dovlagsi Posted October 6, 2022 Report Share Posted October 6, 2022 već vidim akciju - uz novu S klasu gratis Twingo 👍 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lucky Posted October 6, 2022 Popular Post Report Share Posted October 6, 2022 daj daciu neku lakše je posle prodaš. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 11, 2022 Report Share Posted October 11, 2022 Novi Civic https://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2022&mm=10&nav_id=2226207 Quote Nova Honda CIVIC 11. generacije na srpskom tržištu dostupna je po početnoj ceni od 35.490€. lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 11, 2022 Report Share Posted October 11, 2022 Lepsi je od prethodne generacije (nije bilo previse tesko) Hvala bogu da ima 2.0 motor Honde su generalno skupe uvek bile ali ovo je smesno da sa toliko pocinje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 11, 2022 Report Share Posted October 11, 2022 1 hour ago, manson said: Novi Civic https://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2022&mm=10&nav_id=2226207 lol dok bude išla prodaja po tim cenama oni će i dalje da prodaju po tim cenama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted October 11, 2022 Report Share Posted October 11, 2022 Nije da sam planirao da ga kupim, al opusteno mogu da stave pocetnu cenu od 100k, isto mi dodje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 11, 2022 Report Share Posted October 11, 2022 pa možda ti dođe isto ali ako gledaš perspektivu da nekad kupiš auto onda i ne dođe, ako oni zveknu 100k cenu a ljudi ga i dalje kupuju 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted October 11, 2022 Report Share Posted October 11, 2022 Dok ja skupim 35-40k za auto, oni ce i da kostaju 100k navise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 11, 2022 Report Share Posted October 11, 2022 hahahaha, e jbg onda 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 11, 2022 Report Share Posted October 11, 2022 On 10/2/2022 at 7:04 PM, Lucky said: Pera je pokušao da prikrije svoju kupovinu ali jbg, odala ga tablica! od pre dva dana oko slavije 🙂 čekao jedno pola minuta da se uključi na slaviju i onda iznervirano zveknuo po gasu - ja ne znam dal bih smeo preko onih šina ovim kolima tako da pređem 🙂 provalio si me Laki druze komplet vidim ja zanima vas kupovina, moracemo da napravimo neki poll / predvidjanje da vidimo ko je najblizi 🙂 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 12, 2022 Report Share Posted October 12, 2022 9 hours ago, Highl1 said: provalio si me Laki druze komplet vidim ja zanima vas kupovina, moracemo da napravimo neki poll / predvidjanje da vidimo ko je najblizi 🙂 hahaha, šalimo se pero! ali poll je zapravo dobra ideja, ja sam doduše ograničenog znanja oko kola pa mogu samo da lupim nešto, ali verujem da bi ovi što su upućeniji mogli da daju bolji gestimejt! da ne bude offtopic i totalno nevezano za temu, vozio sam se u ovom novom c5 aircross i stvarno su dobro napravili taj ugođaj unutra, sedišta, udobnost, ta "akustika" odnosno izolacija zvuka itd. ofc, citroen bangavi nije za kupiti, ali su se potrudili ako ništa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 12, 2022 Report Share Posted October 12, 2022 ma znam, samo ono nase Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 12, 2022 Report Share Posted October 12, 2022 uvek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted October 12, 2022 Report Share Posted October 12, 2022 upravo sam video renault twizy na ulici i nisam verovao svojim ocima 😄 kakav shou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 12, 2022 Report Share Posted October 12, 2022 7 hours ago, Lucky said: vozio sam se u ovom novom c5 aircross 3 zasebna sedišta pozadi, kad dvoje sednu do prozora u sredinu moš staviš samo pakovanje plazme a na konto sivika novog, ne mogu da ga prodaju po toj ceni naravno. navataće 2 3 ložane u startu koji hoće da budu prvi i onda će da daju kao PRODAJNU AKCIJU Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 12, 2022 Report Share Posted October 12, 2022 11 minutes ago, dovlagsi said: 3 zasebna sedišta pozadi, kad dvoje sednu do prozora u sredinu moš staviš samo pakovanje plazme a na konto sivika novog, ne mogu da ga prodaju po toj ceni naravno. navataće 2 3 ložane u startu koji hoće da budu prvi i onda će da daju kao PRODAJNU AKCIJU stvarno? meni je delovalo da je ok, ali nisam testirao nisam imao toliko ljudi na lageru :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted October 12, 2022 Report Share Posted October 12, 2022 vudu gleda i gladi brk! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted October 12, 2022 Report Share Posted October 12, 2022 digi, jel si kupio svemirca i zasto nisi JOS! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 12, 2022 Report Share Posted October 12, 2022 2 hours ago, dovlagsi said: a na konto sivika novog, ne mogu da ga prodaju po toj ceni naravno. navataće 2 3 ložane u startu koji hoće da budu prvi i onda će da daju kao PRODAJNU AKCIJU bojkot je jedino resenje za ove situacije! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 14, 2022 Report Share Posted October 14, 2022 Polestar 3 kineski vlasnik, kineski i izgleda; ne daj boze da ga krneš negde, ima 5 kamera, 5 radara i 12 ultrasoničnih senzora throughout EV 480 KS 840 Nm 90k€ 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted October 14, 2022 Report Share Posted October 14, 2022 ne izgleda nista losije od drugih markiranih koji su kaceni ovde 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 14, 2022 Report Share Posted October 14, 2022 Random generisani c/p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 16, 2022 Report Share Posted October 16, 2022 Da, ali ovde je fora sto su oni prvi polestar modeli bili lepi, posebno onaj koncept sa dronom, taj je prelep... i onda useru ovako sa ovim sto bi trebalo da im donese pare neke 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 16, 2022 Report Share Posted October 16, 2022 šta je ovo dovraga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 16, 2022 Report Share Posted October 16, 2022 BMW kao skupi fashion brendovi. Sve izgleda ocajno ali je i dalje brend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts