Ребел Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Наравно да нису у овој мери. Ово би могло да функционише можда ако би утростручили број возила. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Ja mislim da u ovom slucaju nikakva teorija ne moze da zameni praksu, nek probaju pa ce videti kako ce se odvijati situacija, ali ne bi bilo lose da se zavede malo reda u javnom prevozu. Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Ne bi bilo loše ni da 65-ica stiže češće od jednom u 25 minuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 pa tesko je srediti bilo sta ....kad bi bilo metroa tada bi bilo mnogo jednostavnije dovesti u red gsp.... :) Mogli bi i da izbace 65-ce sa troje vrata :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 to bi bilo totalno kul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Gistro kao uvode nesto, a kakav im je prevoz ne treba im ni dinara dati Bus plus od koga uzimaju pare neki Turci ili ko vec proredili su saobracaj, ili bar 43 uzas u autobusima je 100 stepeni, samo na fensi linijama radi klima duplo vise naroda nego sto treba da bude u jednom busu, koji se pritom ponasaju kao neandrtalci stavljaju one reklame preko prozora da ne mozes da gledas kroz prozor ono sa dolascima isto ne radi, to su napravili pricu da bi kao izlozili narod da je taj busplus kul ma treba ih zapaliti sve Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 duplo vise naroda nego sto treba da bude u jednom busu, koji se pritom ponasaju kao neandrtalci Na indirektan način Turci jesu krivi za ovu stavku :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 ae Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 (edited) Јутрос ми је 25 каснио 6-7 минута, што је много, ако се узме у обзир да Недељом у 6 ујутро нема саобраћаја. Затим је на првој станици - код Три бика бус стао, улетели контролори и није наставио док нису свима прегледали карте. На тој станици их има 30ак и заустављају свако возило. Притом док је стајао тако бус, нису допустили човеку да уђе, јер је "контрола у току", човек сачека и кад су завршили, крене поново да уђе, а контролор му руком препречи врата, каже "жао ми је, нисте ушли на време, док контрола није ушла, морате сачекати следеће возило". Углавном, до Каленића сам се возио ефективно више од 20 минута, а иначе ми је просечно требало нешо мало више од десет. У старту је дуплирано све и то ујутро док саобраћаја и гужви нема. Edited July 15, 2012 by Ребел Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 pocelo je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 zatekao sam se na zelenjaku jutros kad su kretali jutarnji busevi. izvrištao sam na šta ono liči. majstor otvori samo prednja vrata a dve žene stoje na ulazu i puštaju ko ima busplus kartice i to tako traje 15 minuta umesto 20 sekundi. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Jebeš mi mater, kad se ćale vrati iz sela idem Yugom na posao, pa makar smrdeo na benzin svako jutro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 nije Djilas kriv, mi smo govna. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Ja sam koristio 2-3 puta taj sistem i uvek je bio tacan, prosto mi je bilo neverovatno da to zaista radi :D A ovo sto se tice ulaska/izlaska u autobus, kaze moj cale da je i ranije tako bilo i da je funkcionisalo bez problema, ali nisam ga pitao jesu tada bile ovolike guzve po prevozu :D neverovatno, ali istinito... radi sistem kao svajcarac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 radi kitu. ne znam koliko se često voziš busom, ali meni se x puta dešavalo da mi vraća poruku kako servis za proveru kad dolazi bus ne radi, il' mi vrati da je bus udaljen 50 stanica ili ne rade aparati u busu (pritom ne mislim da na one koje je neko polomio nego jednostavno nema signala) itd... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 ja imam pozitivna iskustva sa tim sistemom, mozda u 100 puta koliko sam proveravao par puta se desila neka greska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Nekoliko puta na 100 je ogromna mogucnost za gresku. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 radi kitu. ne znam koliko se često voziš busom, ali meni se x puta dešavalo da mi vraća poruku kako servis za proveru kad dolazi bus ne radi, il' mi vrati da je bus udaljen 50 stanica ili ne rade aparati u busu (pritom ne mislim da na one koje je neko polomio nego jednostavno nema signala) itd... vozim se cesto... doduse standardne linije i retko proveravam... obicno u 5-6 ujutru... bas nisam imao problema nikad... mada nisam reprezentativan primerak :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Meni bar jednom u 3 puta zajebe, ili pokaze da je blizu, a cekam ga 20 minuta, ili pokaze da je udaljen 30 stanica, a stigne za 5 minuta. Dovoljno da ne mogu nikad da se oslonim na to sto mi pokazuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 ovo nama treba http://www.dw.de/dw/article/0,,16080482,00.html Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 i kažu da je ono za 75k kazne lažna informacija!haha, dobra fora ovo u slovačkoj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 apsolutno je nebitno da li sistem moze da poboljsa tj ubrza ulaz i izlaz ovo je samo jos jedan od koraka da kontrolisu masu i da ti kazu gde ces da hodas sa druge strane je opcija da se placa gorivo po najskupljoj ceni na svetu. sto se kaze, jebu nas u dupe bez pomade kako god bilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 apsolutno je nebitno da li sistem moze da poboljsa tj ubrza ulaz i izlaz ovo je samo jos jedan od koraka da kontrolisu masu i da ti kazu gde ces da hodas ma ti se salis :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 a koju to oni, skrivenu korist imaju od toga sto ce ti reci da udjes na prednja vrata, leba ti Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts