasnije 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 12, 2022 Report Share Posted January 12, 2022 samo vređaj ovde slobodno, nek ti ovo bude ventil, kad već gore moraš da budeš SO TOLERANT CAPTAIN SWEDEN 😄 lol je ovo za karavane, prvo @Zwerko okači vest da VW stopira proizvodnju pasata limuzine ali ne i karavana, par postova ispod vest da Mercedes stopira proizvodnju karavana 😄 Zaključak: samo pasat karavan valja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 12, 2022 Report Share Posted January 12, 2022 Ahaha true story, najbolje auto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2022 Report Share Posted January 12, 2022 Tokom 2021. u Srbiji je prodato 30.460 novih putničkih i lakih komercijalnih vozila. Od putničkih najviše automobila je prodala Škoda, zatim Fiat, Toyota, Renault, Kia i Hyundai. Sa druge strane, ima brendova koji su prodali samo po jedan primerak. U tekstu iznosimo i ko je kod nas traženiji: Audi, BMW ili Mercedes. Zvanična statistika Asocijacije uvoznika vozila i delova za 2021. pokazuje rast prodaje od 16,4% u odnosu na 2020. Ipak, zbog poremećaja na tržištu i smanjene proizvodnje, prodaja još nije dostigla nivo iz 2019. kada je prodato 11,2% više putničkih i lakih komercijalnih vozila. Prodaja svih tipova motornih vozila u Srbiji, koja obuhvata putničke automobile, LKV, mopede, motocikle, teške četvorocikle i teretna vozila, tokom 2021. godine, zaustavila se na ukupno 37.510, piše Nova.rs Od ovog broja, putnička i laka komercijalna vozila prodata su u 30.460 primeraka, a samo putnički automobili u 24.044. 55 minutes ago, f4ts0 said: verovatno cu nekoga uvrediti, ali moram primetiti da su mladje zene za volanom suv/manjeg suv vozila nesto najgore i najgluplje sto se ikad pojavilo na drumovima. I daleko najopasnije velika istina. sad sam se vraćao do firme, potpuno neprirodno blokiranje desne trake na bulevaru range rover, jedva obilazimo svi, unutra neka riba nema preko 30 full doterana ofc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 13, 2022 Report Share Posted January 13, 2022 On 1/12/2022 at 3:29 PM, Zwerko said: Ja sam iz ovog teksta ukupno shvatio da postoji Taycan karavan i dosta sam tužan zbog toga... lepši mi je pozadi nego originalni tajkun, ali i dalje taj prednji deo koji je generalni deal-breaker Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 14, 2022 Report Share Posted January 14, 2022 8 hours ago, dovlagsi said: lepši mi je pozadi nego originalni tajkun, ali i dalje taj prednji deo koji je generalni deal-breaker strogo vračarska vozila! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 14, 2022 Report Share Posted January 14, 2022 Moram priznati da je i jedinih par mojih sightinga Taycana onog običnog bilo upravo u tom kraju! Tako da ima tu nešto. Ma meni je više kao koncept besmisleno - kao praviš supersportski EV i ono kao "a da napravimo i karavan". Sam Taycan mi je i inače čudan što se izgleda tiče pa ovo nije toliko strašno, više mi je misaoni tok u glavi problematičan :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 14, 2022 Report Share Posted January 14, 2022 42 minutes ago, Zwerko said: Moram priznati da je i jedinih par mojih sightinga Taycana onog običnog bilo upravo u tom kraju! Tako da ima tu nešto. pa brate kapije vračara, sam krem društva u inače najgoroj ulici za sve koji su originalno sa vračara :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 14, 2022 Report Share Posted January 14, 2022 3 hours ago, Zwerko said: Moram priznati da je i jedinih par mojih sightinga Taycana onog običnog bilo upravo u tom kraju! Tako da ima tu nešto. Ma meni je više kao koncept besmisleno - kao praviš supersportski EV i ono kao "a da napravimo i karavan". Sam Taycan mi je i inače čudan što se izgleda tiče pa ovo nije toliko strašno, više mi je misaoni tok u glavi problematičan 🙂 Pa ono, testirali su tržište sa Panamerom, koje takođe imaju normalnu i karavan. Ovo je to, samo EV 🙂A sve je ovo samo uvod u SUV ekspanziju, ne samo Poršea već i svih drugih bitnijih brendova. Evo ostaće ovo ovde zapisano - uskoro nećemo moći da se odbranimo od svakojakih električnih SUV modela! btw, da li nam tojota uskoro vraća čuveni 2000GT?? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 14, 2022 Report Share Posted January 14, 2022 Pa ja nisam znao da ima ni Panamera karavan?! Što mi uništi celu gamu jednog proizvođača?!!? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 14, 2022 Report Share Posted January 14, 2022 Ima i Arteon karavan takođe, to im je izgleda neki trip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted January 14, 2022 Report Share Posted January 14, 2022 8 hours ago, dovlagsi said: To, bre, bas mi treba jedan vakav za ove snezne dane, da malo pocisti sneg sulica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 14, 2022 Report Share Posted January 14, 2022 8 hours ago, togFU said: Ima i Arteon karavan takođe, to im je izgleda neki trip ahaha pa ovo je ružnije nego accord karavan a to treba uspeti :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 15, 2022 Report Share Posted January 15, 2022 11 hours ago, mikser said: To, bre, bas mi treba jedan vakav za ove snezne dane, da malo pocisti sneg sulica a od karavana samo RS6! 👍 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 17, 2022 Report Share Posted January 17, 2022 nije baš za vesti, ali kapiram ovo je i neki pričajte o automobilizmu topik 🙂 gledam yt random klipova u posle vreme, i preporuči mi yt ovaj. Ovi Indijci voze kao na soniju, svi, dinamično što bi rekao onaj neki naš lik 🙂 bonus poeni što ima masku ali ne i pojas 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 17, 2022 Report Share Posted January 17, 2022 26 minutes ago, manson said: bonus poeni što ima masku ali ne i pojas 🙂 brate, zabole indijce, bukvalno da se slupa samo ga bager pogura sa strane i zapali sve u ritualnom maniru i teraj dalje. ionako će ih biti više od kineza za dve godine 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 20, 2022 Report Share Posted January 20, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 20, 2022 Report Share Posted January 20, 2022 zašto zalaze u to toliko uopšte? pa pravite kola pobogu Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 20, 2022 Report Share Posted January 20, 2022 Ahaha pa jebote jel ovo realno...kad ce ta kometa vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2022 Report Share Posted January 21, 2022 8 hours ago, dovlagsi said: zašto zalaze u to toliko uopšte? pa pravite kola pobogu pa zato što neko mora ta kola i da kupi! 🙂 a kad odlučuješ između audi i bmw i merc možda se baš opredeliš za audi jer te razumeju! ne pričamo ovde direktno o tome da će 12ogodišnja non-binary riba da kupi audi, ali možda će njen ćale koji je normalan ali eto ona će biti srećna tj. neće da mu histeriše jer je kupio BMW koji joj se ne obraća sa they-them, a tu imaš i čitav lobi gej populacije i slično koji ima para i tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts