Corey Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234924839&st=160#entry1928215 па наредних три стране Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 ne brine me previše što pevaju, al me brine što znaju šta su ekseri i thc, ako znaju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Jutros dve srednjoškolke u prevozu (Jugo je na servisu :c ) ja mislim da su jedno petnaest minuta popunjavale JEDNO uverenje da je neka od njih redovan đak. Pajaoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 jbg, mozda ne znaju sva slova Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 3 klinke (citaj 10 godina) ispred mog prozora bleje, nesto se igraju i pevaju "cke beogradske, totalno poludele, sve bi malo rakije, eksere i thc". I sta posle da se ocekuje od tog, a i narednih narastaja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted August 28, 2012 Popular Post Report Share Posted August 28, 2012 pa i ja sam sa 7 godina pevao seks na eks i sa sirom gibanica, pa mi nista ne fali. Sa 10 sam vec psovao kao prljavi pijani gusar i recitovao picka pece sarana, kurac gleda s tavana. 6 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 a nisi sa 5 godina trčao bez pantalona i recitovao ja sam mali poštar, kurac mi je oštar...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Bruka ribe bile, a? e, iskreno sam ocekivao mnogo manje. Mislim nisu super modeli, ali su skroz dobre, cak i ovih par koje su silikonjare nisu onaj splav fazon naduvanih usni i nerealno velikih sisa nego su koliko toliko skladne. nisam sprco Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 ne, recitovao sam "rev je pizda ne odgovara na pm" You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Samo da dodam na klinke, Cke beogradske i preuranjeni koitus. U Svajcarskoj je situacija prilicno slicna, iako oni nisu imali rat, Milosevica, Pink, Rane, nemastinu itd. Jedino sto znam pouzdano je da se mnogo vise drogiraju jer imaju mnogo vise para, jel. Problem je globalan i cini mi se da je poceo da kulminira sa pojavom telefona (kasnije interneta, potom fejsbuka itd) i to u celom svetu u skoro isto vreme.. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 (edited) Beogradjani, jel se placa parking u blizini Sava Centra? mislio sam da ostavim auto na jedan dan tu, idem sutra ujutru busom u Zagreb, pa da mi je blizu kada se budem vratio da odmah zapalim gajbi ako Drasko cita, idem tenkom u Hr Edited August 28, 2012 by leisure Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 ne, recitovao sam "rev je pizda ne odgovara na pm" odgovorio sam ti :) trpi gde si to bio tačno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Samo da dodam na klinke, Cke beogradske i preuranjeni koitus. U Svajcarskoj je situacija prilicno slicna, iako oni nisu imali rat, Milosevica, Pink, Rane, nemastinu itd. Jedino sto znam pouzdano je da se mnogo vise drogiraju jer imaju mnogo vise para, jel. Problem je globalan i cini mi se da je poceo da kulminira sa pojavom telefona (kasnije interneta, potom fejsbuka itd) i to u celom svetu u skoro isto vreme.. Tj kada se u medijima napravilo prostora za maloumnike od tada je krenuo problem :) Deca vide deca rade :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Na forumima je još gora situacija. :( .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 preširoka tema, seksualna revolucija. 1. da li se sada po prvi put spušta granica prcanja, ili se vraća na prirodni nivo nakon kraćeg perioda nametnutog moralisanja? 2. da li su internet i globalizacija doprineli spuštanju granice, ili su je samo gurnuli u vidokrug nas koji o tome pričamo? filozoraptor Beogradjani, jel se placa parking u blizini Sava Centra? ne plaća se ovaj ovde, samo pazi da ne staneš na poligon auto škole. onaj s druge strane SC je ograđen i plaća se. autobus ti vrlo verovatno kreće sa ovog koji se ne plaća, tako da taman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 hvala Stiji i Ivketu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 preširoka tema, seksualna revolucija. 1. da li se sada po prvi put spušta granica prcanja, ili se vraća na prirodni nivo nakon kraćeg perioda nametnutog moralisanja? 2. da li su internet i globalizacija doprineli spuštanju granice, ili su je samo gurnuli u vidokrug nas koji o tome pričamo? filozoraptor ne plaća se ovaj ovde, samo pazi da ne staneš na poligon auto škole. onaj s druge strane SC je ograđen i plaća se. autobus ti vrlo verovatno kreće sa ovog koji se ne plaća, tako da taman. Ниво се враћа на пре моралисања, али социјализација је ретардирана данас због мас медија и нетова и кураца, тако да клинце заправо јебе 1-незнање и 2-цео концепт приступа сексу. Другим речима, није проблем у сексу, људи су се јебали и са 11 дина и то пре педесет и сто и милион година и то без зајебане псиџе и тих трипова него лепо клинцу се дигне, риба је у фазону јојојој оћу да пробам и ћао. Проблем је у систему вредности, треба се јебати зато што ти се јебе. Што се интернета и твог раптор питања тиче, у питању су оба ''или''. 1 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 trpi gde si to bio tačno? ne bih znao da ti odgovorim gde tacno, deluje mi da smo se samo teleportovali tamo... ali preko puta bajloni pijace negde Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 videh Endrea danas u SSI majici kod fanatika, naravno, iskuliro me, pičko :( sutra u Herceg Novi na 8 dana, teško je. infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Sry bruw, al' ne znam kako izgledas. :D U svakom slucaju, poe! \o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Ко је питао за замену кованица, нек ми се јави на ПМ! Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 ako Drasko cita, idem tenkom u Hr "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Duljo deliveruje bez WoTa, pašće sekire danas. jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 citam komentare na blicu na vest da je onaj cuvar promenio iskaz i prosto ne verujem...sa jedne strane batice koje su u fazonu 'TO NIE TESHKO UBISTVO ONO STA JE SKAKO ONO TADICU ZUTI STE JEBEM MATER KOSOVO' a sa druge strane nesto civilizovanija ekipa koja misli da je mnogo iznad ovih drugih, a svi zajedno pokazuju neverovatno jeziv nivo inteligencije...ne znam da li to dolazi sa godinama ili kako vec, ali zajebano je kad shvatis koliki je zapravo procenat glupih ljudi...na tu glupost dodas nadmenost i bezobrazluk i pocnes da razmisljas o atomskoj bombi a i ja izmisljam toplu vodu izgleda... "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Vlady, ako misliš završiti faks normalan, mani se Tatona i sličnih tema, šta tebe tangiraju hulimatoriji ili iskompleksirana ekipa koja misli da je civilizovana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts