mohican Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Не, него да си узео као чињеницу да медицинско особље у војсци заправо нема војне чинове. Jos samo nadji gde sam ja rekao da ne postoje doktori koji su vojna lica i svaka cast. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 nenene, nemoj tako, doktori pri vojsci su iskljucivo vojna lica... jebote, takav "doktor" kapetan mi je vadio krpelja u somboru 20 minuta, ja ga gledam, i on kao "nemoj da me gledas dok radim", pogledam u drugog kapetana, ovaj vristi od smeha... sto se tice VMA, mozda je to bilo ranije, ali keva od drugarice je neko mudo dole, i zena nije vojno lice, vec civil Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Jos samo nadji gde sam ja rekao da ne postoje doktori koji su vojna lica i svaka cast. Не прави се глуп. Знаш добро шта си рекао и да ти указујемо на твој фејл. Не преноси то сад на мене. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 ? Da znam jako dobro sta sam rekao i stojim pored te CINJENICE. To sto ti ne prihvatas CINJENICU da ima civilnih lekara u vma i generalno koji rade za vojsku je tvoj fakin problem tako da odjebi. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Опет си у фрустрирана тинејџерка моду. Наравно да не оспоравам да има цивилних лекара у војсци, него ти само указујемо да постоје медицински службеници у војсци, с војним чиновима, да то није екслузивитет смишљен искључиво за попове. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Za medicinskim osobljem postoji potreba i u doba mira i u doba rata. Koja je uloga popa u doba mira u vojsci? Druga stvar vojska u svom zatvorenom sistemu drzi neke doktore jer ime treba da interno odgovaraju visem cinu unutar vojske. Koja je uloga vojnog popa koju regularan pop ne moze da radi? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Опет си у фрустрирана тинејџерка моду. Наравно да не оспоравам да има цивилних лекара у војсци, него ти само указујемо да постоје медицински службеници у војсци, с војним чиновима, да то није екслузивитет смишљен искључиво за попове. ja zaista ne znam u kom diznilendu ti zivis... i mohi je u pravu, ima MNOGO VISE civilnih lekara i doktora koji rade pri vojsci, nego VOJNIH lica koji rade kao doktori... i DA! jeste vestacko pravljenje posla Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 glupi snovi sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Па твоје питање је у суштини која је улога попа уопште, а та дискусија међу нама је беспредметна, јер стварно мислим да не можемо да је водимо на конструктиван начин и нек остане тако. Регуларан поп има своју парохију и обавезе према њој. Док би војни свештеник био задужен искључиво за војнике. Не ради се само о свештеницима и друге верске заједнице имају своје службенике. Дакле, постоји потреба војника за практивкоањем своје религије и док су у војсци и то им се омогућава тако што ће на пример имати капелу у касарни или шта ја знам, моћи да се исповедају и траже духовне савете. Разумем и став да људи кажу, војска је војска, кад нису у војсци нек раде шта хоће и што смо ми дужни из буџета да плаћамо то? Што је легитиман став такође. Као што ми је јасно да људи генерално о поповима имају представу како о неким ликовима из аудија, који само иду около и беру новац, за шта су сами попови криви, јер их је већина или бар добар део у том фазону. Али мислим да улога доброг свештеника није а приори лоша и бескорисна. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 rebele, druze, svaki pravi, PRAVI pop, bi otisao na ratiste da blagosilja klince koji ginu... tih imas po raznim barakama po jugu srbije. a samo postojanje popa pri vojsci je u startu kontradiktorno, posto sluzenje podrazumeva pod oruzjem, a jedna od bozijih zapovesti je da ne ides da ubijas ljude. Mada, nasim popovima ni to nije strano Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 a jedna od bozijih zapovesti je da ne ides da ubijas ljude. Mada, nasim popovima ni to nije strano Procitoa si Bibliju ili je ovo rekla-kazala? Како може да јој изјава буде на месту? Има разлике кад би ти између 2 избора изабрао бољи, али с обзиром на стање на терену, мораш да изабереш овај гори, јер је бољи заузет. To sto sam ja programer ne mora da znaci da izjava "voleo bih da sam astronaut" nije na mestu, iako nikad necu biti astronaut. I ne vidim nista lose u izjavi da neko ko je ceo zivot ucio za sudiju da zeli da radi u sudu. Protosse, imas problema sa time sto si underachiever, a ne sa njom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Procitoa si Bibliju ili je ovo rekla-kazala? To sto sam ja programer ne mora da znaci da izjava "voleo bih da sam astronaut" nije na mestu, iako nikad necu biti astronaut. I ne vidim nista lose u izjavi da neko ko je ceo zivot ucio za sudiju da zeli da radi u sudu. Protosse, imas problema sa time sto si underachiever, a ne sa njom. Mozes vrlo lako da postanes, samo se ti pojavi kada budemo zavrsavali nas RUR projekat, pobrinucu se da te posaljem gore.. Onaj Felix Baumgartner ce otici u istoriju vrlo brzo :)Tvoji snovi ce postati stvarnost moj Daki :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Даки, Астора хоће да те убије. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Па твоје питање је у суштини која је улога попа уопште, а та дискусија међу нама је беспредметна, јер стварно мислим да не можемо да је водимо на конструктиван начин и нек остане тако. Регуларан поп има своју парохију и обавезе према њој. Док би војни свештеник био задужен искључиво за војнике. Не ради се само о свештеницима и друге верске заједнице имају своје службенике. Дакле, постоји потреба војника за практивкоањем своје религије и док су у војсци и то им се омогућава тако што ће на пример имати капелу у касарни или шта ја знам, моћи да се исповедају и траже духовне савете. Разумем и став да људи кажу, војска је војска, кад нису у војсци нек раде шта хоће и што смо ми дужни из буџета да плаћамо то? Што је легитиман став такође. Као што ми је јасно да људи генерално о поповима имају представу како о неким ликовима из аудија, који само иду около и беру новац, за шта су сами попови криви, јер их је већина или бар добар део у том фазону. Али мислим да улога доброг свештеника није а приори лоша и бескорисна. Sluzenja vojske vise nema, imas samo profesionalce koji imaju porodice i idu kuci, a tamo gde im je kuca je i neka parohija. Uopste nisam ulazio u to kakvi su popovi vec sam problemu pristupio cisto sa strane efektivnosti. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 (edited) Vitja verovatno, kad mu se opet uvuces u bulju awww sladak si :* probao sam novi fifu i jebite me ako ikad vise budem ukljucio pes Edited November 7, 2012 by Shoocky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Па не знам, ако се покаже као непотребно, свакако може да се укине. А ако је по среди неко пребијање ко зна чега, између власти и верских заједница, што такође није немогуће, онда јесте за сваку осуду. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Procitoa si Bibliju ili je ovo rekla-kazala? poceo kao mali, poceo kasnije i katolicku, ne znam, nije mi nekako interesantna knjiga Sluzenja vojske vise nema, imas samo profesionalce koji imaju porodice i idu kuci, a tamo gde im je kuca je i neka parohija. Uopste nisam ulazio u to kakvi su popovi vec sam problemu pristupio cisto sa strane efektivnosti. imas sluzenje, samo nije obavezno. 3 meseca obuke, 1,5 pesadijske i 1,5 specijalisticke, a sad sam cuo da naplacuju to, posto neke drzavne ustanove zahtevaju odsluzen vojni rok... Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 poceo kao mali, poceo kasnije i katolicku, ne znam, nije mi nekako interesantna knjiga imas sluzenje, samo nije obavezno. 3 meseca obuke, 1,5 pesadijske i 1,5 specijalisticke, a sad sam cuo da naplacuju to, posto neke drzavne ustanove zahtevaju odsluzen vojni rok... Onda je ovo pisalo tamo: Exodus 22:2 says, “If a thief is caught breaking in and is struck so that he dies, the defender is not guilty of bloodshed.” “If you don’t have a sword, sell your cloak and buy one” (Luke 22:36). Christ expected things to become very unsafe for his disciples after his death, and told them to prepare to defend themselves from unjust aggression. Izguglao sam na engleskom, lakse je.Sta hocu da kazem? Da imas pravo da ides u rat i da ubijas ako se branis i ako je za pravicne ciljeve. Zato su i popovi blagosiljali vojsku pred bitku na Kosovu npr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 (edited) Pa neka ih blagoslove, plate im tu čast, pa svako na svoj zadatak. Ne moraju da rade blessing svaki dan. Jeftinije je jbg Edited November 7, 2012 by freej! Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Јаој, Даки, брате, чије је то тумачење? Сваки стих може да се тумачи произвољно, тако да може да нађеш оправдање за било шта, па и за убиства. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Onda je ovo pisalo tamo: Exodus 22:2 says, “If a thief is caught breaking in and is struck so that he dies, the defender is not guilty of bloodshed.” “If you don’t have a sword, sell your cloak and buy one” (Luke 22:36). Christ expected things to become very unsafe for his disciples after his death, and told them to prepare to defend themselves from unjust aggression. Izguglao sam na engleskom, lakse je. Sta hocu da kazem? Da imas pravo da ides u rat i da ubijas ako se branis i ako je za pravicne ciljeve. Zato su i popovi blagosiljali vojsku pred bitku na Kosovu npr. fak... smells lajk dzihad nista, onda odo i ja na bogosloviju, i onda cu u vojsku da budem shadou prist no, poenta price je o vestackom zaposhljavanju odredjene sorte ljudi... ja kapiram da je svaki od tih betl pristova pljunuo neku lovu da bi se prikacio na sisu, ali, gadi mi se cela prica 1 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 (edited) Da li neko zna da li negde u Beogradu ima da se kupi Juventusov novi dres? trokty- a ovo je bas nov, ova sezona, uglavnom imaju starije pa je mozda neko video sa foruma bas ovaj a zelim ortaku da kupim za rodjendan koji je u petaaaaaak Edited November 7, 2012 by Atelas Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Protosse, imas problema sa time sto si underachiever, a ne sa njom. pobogu, kako je ovaj daki odrastao, jel moguce od hashisha i gljiva :) Svi koji pljujete ribu jer je pametna i nacitana, samo napred, mrzite svakog ko je pametniji od vas, super je to da dokazete sebi kako vas niko ne voli. Meni riba cak ni kao psiho nije delovala, mada da, moguce je. I nista ruzno nista lose rekla nije. I postoji jako puno siroko obrazovanih, nacitanih i pametnih ljudi koji fejluju za posao jer : 1. Nemaju vezu za drzavni posao 2. Na razgovorima ih ispituju : 2.a nesrecni ljudi iz KADROVSKE SLUZBE, koji ionako znaju koga ce primiti 2.b isfrustrirani HR papci kojima su ovi trn u oku jer su deset puta pobrazovaniji 3.c Naleteli su na retarda u HR/Kadrovskom kome se ne uklapaju u kalup, ovaj ne zeli analizu/rizik, cao zdravo 3. jednostavno nisu dovoljno drcni da se hvalisu. Evo jedan tru stori, jedan od najboljih programera u firmi ikad (poslednjih 7 godina radi u engleskoj na razvoju algoritama za neke kurceve) je odmah pao kod naseg HR kao "nedovoljno otvoren za TEAMWORK". Sreca te je zapao za oko drugom zatvorenom giku koji je imao uticaja, koji ga je pozvao potom mimo HR. Mislim jebem mu mater, zar smo dotle dogurali da to sto je neko nacitan, obrazovan pa makar i nabubano ( a ova deluje inteligentno) razlog da bude proglasen za idiota?evo, jebote sta se danas pise po novinama?? wtf?? http://zena.blic.rs/Zdravlje/13173/Najbolja_hrana_za_grudi_i_vaginu CITRUSI Limun i pomorandže će učiniti da vaša vagina lepše miriše. VITAMIN E Hrana bogata vitaminom E kao što je suncokretovo semenje, bademi i lešnici sprečavaju suvoću vagine. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Pa nije to lose. Dobro je da zene znaju sta da rade ne bi li vagine lepse mirisale i bile vlaznije! Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Jel ima nešto za pesak u vagini ? :F Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts