Lucky Posted December 16, 2021 Report Share Posted December 16, 2021 1 hour ago, dovlagsi said: npr. GV70 mi je super a SUV je u pitanju! 😱 to je sto posto zato što liči na mazdu! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 16, 2021 Report Share Posted December 16, 2021 koju omg Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 17, 2021 Report Share Posted December 17, 2021 8 hours ago, dovlagsi said: koju omg pa cx-5(0) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 17, 2021 Report Share Posted December 17, 2021 Hm Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 17, 2021 Report Share Posted December 17, 2021 8 minutes ago, dovlagsi said: Hm dobro ajde, i malo volvoa oko farova! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 17, 2021 Report Share Posted December 17, 2021 Ni meni ne lici bas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 17, 2021 Report Share Posted December 17, 2021 Meni oba ta Genesisa izgledaju kao kineski pokušaj kopije nekih Bentley modela 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 17, 2021 Report Share Posted December 17, 2021 Kako izgleda Bentajga, onda je Dženaza super! 😎 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 17, 2021 Report Share Posted December 17, 2021 8 hours ago, togFU said: Meni oba ta Genesisa izgledaju kao kineski pokušaj kopije nekih Bentley modela možda je to onaj efekat moraš da vidiš uživo, jer genesis uživo stvarno dobro izgleda, tj. deluje i kvalitetno izrađen spolja i iznutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 22, 2021 Report Share Posted December 22, 2021 jao e a ovo mi je šou: mercerdes t-klasa, biće i sa standardnim motorima i čisto električna verzija (EQT), i ti sad gledaš slike spolja i kao dopadljiv je jbg kome treba malo bolji Berlingo, uzeće ovo u obzir, fino fino, praktično vozilo i lepo, moderno AAAAAAALI onda otvoriš vrata a unutra te čeka tjunirani W123 iz 1981. 🤡 štrčeći, mehanički menjač; stari dizajn volana, klasični cajgeri, ekran od 2 inča, the list goes on and on! a btw imamo novi bmw 2 koji je ovo: jedino ako će merc da košta 15k eur, onda ok maj apolodžis Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 22, 2021 Report Share Posted December 22, 2021 24 minutes ago, dovlagsi said: štrčeći, mehanički menjač; stari dizajn volana, klasični cajgeri, ekran od 2 inča, the list goes on and on! 😄 Doduše, nemam problem sa većinom stvari koje si nabrojao - menjač mi je ok, dizajn volana nebitno da li je stari ili novi ako je lep? (ili kao pratimo trendove neke tu?) dalje, klasični cajgeri su mi takođe za pohvalu, kao i dugmići... jedino je ekran stvarno katastrofa... Svakako iznenađujuće za Mercedes, koji baš preteruje sa ekranima i sve, i onda izbace ovo... ali ko zna, kao što kažeš možda bude neka dobra cena, videćemo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 23, 2021 Report Share Posted December 23, 2021 20 hours ago, togFU said: 😄 Doduše, nemam problem sa većinom stvari koje si nabrojao - menjač mi je ok, dizajn volana nebitno da li je stari ili novi ako je lep? (ili kao pratimo trendove neke tu?) dalje, klasični cajgeri su mi takođe za pohvalu, kao i dugmići... jedino je ekran stvarno katastrofa... Svakako iznenađujuće za Mercedes, koji baš preteruje sa ekranima i sve, i onda izbace ovo... ali ko zna, kao što kažeš možda bude neka dobra cena, videćemo.... Dizajn volana sam stavio kao kuriozitet, jer je ono gore koncept-vozilo, kao glimpse into future jel, a koristi volan iz C klase prošle generacije 🙂 očekuješ od Fiata da bude budžetski orijentisan, ne i od Merca. Ako je već tako, ovo što su predstavili su trebali da nazovu Citan il kako se već zove onaj pikap koji rade s Renoom, i da ide u grupu komercijalnih vozila Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 23, 2021 Report Share Posted December 23, 2021 21 hours ago, dovlagsi said: štrčeći, mehanički menjač; stari dizajn volana, klasični cajgeri, ekran od 2 inča, the list goes on and on! "Mićo, nemamo delove za nove automobile, ovaj lanac isporuke je haos, sve kasni, nema čipova, kinezi digli cene... šta da radimo?" "Pa, dajte da vidimo šta imamo tamo u onom magacinu neiskorišćenih delova što je ostalo od prethodnih modela" "koji bre?!" "pa kako ne znate, jel smo uzeli u onom selu Gajzenhozeštrubenu onaj hangar pre 20 godina za to" "prvi put čujem, daj da vidim spisak šta je tamo" * daje spisak * "mićo, spašeni smo!" ili alternativni scenario dva "dragi dobavljaču X, potrebni su nam novi ekrani za automobile, dajte nešto tipa 13 inča" "best i can do je 7" ekran koji nije touch, to imam spremno, nove ne pravimo nemamo delove" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 23, 2021 Report Share Posted December 23, 2021 3 hours ago, dovlagsi said: Dizajn volana sam stavio kao kuriozitet, jer je ono gore koncept-vozilo, aha, nisam skontao da je koncept 😄 Ali pošto je koncept, onda ni ovo iznad što je @Lucky napisao baš nema smisla, jer su svakako mogli da ga nafuraju za tu priliku. Mada, kad bolje razmislim, možda i bolje ovako, nego da predstave svemirski koncept, pa onda finalna verzija bude ovoliko osakaćena, to bi baš bio fail. Ovako će kao bar malo da "pripreme" javnost na "SIMPLE BUT CONVENIENT" enterijer 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 24, 2021 Report Share Posted December 24, 2021 Quote У петак, објављени су и подаци о регистрованим аутомобилима и њиховим власницима. Списак обухвата око 530.000 грађана и њихова возила. Објављено је да је у Албанији регистровано 16 "ферерија", 37 "бентлија" и осам "ролс ројсева". Такође, на списку се налази 45 "ламборгинија", 48 "масератија", 151 "кадилак", укључујући и онај чији је власник премијер Еди Рама. У Албанији је највише "мерцедеса" - 89.087 и 25.311 "ауди". nisu razočarali što se tiče merdže! On 12/23/2021 at 10:56 AM, togFU said: Ali pošto je koncept, onda ni ovo iznad što je @Lucky napisao baš nema smisla, jer su svakako mogli da ga nafuraju za tu priliku. što da nafuraju pa onda ne bude takav final, samo će ljudi da ih smaraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted December 24, 2021 Report Share Posted December 24, 2021 Meni se merdža zgadio (A klasa pogotovo) od kad sam skontao da ga vozi svaki kreditno sposobni marokanac u Holandiji 1 Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 24, 2021 Report Share Posted December 24, 2021 2 hours ago, Lucky said: što da nafuraju pa onda ne bude takav final, samo će ljudi da ih smaraju Pa to sam i napisao u istom tom postu lol 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 24, 2021 Report Share Posted December 24, 2021 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 24, 2021 Report Share Posted December 24, 2021 1 hour ago, togFU said: Pa to sam i napisao u istom tom postu lol izgleda da stvarno jesi! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 25, 2021 Report Share Posted December 25, 2021 popust za keš 😁 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 25, 2021 Report Share Posted December 25, 2021 Preko soma evra, malo li je na ovu skupocu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted December 25, 2021 Report Share Posted December 25, 2021 (edited) Sta je ovo 2.0 turbo plus, kolka je pocetna cena i kako si stigo na 59k 😅 Edit: lol nasao sam na .de stranici. Opet nije lako doterati do skoro 60k 🙃 Edited December 25, 2021 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 25, 2021 Report Share Posted December 25, 2021 Šta znam, štikliro sam sve 😁 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 25, 2021 Report Share Posted December 25, 2021 On 12/23/2021 at 7:53 AM, dovlagsi said: Dizajn volana sam stavio kao kuriozitet, jer je ono gore koncept-vozilo, kao glimpse into future jel, a koristi volan iz C klase prošle generacije 🙂 očekuješ od Fiata da bude budžetski orijentisan, ne i od Merca. Ako je već tako, ovo što su predstavili su trebali da nazovu Citan il kako se već zove onaj pikap koji rade s Renoom, i da ide u grupu komercijalnih vozila btw kad smo kod dizajna volana i table, meni su vrh ovi iz 80ih, citroen, aston itd: Spoiler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 25, 2021 Report Share Posted December 25, 2021 meni malo dosadilo 100 god okruglih volana, pa pozdravljam kad god neko ne stavi volan da je skroz okrugao 👍 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts