Zwerko Posted June 22, 2022 Report Share Posted June 22, 2022 A što iz Insignie viri kabl? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 22, 2022 Report Share Posted June 22, 2022 (edited) kakvi su retardi ti francuzi jebote, znaci sad ce im svaki novi auto biti neki cross-over, iako ce zadrzati staro ime... mislim isto su uradili sa meganom, citroen c4 takodje i verovatno jos ponesto... Edited June 22, 2022 by togFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2022 Report Share Posted June 23, 2022 pod uslovom da imaju delova da prodaju kola. nekad sam s vremena na vreme išao ono na polovne automobile pa kao da vidim šta se nudi i od novih vozila u određenim cenovnim rangovima, dobiješ milion vozila na sto strana. sad to isto pogledaš, bude maks 50 vozila na 3 strane 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 23, 2022 Report Share Posted June 23, 2022 Mislim da je neko pravilo na polovnim automobilima da oglašavaju samo nova kola koja su im na lageru, tako da... 🙂 Edit: Pobogu sad sam otišao tamo da pogledam, Fiat 500L sa 1.4 benzinskim motorom za 17200 eur... Edit2: Ahahahah, pa i ne mora da bude na lageru, opis za nekog Qasqhai koji stoji na slikama Quote Vozilo je prodato. Za isporuku polovinom oktobra dostupno vozilo u keramik sivoj boji sa crnim krovom. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2022 Report Share Posted June 23, 2022 4 hours ago, Zwerko said: Mislim da je neko pravilo na polovnim automobilima da oglašavaju samo nova kola koja su im na lageru, tako da... 🙂 to pravilo odavno ne poštuju jer je sve više slika sa stocka. Tipa jeep compass ima navodno 10 komada sve iste stock fotke sa zvaničnog sajta, znači nema 🙂 prosto, niko nema vozila 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 24, 2022 Report Share Posted June 24, 2022 (edited) https://rs.n1info.com/biznis/potpisan-sporazum-srbije-i-rumunije-o-izgradnji-auto-puta-beograd-temisvar/ Edited June 24, 2022 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2022 Report Share Posted June 24, 2022 24 minutes ago, fatboy said: https://rs.n1info.com/biznis/potpisan-sporazum-srbije-i-rumunije-o-izgradnji-auto-puta-beograd-temisvar/ konačno u temišvar ispod 3h, želja svih nas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 24, 2022 Report Share Posted June 24, 2022 Mene prvo zanima kada ce Vojislava Ilica od ~Obilicevog stadiona do plavog mosta da se reparira, sobizrom da vec 30 godina stoje isti krateri! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 25, 2022 Report Share Posted June 25, 2022 Pa to je već pod zaštitom kao kulturna baština, ne sme sad da se menja 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2022 Report Share Posted June 25, 2022 17 hours ago, killYg0r said: Mene prvo zanima kada ce Vojislava Ilica od ~Obilicevog stadiona do plavog mosta da se reparira, sobizrom da vec 30 godina stoje isti krateri! pa valjda si naučio do sad kako da ih izbegavaš tako da problema nema! doduše vidim da nešto prokopavaju tamo sa strane BEO tržnog centra možda će malo da dohvate i ulicu pa asfaltiraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 26, 2022 Report Share Posted June 26, 2022 To nazalost nije jedina deonica na kojoj napamet znam skoro sve rupe. Nego to sto gradimo nove puteve a trenutni se raspadaju vec decenijama mi budi osecaj bljuvotine. Ali je jasno da za otvaranje autoputa moze da se napravi vest i uzme neki poen, a reparaciju bi ljudi ocekivali jednostavno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 26, 2022 Report Share Posted June 26, 2022 1 hour ago, killYg0r said: To nazalost nije jedina deonica na kojoj napamet znam skoro sve rupe. Nego to sto gradimo nove puteve a trenutni se raspadaju vec decenijama mi budi osecaj bljuvotine. Ali je jasno da za otvaranje autoputa moze da se napravi vest i uzme neki poen, a reparaciju bi ljudi ocekivali jednostavno. a i tu možeš da naplatiš putarinu 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 Jel nam ovo promaklo? Dobro, do tada cu svakako da prodam Audija hehhttps://m.dw.com/en/eu-lawmakers-vote-to-ban-diesel-petrol-cars-reject-weak-climate-reforms/a-62069268 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 I da uzmeš e-Tron Audija 🙂 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 Al će da radi ugalj kod nas 👍 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 3 hours ago, Dule_smor said: Jel nam ovo promaklo? Dobro, do tada cu svakako da prodam Audija heh https://m.dw.com/en/eu-lawmakers-vote-to-ban-diesel-petrol-cars-reject-weak-climate-reforms/a-62069268 znaš ti gde je 2035 godina, do tad ko zna na šta će svet da liči :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manson Posted July 1, 2022 Popular Post Report Share Posted July 1, 2022 2035. kupiš ČAŠA NOV NOV A7 TDI 2022. godište, Bog da te vidi :) 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 Ahaha:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 2 hours ago, dovlagsi said: Al će da radi ugalj kod nas 👍 Ma mi ćemo da se bahatimo - polivamo ugalj benzinom! 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 hah 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 haha dobar trol 🙂 mada ovo deluje kao fejk nalog, gde je prajd, a ne čekaj, prošao je jun, sve ok 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 9 hours ago, Lucky said: znaš ti gde je 2035 godina, do tad ko zna na šta će svet da liči :)) ako ga bude uopste... 6 hours ago, Zwerko said: Ma mi ćemo da se bahatimo - polivamo ugalj benzinom! polivamo dizelom Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 2, 2022 Report Share Posted July 2, 2022 16 hours ago, Lucky said: haha dobar trol 🙂 mada ovo deluje kao fejk nalog, gde je prajd, a ne čekaj, prošao je jun, sve ok 🙂 da da, upravo to 😄 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 2, 2022 Report Share Posted July 2, 2022 Nova Opel Insignia nije mi jasno kako je normalno da ovaj model ima sledeću ponudu motora - 1,2 benz 3 cyl turbo sa 100 i 130 ks, kao i EV sa 100kW 366 km range 150 km/h max Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 2, 2022 Report Share Posted July 2, 2022 Ali na ovom piše Citroën? :) mada je sad jasno otkud kabl na prethodnoj slici... A ovo bi trebalo da bude novi C5, ima bukvalno iste benzinske motore kao C4, zaključak je da kupcima ne treba više! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts