Lucky Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 OPA, KONAČNO PRAVI MENJAČ: doduše u tom slučaju ne znam čemu služi ovaj kontroler iz aviona 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 Opa, jos jedan random generisani SUV, how innovating! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 kažu, popunjava rupu između CRV i HRV! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 Ccc i ta Honda... A nekad su imali takve dragulje kao s2000, integra, prelude, crx... A sada :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 bukvalno su toliko postali bezlični da nemam reči. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 6 hours ago, Lucky said: kažu, popunjava rupu između CRV i HRV! kačio ovo ja pre 10ak dana ovde, uz isti komentar/iste komentare :))) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 vidiš da smo konzistentni onda, to je dobro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2023 Report Share Posted June 24, 2023 45 years ago, the Celica Supra made its debut as a competitor to Datsun's Z. Fast forward to the present day, and Toyota is marking the Supra's 45th anniversary with a new GR Supra model. Taking inspiration from the legendary A80 Supra made from 1993 to 2002, the 45th Anniversary Supra comes in Mikan Blast ("mika" being Japanese for orange) and Absolute Zero. Based on the 3.0 Premium Grade, the car features a manually-adjustable rear spoiler, side panel graphics, black 19-inch wheels and brake calipers, and body-colored strut braces under the hood. The 382 horsepower 3.0-liter turbocharged inline-six remains unchanged. The 45th Anniversary Supra arrives in dealers in Fall of 2023. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 25, 2023 Report Share Posted June 25, 2023 Ovo jos i moze da prodje, ima duh stare Supre. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 25, 2023 Report Share Posted June 25, 2023 10/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 25, 2023 Report Share Posted June 25, 2023 međutim, nije se primila dovoljno dobro za sad. ni blizu kao prethodni model. mada, možda će biti popularna 15-20 god kasnije, supra-efekat 🙂 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2023 Report Share Posted June 25, 2023 8 hours ago, dovlagsi said: međutim, nije se primila dovoljno dobro za sad. ni blizu kao prethodni model. mada, možda će biti popularna 15-20 god kasnije, supra-efekat 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 26, 2023 Report Share Posted June 26, 2023 Nova Toyota CH-R sviđa mi se kako je evoluirao kao i u novom seksi-Priusu, i ovde su hibrid i 🔌 - hibrid u ponudi, oko 150 odnosno 200 ks. slabiji od EV konkurencije, ali i dalje ukupno nešto manja masa auta Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 26, 2023 Report Share Posted June 26, 2023 Pozadi mi deluje slično kao trenutna verzija. Napred vidim da su uzeli onaj stariji oblik farova sa Priusa, ne smeta mi toliko. Ono što mi se najviše dopada zapravo je što su osvežili enterijer i ne izgleda više kao iz devedesetih, posebno centralni ekran. i dalje ima neki deluje mi deblji ram, ali moguće da nije grdan. samo je pitanje kako izgleda unutra zadnji red, dal' je kao u tenku. i dalje su ti zadnji prozori kriminalno mali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 26, 2023 Report Share Posted June 26, 2023 To je bio glavni razlog zašto svojevremeno nisam uzeo taj auto, iako je ponuda motor/cena bila više nego ok - brate nema prozore pozadi. Plus između vozača i suvozača imao neku ogromnu centralnu konzolu, osećaš se klaustrofobično i sam da se voziš. Samo mi onaj stari spolja imao nekako "namunjeniji" dizajn, ovaj mi je više "razuman", ne odskače toliko u odnosu na sve ostalo. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 26, 2023 Report Share Posted June 26, 2023 14 minutes ago, Zwerko said: To je bio glavni razlog zašto svojevremeno nisam uzeo taj auto, iako je ponuda motor/cena bila više nego ok - brate nema prozore pozadi. Plus između vozača i suvozača imao neku ogromnu centralnu konzolu, osećaš se klaustrofobično i sam da se voziš. Samo mi onaj stari spolja imao nekako "namunjeniji" dizajn, ovaj mi je više "razuman", ne odskače toliko u odnosu na sve ostalo. mnogo je velika klaustrofobija unutra i mene podseća malo na juke u tom prednjem delu (stari juke) koji ima neku "balon" centralnu konzolu i taj deo oko menjača i ručne bez ikakve potrebe. samo zauzima mesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 26, 2023 Report Share Posted June 26, 2023 Ali ipak su zadržali taj mali prozor pozadi, kao to im je sad trejdmark 🙂 neko treba da im kaže da ih pak prozivaju zbog toga. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 26, 2023 Report Share Posted June 26, 2023 pa ono, gledaju ide im prodaja prethodnog modela svakako iako je sa tenk prozorčetom, što ne bi zadržali! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2023 Report Share Posted June 27, 2023 FIAT je objavio da više neće da pravi sive automobile :)) Veći fokus daće narandžastoj, u sklopu "Italija, zemlja boja" kampanje 🙂 Quote Компанија „Фијат“ на европском тржишту у својој понуди има моделе 500, 500 Хибрид, панда и типо, који су доступни у бојама: Сицилија наранџаста, паприка наранџаста, страсно црвена, розе златна, сладолед бела и црна боја. Према најавама компаније у понуди ће се наћи још једна атрактивна боја-наранџаста. Промовишући свој слоган „Италија, земља боја. Фијат, колоритни бренд“, у видеу који је презентован јавности нашао се модел Фијат 600, офарбан у јарко наранџасту боју. Званична промоција заказана је за почетак јула месеца, када ће овај фијатов електрични модел 600 бити промовисан. A FIAT 600 stiže za koji dan! 🙂 Na kraju klipa se FIAT pretvara u onaj stari znak, ne znam da li to znači da će i njega da vrate 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2023 Report Share Posted June 28, 2023 Ajd' živo me zanima na šta će ovo da liči i da li će stvarno da rastereti Gazelu u dovoljnoj meri. Već par dana prelazim most i evidentno je da su krenuli odmori pošto nema one standardne gužve, pa nije baš ni najbolji pokazatelj, ali dok ljudi skapiraju da je otvorena + dok prođu praznici, kapiram dobićemo pravu sliku. Poslednja deonica obilaznice oko Beograda, od Straževice do Bubanj Potoka u dužini od 9,74 kilometara, biće puštena danas u saobraćaj u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Posle više od 30 godina gradnje, od Batajnice do niškog auto-puta kod Bubanj Potoka, moći će da se stigne auto-putem u punom profilu, to jest sa ukupno šest saobraćajnih traka, u dužini od 47 kilometara. Predsednik Vučić prisustvovaće ceremoniji otvaranja obilaznice oko Beograda na deonici tunel “Straževica“ – petlja “Bubanj Potok“ u 19 časova, najavljeno je iz Predsedništva. Završetkom obilaznice oko Beograda preusmerava se saobraćaj sa preopterećene osnovne mreže gradskih saobraćajnica na obilaznicu, što doprinosi skraćenju vremena putovanja za tranzitne tokove, smanjenju broja saobraćajnih nezgoda, troškova eksploatacije vozila, štetnih gasova i buke od vozila na užem gradskom području, kažu u Putevima Srbije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuse.buca Posted June 28, 2023 Report Share Posted June 28, 2023 Zivi bili pa videli. Mada cisto sumnjam da ce se osetiti bas, tj da ce Gazela biti rasterecenija (malo svakako da ali nista specijalno). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 28, 2023 Report Share Posted June 28, 2023 E ovako se vraća kilometraža :)https://www.thedrive.com/news/fedex-accused-of-largest-odometer-rollback-fraud-in-history-with-used-vans Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2023 Report Share Posted June 28, 2023 1 hour ago, fuse.buca said: Zivi bili pa videli. Mada cisto sumnjam da ce se osetiti bas, tj da ce Gazela biti rasterecenija (malo svakako da ali nista specijalno). i ja sam nažalost mišljenja da neće baš da rastereti dovoljno. gledajući proteklih meseci, nisam baš previše stranih tablica video na gazeli kroz centar grada, tako da ne očekujem da će da strance smanji jer nema šta (ako se ne varam beše već neko vreme ti i možeš da ideš ne kroz centar sa severa dole ka nišu), sad je samo pitanje koliko oni koji bi se uključili pre/posle IKEE na auto put i išli put novog beograda sad zapravo mogu da idu preko obilaznice gde god da idu na nbgd. to je ta ključna potencijalna razlika. 32 minutes ago, manson said: E ovako se vraća kilometraža 🙂 https://www.thedrive.com/news/fedex-accused-of-largest-odometer-rollback-fraud-in-history-with-used-vans dobra strana za kupce je što je Fedex pa će moći lako da ih tuže, umesto da su neke polupoznate firme ili privatnici, ali mi nije jasno kako tolike godine još neko nije uradio ovo: Quote Layton, who's been buying and selling trucks and vans for 36 years, bought a FedEx Freightliner truck with around 180,000 indicated miles. When he sold the truck, his buyer hooked it up to a computer that told them the real mileage was around 400,000 miles. Layton filed his own lawsuit back then, which is separate from the class-action lawsuit FedEx is currently facing. što je da kažemo prvi logični potez. Nisu sigurno bili u fazonu "verujemo fedexu nema šta da proveravamo" 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 28, 2023 Report Share Posted June 28, 2023 20 minutes ago, Lucky said: (ako se ne varam beše već neko vreme ti i možeš da ideš ne kroz centar sa severa dole ka nišu) Varaš se 😄 imao si obilaznicu do Orlovače, posle toga je išla magistrala kojom su išli svi kamioni kojima je zabranjen prolazak kroz centar Beograda pa je tuda baš gužva. Tako da možeš ti u teoriji da ideš okolo ali će ti u praksi trebati mnogo više vremena nego kroz centar grada, čak i kada je špic. Svakako će rasteretiti delom i suštinski je dobar tajming jer tek sad zapravo kreću Turci iz Nemačke i Švice ka rodnoj grudi, tako da u teoriji strane table leti i nećeš viđati na auto-putu kroz centar Beograda. Da li će da smanji gužvu u pet popodne sa Novog Beograda? Sumnjam, možda 5-10% maksimum. Na primer meni može da znači ako hoću da idem ka Nišu ali sam ja baš blizu izlaska na obilaznicu, a i to je nekoliko puta godišnje, a autoput kroz centar ću nastaviti da koristim svakodnevno. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2023 Report Share Posted June 28, 2023 3 hours ago, Zwerko said: Svakako će rasteretiti delom i suštinski je dobar tajming jer tek sad zapravo kreću Turci iz Nemačke i Švice ka rodnoj grudi, tako da u teoriji strane table leti i nećeš viđati na auto-putu kroz centar Beograda. Da li će da smanji gužvu u pet popodne sa Novog Beograda? Sumnjam, možda 5-10% maksimum. Na primer meni može da znači ako hoću da idem ka Nišu ali sam ja baš blizu izlaska na obilaznicu, a i to je nekoliko puta godišnje, a autoput kroz centar ću nastaviti da koristim svakodnevno. aha, onda sam se ja prevario, mislio sam da ima taj neki deo ali zapravo je ovo što sad otvaraju taj deo koji sam mislio da postoji negde 🙂 a ako već tu gađaju tajming nadam se da su ujedno završili i ostalih 5-6 radionica po auto putevima do granice kojih je bilo do sad 🙂 3 hours ago, Zwerko said: Da li će da smanji gužvu u pet popodne sa Novog Beograda? Sumnjam, možda 5-10% maksimum ajd i 10% je nešto! generalno je ovo sve deo one priče da auto put kroz bgd prestaje da bude auto put - kako će to u praksi da izgleda nemam pojma ali videćemo. trebalo bi da treća traka bude žuta, pa će pomoći autobusima, i možda bude više uključenja i isključenja što sigurno neće pomoći smanjenju gužve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts