Guest Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 priča o bezobraznim babama: http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234926859 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Харп сто посто !!:Д Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 vozio motor po kiši, ne osećam kolena :( i ti si gledao prognozu na mobilnom, a? jebem ih u usta, da daju slepoj babi da baca novčić da l će da pada kiša, manje puta bi nas zajebala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 zapravo nisam ni gledao prognozu. probudio se jutros, bacio pogled na prozor, video da sija sunce i to mi je već bilo dovoljno obzirom da sam hteo da skuntam još pola sata :D Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
šljaki_ Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Doco koji motor vozis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 zapravo nisam ni gledao prognozu. probudio se jutros, bacio pogled na prozor, video da sija sunce i to mi je već bilo dovoljno obzirom da sam hteo da skuntam još pola sata :D ja sam išao do grada pa posle u ušće u bioskop, i pred polazak sam overio prognozu na androidu, stajalo je 0% kiša, jebem ih u usta škrbava Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 (edited) Doco koji motor vozis? Edited November 6, 2012 by alfy Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 ala ga prži ciga Doco koji motor vozis? ducati monster Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
šljaki_ Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 kontam da trolujes, ali ono, pascu i reci cu da je prelepo motorce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 ne troluje, stvarno ima monstera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 loze te kreki, ima onakav zeleni tomos kao ciga sa klipa ustvari to je Docin motor a i Doca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 prljavi ciganin When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Liki i Celo, nemojte tako ostro. Dajte malo razumevanja jebem mu sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 I romi imaju svoja prava? When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Могуће. Ал ја сам у фазону, ако је стање такво, онда нек кења против војске у целини, а не само против вонјог свештенства. Јер, да је војска озбиљна, тада би за све официре критеријуми били ригорозни. Ако је неозбиљна, онда су критеријуми смехотрес и за оне на војној академији, а вероватно је и њу могуће завршити ако се има рендом новчана сума. калимеросмајли.јпг Ја, нажалост, више него добро знам шта се дешава с војним свештенством, из прве руке, ал ме овакви а приори пљувачки постови, без познавања теме, нервирају. Ja ne razumem sta ti tacno branis ovde? Obicnih oficira mora biti u vojsci, popova ne mora. Isto kao sto doktori koji rade za vojsku nisu vojna lica i isto kao sto za vreme rata SVI doktori lece i vojnike i na bojnom polju ako su regrutovani itd itd. Koja je poenta imanja popova oficira u vreme mira? Ako dodje do rata, enlistovaces popove u vojsku i to je to. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Isto kao sto doktori koji rade za vojsku nisu vojna lica ovo nije tacno, lekari koji rade u vojsci su takodje vojna lica i oficiri sa cinom...bilo da su na vma ili u kasarni u nekoj zabiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Ma sta ti znas pijanduro jedna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 ovo nije tacno, lekari koji rade u vojsci su takodje vojna lica i oficiri sa cinom...bilo da su na vma ili u kasarni u nekoj zabiti Poznajem nekoliko stalnih lekara, hirurga cak, sa vma koji nisu vojna lica. I? Kao sto rekoh, ne moraju biti vojna lica da bi radili za vojsku, a pogotovo ne moraju biti na stalnom spisku ako im je jedina svrha u doba rata. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 (edited) Imas i lekare generale i pukovnike. Videces, ispasce da je sveti sinod izdejstvovao ovo da bi ufurao 15 svojih u vojsku koji ce kroz par godina doci do visih cinova. Sveti sinod oce svog coveka u generalstabu, izgleda da situacija na Kosovu ne moze vise da ceka, popovi preuzimaju stvar. Naravno, ovaj post je jedna velika posalica, nemojte me shvatiti ozbiljno! Edited November 7, 2012 by ducky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 idemo bre warrior priest ili sta vec! jeste, ima lekara koji rade kao civili na ugovor u vojsci, ali su ipak velika vecina vojna lica...no nebitno, nije to poenta vase diskusije, odoh da spavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Nikad gore nisam izvrnuo koleno... Jos imao steznik, zato je i najgore jer nije moglo sa strane da me strefi pa pljas po sredini kolena.. Ne mogu da savijem nogu .(( 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Poznajem nekoliko stalnih lekara, hirurga cak, sa vma koji nisu vojna lica. ВМА није више толико везана за војску, као некад. Иначе проблем са тобом, али и са доста људи овде је што сопствене претпоставке вреднују као чињенице, без да заправо имају знање о ономе о чему говоре. (Инб4 коме ја, као верник, причам о умишљеним претпоставкама) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Ja ne pricam o zadnjih nekoliko godina, ti ljudi su tamo vise od 10 godina. Ne znam o kojim pretpostavkama pricamo? O nepotrebnosti popova u vojsci u doba mira? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Не, него да си узео као чињеницу да медицинско особље у војсци заправо нема војне чинове. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 meni bi bio problem kada bi izbio rat, a nema svestenika vrhovnog Boga Odina u kojeg verujem, nego neki svestenil koju slavi nekog Jevreja zasto drzava da placa za Jevreja a ne moze za Odina? kako ja da udjem u Valhalu? jel stvarno mora u 21. veku da se ljudima crta da drzava mora da bude sekularna laku noc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts