Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

BIo danas kod teče na Ilindanu, dobro se nahapao i nairkao Jagodinca i šantarovačke šljive. Posle bio malo do grada, ukrstio sam puteve sam jednom od onih riba koje nisam osvojio, a koje su mi ostale neprežaljene jagodinske achievements i sad sam sav nekako šuntav, čudne misli me saleću dok polako tonem u san :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

hajlajti veceri

-smarao se oko jedne ribe citavo vece

-tu istu ribu odveo neki random lik

-kad sam ih kasnije vidio prisao tom liku sa pricom iz osnovne "sta ti gledas u mene" :facepalm:

+ sars sabio

+ ona riba iz benda je jebeno prelepa (poz lesko)

BIo danas kod teče na Ilindanu, dobro se nahapao i nairkao Jagodinca i šantarovačke šljive. Posle bio malo do grada, ukrstio sam puteve sam jednom od onih riba koje nisam osvojio, a koje su mi ostale neprežaljene jagodinske achievements i sad sam sav nekako šuntav, čudne misli me saleću dok polako tonem u san :D

po tvojim kuknjavama na ruru reklo bi se da su ti velike sanse da seukrstis sa neosvojenom jagodjankom :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Ćavke car, podseća me malo na leška sa ovim postovima, dok sa druge strane ide Duletovim stopama :D

Dakle, Leško+Dule=Ćavke!

Ја сам пар пута несвесно помешао Чавкета са Лешком, оно, читам пост, прештекам се у глави, онда погледам опет ко је постово и збуним се мало:) Е сад, обрнуто није случај јер ми је Лешко дефаулт за те постове:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Dvojica putnika na letu Majorka - Beograd potukli su se noćas neposredno pre nego što je avion sleteo na aerodrom Nikola Tesla oko 3.30 sati.

hulibratori se vracali iz majorke

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

po tvojim kuknjavama na ruru reklo bi se da su ti velike sanse da seukrstis sa neosvojenom jagodjankom :)

Jok, dve su ultimativno neosvojene, neprežaljene takoreći :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

Ja bre sa ženama nemam problema dokle god ih ne shvatam ozbiljno i postavljam emotivnu distancu, što uglavnom i radim. Desi se jednom - retko dvaput godišnje da se zajebem, pa onda dodje kuknjava :D

Edited by Савовски

Pa nikako, nego čisto Vuduu da kažem, na konto pogleda u gaće :D

Јур дуинг ит ронг, не треба НИКАД да имаш емотивну дистанцу, али мозак треба другачије да ти је испроцесира, да не кажем зеније:) А незен трагична посесивна емоција (само немој да се испримаш на тешке речи, то је само констатација за мање више дефаулт стање код велике већине), то не ваља. Мада признајем да мислим да мање од једног промила становништва функционише онако како треба.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...