Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Sad sam stukao giros pitu kod Debelog i oću da umrem, muka mi je koliko sam se prejeo ne znam koji mi kurac bi da uzmem srednji umesto mali jebalo me "cost-effective" tovljenje (svaki put kad se ovako prežderem razmišljam o tome koliko je sve svuda geared da podstiče prekomernu potrošnju :))

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Sinoc u Vojvode Stepe neko parkirao X5 na sinama i 4, 5 tramvaja bilo jedan iza drugog, svi ljudi izasli...ni posle 15ak min. džudža nije pomerio auto i onda su ljudi pored obliznjeg kontejnera uzimali kese i bacali na auto, kao i jogurt i razne tecnosti .) da bi posle neki momci pogurali auto na trotoar posto se poprecno parkirao...

Sinoc u Vojvode Stepe neko parkirao X5 na sinama i 4, 5 tramvaja bilo jedan iza drugog, svi ljudi izasli...ni posle 15ak min. džudža nije pomerio auto i onda su ljudi pored obliznjeg kontejnera uzimali kese i bacali na auto, kao i jogurt i razne tecnosti .) da bi posle neki momci pogurali auto na trotoar posto se poprecno parkirao...

[roflmao] [roflmao]

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

edit: jebote smara me preko fejsa najruznija kravetina sa koledza :(

Баци краву да видим, можда ми се свиди.

mozda bi iskopao negde da se iscimam al ceo zivot jedem sarme od mega carskog Futoskog kupusa svetske klase tako da ove nebi ninasta licile :D Kad smo ovaj ortak iz Srbije sto je samonom i ja pravili palacinke (ove nase tanke) totalno su drugacije bile. Smesu smo po receptu smutili ali jednostavno namirnice su drugacije

Мали, не каки.

Ја сам до сада правио, и јако сам задовољан био:

Каљу - кувани купус са месом и поврћем

Зељаницу

Мусаку од кромпира (говедина, телетина и бизон)

Пуњене паприке (телетина и бизон)

Сир је био мало проблематичан јер овде код мене је бели сир луксузна роба. Срећом има турска радња и брат туре има коректне цене. Има и Јафу и еуро Блок :)

Кисели купус у листовима имаш где год имаш балканаца. Ако ти је Канада близу потез од Торонта ка хамилтону и Кичнеру је богат овдашњом имиграцијом. Идите мало да се проведете и гледате наше курве у изгнанству. Позз Даки :)

Тако да питај фамилију за рецепт и концетриши се. Може се кува у Америци.

И дај прасе са колеџа.

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Sad sam stukao giros pitu kod Debelog

to ono u svetogorskoj? je l valja has? video sam da radi lik s kojim bi kojot mogao da ide na klackalicu, to mi je nekako dobra reklama, ali ipak nisam ušao

Sutra opet Svedska, i Stokholm, po osmi put i jos uvek mi nije dosadno ili smorno. Mozda treba tamo da se selim

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Onaj ask.fm što sam video da sad koriste trenutne generacije tinejdzera je popeo skalu internet retardacije na sasvim novi nivo

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

On ima problema sa ponosom i mozgom i osetio se uvredjenim kad sam ga blokirao na fejsu kad je krenuo da me provocira.

Ако није агресиван, најбоље је да га игноришеш.

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Најбоље би било да буде свестан да си јачи и да ћеш га поломити, ако се буде глупирао, ал мислим да те он не доживљава тако, чим је себи допустио да већ направи инцидент. Можда би било најбоље да нађеш неког старијег или зајебанијег, који је овоме ауторитет или кога се зента, да га он смири.

Или му једноставно пошаљи Ћелу да га изнабада!

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Ćela it is, then!

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...