Zwerko Posted September 29, 2021 Report Share Posted September 29, 2021 To je onaj zbog koga niko neće da kupi novu Corollu kod nas Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 29, 2021 Report Share Posted September 29, 2021 15 hours ago, dovlagsi said: 1,5 atmosferac, pogled u budućnost na ozbiljnim drogama je auto industrija očigledno 🙂 5 hours ago, Zwerko said: To je onaj zbog koga niko neće da kupi novu Corollu kod nas zašto, pa tako su povoljne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 29, 2021 Report Share Posted September 29, 2021 20 hours ago, dovlagsi said: 1,5 atmosferac, pogled u budućnost bolje to nego 999cm kosilica 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 15, 2021 Report Share Posted October 15, 2021 restilizovani ford focus rs dosadan dizajn i taj ekran čudan unutra, ali dobar auto... 2,3 ecoboost 280 ks Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 15, 2021 Report Share Posted October 15, 2021 Jbt, ovi novi automobili sve više podsećaju na svemirske brodove...koji će moj ovoliki displeji i kompjuteri u kolima 😕 Drugo...zašto ima posudicu za mlevenje bibera umesto menjača...automatik, jel... 😮 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted October 15, 2021 Report Share Posted October 15, 2021 Pusti mlevenog Dzastina, gde je rucna kocnica 😕 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 15, 2021 Report Share Posted October 15, 2021 ručna je odavno dugme, jbg, nema više igranja po snegu 😞 a na konto auto-menjača, bolje mlin nego ovo: Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 15, 2021 Report Share Posted October 15, 2021 U odnosu na prošli i pretprošli izgleda katastrofa dizajn... Mada mi je realno ovaj najbolje, imao sam prilike da ga vidim i uživo (ali nije bilo dozvoljeno da se uđe unutra). Čekam samo da se pojavi neki dobar polovnjak iz Njemačku :) A što se menjača tiče pa jbg ljudi odavno se u F1 ne koristi ručica menjača, imaš lepo poluge iza volana ;) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 15, 2021 Report Share Posted October 15, 2021 1 hour ago, absolute said: Jbt, ovi novi automobili sve više podsećaju na svemirske brodove...koji će moj ovoliki displeji i kompjuteri u kolima 😕 Drugo...zašto ima posudicu za mlevenje bibera umesto menjača...automatik, jel... 😮 meni je to ok AKO JE AUTOMATIK. Ima ono na Abart fići: sry za obrnut volan, ali ovo mislim na menjač. Ovde je malo nesretan jer menja ceo taj krug gde je običan menjač inače, ali kad je već automatik, nek je samo dugme. Još je "gore" sad na elektro automobilima tipa smart, ono auto ima jednu brzinu, tek tu ne treba ručica menjača, stavi lepo N, D, R i ćao. 1 hour ago, mikser said: Pusti mlevenog Dzastina, gde je rucna kocnica 😕 i ovo mi je ok - dugme i još pride se i automatski aktivira kad se parkiraš, ne vidim šta je tu loše, osim ovog dela sa snegom i dovlom :)) 2 hours ago, dovlagsi said: dosadan dizajn i taj ekran čudan unutra, ali dobar auto... 2,3 ecoboost 280 ks nemam pojma, onaj neki focus pre X godina tj. generacija mi je bio kul, posle toga su nekako krenuli nizbrdo ne znam kako. nije mi problem iznutra, koliko vidim, to je taj sad standardni dizajn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 15, 2021 Report Share Posted October 15, 2021 2 hours ago, Lucky said: meni je to ok AKO JE AUTOMATIK. Ima ono na Abart fići: sry za obrnut volan, ali ovo mislim na menjač. Ovde je malo nesretan jer menja ceo taj krug gde je običan menjač inače, ali kad je već automatik, nek je samo dugme. Još je "gore" sad na elektro automobilima tipa smart, ono auto ima jednu brzinu, tek tu ne treba ručica menjača, stavi lepo N, D, R i ćao. i ovo mi je ok - dugme i još pride se i automatski aktivira kad se parkiraš, ne vidim šta je tu loše, osim ovog dela sa snegom i dovlom :)) nemam pojma, onaj neki focus pre X godina tj. generacija mi je bio kul, posle toga su nekako krenuli nizbrdo ne znam kako. nije mi problem iznutra, koliko vidim, to je taj sad standardni dizajn. Au, treba levom rukom da nabadaš ove duNgiće...jerli su oni normalni... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 15, 2021 Report Share Posted October 15, 2021 1 hour ago, absolute said: Au, treba levom rukom da nabadaš ove duNgiće...jerli su oni normalni... pa nabodeš ga, dizvineš, samo jednom kad hoćeš da kreneš, posle eventualno ako se parkiraš. a i ti se vrati da živiš u evropi umesto u UK pa ćeš da nabadaš desnom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 16, 2021 Report Share Posted October 16, 2021 Quote Škoda je i dalje najprodavaniji automobilski brend u Srbiji sa isporučenih 3.547 primeraka zaključno sa septembrom. Na drugom mestu je FIAT sa 2.169 automobila, a treća Toyota sa 1.286 primeraka. Četvrta po prodaji je Kia. Korejski proizvođač isporučio je kupcima u Srbiji u prvih devet meseci 1.199 vozila, dok je na petom mestu još jedna marka iz te azijske zemlje, Hyundai, sa 1.044 prodatih automobila. Volkswagen je tek na 6. mestu sa 1.024 isporučenih vozila, a sedmu poziciju drži Renault sa 1.023 automobila. Osma je Dacia. Rumunski proizvođač prodao je zaključno sa septembrom 827 vozila. Deveto mesto zauzima Opel sa 760 prodatih automobila, a top-10 zaključuje Mercedes koji je kupcima u Srbiji u prvih devet meseci 2021. isporučio 690 vozila. Više od 500 automobila u Srbiji su prodali i Audi (510), BMW (667), Citroen (625), Jeep (513) i Mazda (569). Zanimljivo je da su u Srbiji u dosadašnjem delu godine prodata 4 automobila marke Lamborghini, a imućni kupci su takođe pazarili Bentley (3) i Rolls-Royce (1). Na kraju, sa 74 prodata automobila u prvih devet meseci ove godine Porsche je ostvario odličan rezultat na našem tržištu. i bonus, prosečni vozač Škode u Srbiji 🙂 fotkano danas u Merkatoru: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 16, 2021 Report Share Posted October 16, 2021 mozda su oko njega bili tako parkirani da nije mogao drugacije. Ne sudi mu jer ne znas sta mu je na dusi 2 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manson Posted October 16, 2021 Popular Post Report Share Posted October 16, 2021 A i onaj puntić desno, 2 mesta zauzeo? 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 20, 2021 Report Share Posted October 20, 2021 On 10/16/2021 at 8:44 PM, manson said: A i onaj puntić desno, 2 mesta zauzeo? naravno, on je još gori :)) On 10/16/2021 at 7:48 PM, f4ts0 said: mozda su oko njega bili tako parkirani da nije mogao drugacije. Ne sudi mu jer ne znas sta mu je na dusi apsolutno si u pravu, ali bio sam tu pored, kad je izašao tipični "uniqlo šuškavi prsluk" lik :)) doduše, možda mu je bila žurba da uplati račun za mobilni da mu ne isključe ili tako nešto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 20, 2021 Report Share Posted October 20, 2021 zasto sad uniklo? pa oni su sjajni, imaju najbolje gace, jeftine jakne i super bezrukavnike Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 20, 2021 Report Share Posted October 20, 2021 25 minutes ago, f4ts0 said: zasto sad uniklo? pa oni su sjajni, imaju najbolje gace, jeftine jakne i super bezrukavnike baš zato! uniqlo bezrukavnik i pravo u Kasinu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 21, 2021 Report Share Posted October 21, 2021 procureo novi rendž rover bar mislim da je novi 🤷♂️ Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 21, 2021 Report Share Posted October 21, 2021 18 minutes ago, dovlagsi said: bar mislim da je novi 🤷♂️ izgleda da se nije izrenderovala do kraja slika otpozadi, fali pola zadnjeg dela? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 21, 2021 Report Share Posted October 21, 2021 Bar je drugačiji! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2021 Report Share Posted October 22, 2021 9 hours ago, dovlagsi said: Bar je drugačiji! pa sa strane izgleda identično, napred 90% isto, samo otpozadi ima taj neki momenat koji deluje kao da nisu imali para da završe dizajn, ali ne znam na šta su potrošili kad je napred i sa strane kao što rekosmo identično :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 27, 2021 Report Share Posted October 27, 2021 evo ofišl 3,0 turbo V6 400 KS 4,4 turbo V8 530 KS PHEV 3,0 V6 + elektro 510 KS dobre stvari ne treba menjati, mislim da je novi model rađen dosta dugo i pažljivo sa idejom da se pazi na to šta ta flegšip-klijentela želi i mislim da su sa te strane dobro uradili posao. meni se lično sviđa "čist" dizajn, ali bih voleo noviji dizajn prednjeg dela, ovaj mi je nekako previše kao stari model. enterijer savršen, naravno ne treba zanemariti ni činjenicu da sa ovim možeš zaista u offroad, za razliku od velike većine drugih u klasi Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 27, 2021 Report Share Posted October 27, 2021 1 hour ago, dovlagsi said: dobre stvari ne treba menjati, mislim da je novi model rađen dosta dugo i pažljivo sa idejom da se pazi na to šta ta flegšip-klijentela želi i mislim da su sa te strane dobro uradili posao. meni se lično sviđa "čist" dizajn, ali bih voleo noviji dizajn prednjeg dela, ovaj mi je nekako previše kao stari model. enterijer savršen, naravno ne treba zanemariti ni činjenicu da sa ovim možeš zaista u offroad, za razliku od velike većine drugih u klasi Ima nečeg skandinavskog u ovome, ne mogu da kažem, tako da je sa te strane ok ... čak bih rekao da su i spolja i uznutra dodatno uprostili sve, ovaj trenutni range unutra ima ona kao tri ekrana pa se nešto nadovezuju, podseća dosta na mercedese neke, ovo su više otišli u tesla stranu 🙂 ali pozadi ne znam, deluje mi kao ono vozilo iz treće sezone Westworlda što ih prevozi samo po gradu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 27, 2021 Report Share Posted October 27, 2021 92K USD, i 20 minuta leta ako je bilot 85kg 🙂 2022. proizvodnja rasprodata, primaju narudžbine za 2023. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 27, 2021 Report Share Posted October 27, 2021 8 minutes ago, manson said: 92K USD, i 20 minuta leta ako je bilot 85kg 🙂 2022. proizvodnja rasprodata, primaju narudžbine za 2023. 🙂 jel ovo ono od željka mitrovića? 😛 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts