zexon Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Daki, a sta ako su te male ribe u stvari pirane? Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 pricajte jos malo o rrgr molim vas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Astora Posted August 22, 2012 Popular Post Report Share Posted August 22, 2012 Setao jutros psa i blizu bazena u Indjiji nadjem malo kucence veoma slabo i izgladnelo.. Mislim da nema vise od mesec dana..Kupio sam 4 litre mleka ,otisao u Veterinarsku Stanicu i kupio dodatak koji se stavlja u mleko da stene ima utisak da pije majcino mleko (ubiju me ovakve stvari)..Dao sam mu 3 puta da jede i sada polagano setka po kuci.. Nemam srca da prodjem pored steneta i da ga ostavim u takvoj situaciji..A moja kujica je olizala stene od repa do glave..Bice kuca kod mene jos mesec-dva pa cu posle videti da dam na usvajanje.. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Daki, a sta ako su te male ribe u stvari pirane? Zaboga ne budi ljubomoran svi smo ovde drugari. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 (edited) @astora dobro brate, sad već počinješ da pišeš te priče samo da bi ljudi kontali kako si gotivan lik :D Edited August 22, 2012 by Doca. 2 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Setao jutros psa i blizu bazena u Indjiji nadjem malo kucence veoma slabo i izgladnelo.. Mislim da nema vise od mesec dana..Kupio sam 4 litre mleka ,otisao u Veterinarsku Stanicu i kupio dodatak koji se stavlja u mleko da stene ima utisak da pije majcino mleko (ubiju me ovakve stvari)..Dao sam mu 3 puta da jede i sada polagano setka po kuci.. Nemam srca da prodjem pored steneta i da ga ostavim u takvoj situaciji..A moja kujica je olizala stene od repa do glave..Bice kuca kod mene jos mesec-dva pa cu posle videti da dam na usvajanje.. Лол, мој ортаћ нашао тако типа пет комада на једном месту и пошто је зен бистмастер, узо их све. А лик нема пара. И ево га сад кука, неће нико да их узме, а они расту и једу ко стока, сад тражи хонорарне шљаке ко нездрав:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Daj slike, Astora :) "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 MA IDEMO BRE STAJANJA NEMA ahaha, kakav car:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Не знам, ја гледам горедолегоредоле brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Da trolujem stavio bih trol smajli, naravno: Узгред, то је Калимеро смајли. 1 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Daj slike, Astora :) Nemam kako bato,foto aparat mi je na popravci (sin ga bacio sa terase) a za telefon nemam usb kabal jbg..Videcu negde da se snadjem pa cu da napravim par fotki.. Uzgred Gari je poceo malo da trckara ,dao sam mu malko tablete protiv glista a za nedelju dana ide na vakcinaciju protiv stenecaka i besnila..Nasao sam mu i novog vlasnika ali necu dati dokle god se ne oporavi lepo da moze samostalno da pravi sranja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Moj zivot je govno o/ sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Šta ćeš, više sreće u sledećem izvlačenju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Sva govna sveta su se srucila na mene. Imao sam maven projekat koji predstavlja access control node server za car sharing kompaniju i koji treba da zameni stvari. Povezan je na jenkins server koji builduje releasove, nexus za lokalne dependencije i sonar za statistiku, preko 40 dependencija sve sljaka ukljucujuci arquillian testove za jboss. I onda odlucim da ga razdvojim na dve logicke celine, napravim pomove i build scripte sve kako treba al nista vise ne radi. Sve se raspalo i trebace mi 5 dana da vratim u normalu. Eeeehhh "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Nemate neki version control pa ne možeš da premotaš pre tog sranja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Pa sve je na SVN repozitorijumu ali sam ja obrisao :D sve :D da bi uplaovao dva sveza projekta :D :DNaravno, nisam branchovao jer sam bio siguran u sebe i sve radio u trunku "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 GG! E inače SVN je kurac za velike projekte, naročito u pogledu brzine (lično iskusio na Linuksu sa stotinak hiljada fajlova), pređite na GIT, swe pohwale izražavam tom odličnom a samo prividno komplikovanom softveru! https://git.wiki.kernel.org/index.php/GitSvnComparison Između ostalog zato što ne postoji centralizacija i server nego svako ima komplet repozitorijum sa istorijom, pa ako se zajebeš i obrišeš, samo povučeš ponovo od nekog drugog, carski posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Pa i sa svnom imas u lokalu sve ako si sinhronizovao sve ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doolio Posted August 22, 2012 Popular Post Report Share Posted August 22, 2012 Не пецајте се на ''сва говна су се сручила на мене. Сликам ти ја тако десет монализа за Обаму и природно, хех, радим са ликвинским лазурама. Наравно, оне су лепљиве, али добија се глејзи ефекат, за разлику од тога ако правиш лазуре са терпентинском основом, онда су матиране, а то ми не треба, јел тако. Као што сви знамо, ликвин убрзава хемијске процесе, али исто тако је гори од бељеног ланеног уља, али је бољи од кобалта, који је отрован прилично. И тако ти ја урадим свих десет и Обама као до јаја, пошто, је ли, боље су од Леонардових, не бих ја ни радио тако одговоран посао за толког бају да нису, али док смо шмркали кокс са Мие, ја испричам виц и чоек се засмеје и одува ми кокс на неосушену лазуру и јебига, сад морам од тих десет, седам слика да репарирам. Седам монализа, па јеботе требаће ми НЕДЕЉУ ДАНА то све да насликам! Наравно, те ноћи док сам јебо Миу, није ми ни до чега било, еј недељу дана. Каже мени Обама, дуле брате, опусти се, мораш да будеш фреш за следећи пројекат од двадесет монализа за које ћеш добити острво у океану, ја знам да ти то можеш и ја кажем ма могу брате, ал ето, сетбековало ме то, мислим кад крене киша гована, онда пљушти, поготово што ми је ово сајд проџект, а Обама ми није ни симпатичан претерано, ово ће ме одвратити неко време од озбиљних ствари и то не неко време него недељу дана јеботе'' троловање 3 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Ladno te nije mrzelo :P OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Moj zivot je govno o/ http://www.youtube.com/watch?v=Mi7-sk_SWbY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 dakice, sad za kaznu ugasi tviter Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Vudi, na 90% projekata koristimo git, al ja sam imao u svom workspaceu na eclipsu lepo nastiman svn i nisam htija da se smaram sa gitom. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 to mora da je poceo neki dick measuring festival u Cirihu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts