Zwerko Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Bogami, ovaj lik može da bude kao babaroga kojom treba plašiti studente da uče. Ima dva fakulteta i jedan master... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 dobro sad, ovaj lik nema ni veze sa istokom, niti zaradjuje pare prko interneta. Prosto je malo fijufiju Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 (edited) sa naglaskom na "malo" http://vidak.milacic.info/sr/%C5%A1to-se-bore-misli-moje/posao/25-ko-drugome-jamu-kopa-deo-drugi.html poz za krekija http://vidak.milacic.info/sr/%C5%A1to-se-bore-misli-moje/ljubav/21-u-ljubavi-su.html http://vidak.milacic.info/sr/%C5%A1to-se-bore-misli-moje/posao/23-ko-drugome-jamu-kopa-deo-%C4%8Detvrti.html Nivo stručnosti mi je takav da bez problema upravljam VPS-om na kome je LAMP i kompletan mail server Ne spadam u dizajnere pa nisam vičan JQuery-ju Omiljeni pisci: ... ima još dosta njih ... treba mi vremena da izvučem knjige iz špaiza i da se setim šta sam sve do sada iščitao. Edited May 29, 2012 by bogs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Pa pola ETF-a je ovako istripovano i iskompleksirano :D Trpsy spada u onu drugu polovinu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 dobro sad, ovaj lik nema ni veze sa istokom, niti zaradjuje pare prko interneta. Prosto je malo fijufiju Pazi tamo medju sajtovima je i Zavod za zaštitu prirode Srbije, to mi deluje kao neko ko bi mu platio da uradi sajt, koliko god on grdno sada izgledao. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Da da to su ti likovi koji citaju "filozofske" knjige. Omiljena literatura: Koju igru igraš Šta kažeš posle zdravo Pobogu pa covek je debil ... http://vidak.milacic.info/sr/što-se-bore-misli-moje/ekonomija.html Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 http://vidak.milacic.info/sr/što-se-bore-misli-moje/ekonomija.html могу да испратим све што каже "стручним терминима" и није омануо, конзистентан је, иако ми се повраћа од степена "гиковштине". Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s14e02-the-tale-of-scrotie-mcboogerballs Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Pa pola ETF-a je ovako istripovano i iskompleksirano :D aha, pola Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Pa pola ETF-a je ovako istripovano i iskompleksirano :D Trpsy spada u onu drugu polovinu! kad smo kod toga, ovaj je neprejebiv: http://www.mmdesign.rs/info.htm fali im još samo jedan FON-ovac koji tripuje da je generalni direktor multinacionalne kompanije i svet je njihov! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 ^ mene zanima koji su to ljudi, koji njemu placaju za izradu sajtova, otvaranje domena (internet adresa tipa www.ime_firme.rs ) i mail naloga? < na ove poslednje dve stavke sam Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Jbt, ovaj poslednji sajt bih ja bolje odradio sa mojim oskudnim poznavanjem html-a o/ Doca za direktora! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Pazi, meni te dve poslednje stavke i nisu toliko nenormalne - gledam iz perspektive neke manje firme koja nema pojma šta je hosting i sl i lakše im je da plate nekome da to završi za njih, pa makar taj uzeo i procenat. I oni lepo dobiju svoj sajt www.peraperic.rs i mail direktor@peraperic.rs i kao kul im je. Veći mi je problem što mu neko da pare da uradi one sajtove koje on ponosno stavlja u svoj portfolio. U smislu bilo ko ko je ikada surfovao po netu može da primeti da je to potpuni treš :) Treba imati u vidu da je i njegov nastup tu verovatno vrlo bitan - on dolazi iz perspektive "evo imam dva fakulteta, sve moguće kurseve završene", sa krvatom i akt tašnom, kod tipa lika koji je direktor firme za proizvodnju noževa ili tako nešto. I sad ovaj direktor o tome verovatno zna na nivou "to je onaj emajl što je sekretarica otvorila da bi mogla da primi fakturu od ovih velikih firmi i onaj e-banking što više ne moram da šaljem Mićka u banku svaki dan da nosi naloge, a čuo sam i da je popularan taj fejsbvuk i ti interneti"... I kad mu ovaj traži tipa 500 evra to mu nije tako stašno da da (recimo, iako je u Srbiji svakom gazdi strašno da da bilo koji dinar). Ali da mu dođe klinac s dredovima i kaže mu "e ja radim super sajtove u džumli, to je sad najnaprednije, otvoriću vam najbolji host gde imate PHP i MySql i to će vas sve koštati 100 evra", ovaj će da mu kaže ajde bre beži mali nemoj me zajebavaš (osim ako nije "mali" od nekog poznanika, a i onda će mu dati to da radi da bi mogao da kaže da je učinio poznaniku). Dakle sve je stvar tehnike prodaje - ovi likovi idu na imidž :))) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Quote na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 realno čovek je uspeo u životu, ne treba mu više ni jedna referenca u CVju pored ove slike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 jel to stanija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 jeste to stanija Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 istok izlazi na free, samo najskuplje kurve su u prici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 topaz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Chipped :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 daj još dva pa da ih metnemo u horadric! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 kao smešno Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 3, 2012 Author Report Share Posted June 3, 2012 e, jel bilo ovo? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 "Политика" доживљава навећа понижења од оснивања Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 uzasno, ovo je stariijeod badgera. no valjda ce se ion zaposliti u nekoj takvoj firmi, pa da prestane da se nudi po netu... Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts