Doca Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Ovo me zanima, 25k evra nije mnogo za sajt? Je l' taj CMS pisan od nule ili kako, pošto ako je implementacija nekog postojećeg CMS-a onda ne da je mnogo, nego je pišanje u oči. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Da se razumemo, 25K evra je užasno mnogo za ONAJ sajt, tu spora nema. Sa druge strane ne mora da bude mnogo za neki ozbiljan sajt, nije u pitanju samo implementacija CMS-a, već i razvijanje specifičnih modula, baza podataka koja treba da se integriše sa postojećim informacionim sistemom, uvezivanje dokumenata, specifični bezbedonoski kriterijumi, bla bla, ima tu gomila stvari koju klijent može da traži, koje čak i mogu biti vrlo korisne za neku instituciju tipa Ministarstvo i kasnije građane koji koriste sajt. Nije mnogo dati ni četiri puta više, dakle 100k evra za sajt, ako postoji medju relevantnim stručnjacima iz oblasti pravljenja sajtova konsenzus da to košta toliko. S jedne strane je idiotska i priča koja se fura kod nas a koja glasi "moj mali Mikica može takvu Joomlu da napravi za 15 minuta i da mu platim 100 evra". To nije način na koji treba ozbiljne institucije da prave svoje prisustvo na netu. Naravno nije način ni da to uradi mali Mikica a ti mu onda platiš 25k evra... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 zašto bi za sajt koji se bavi ekologijom pisao CMS od nule. Ako je pod tim opravdanjem cena, onda su osim što su lopovi još i retardirani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 meni su u firmi obiasnili kako je 25000 malo evo mi sestre u gostima, nicim izazvana hejtuje torbicu Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 pa njuz je istokov isto :D odakle ti taj info? njuz je dobio neku nagradu pre par meseci, i istok se nije pominjao shto mi je malo neverovatno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 A i njuz je do jaja:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 odakle ti taj info? njuz je dobio neku nagradu pre par meseci, i istok se nije pominjao shto mi je malo neverovatno :) Evo ovde pise koje sve sajtove drzi/azurira/pise na njima http://www.istokpavlovic.com/blog/about/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 kazhe da je autor, ne vlasnik :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 I to je autor samo nekih tekstova. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 blejac.com ne znam da li da placem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 I dalje ne saznasmo kako zaraditi na tom internetu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 kazhe da je autor, ne vlasnik :) Pa ne , nisam ja nista rekao da drzi ili ne drzi, ostavio sam link cisto informativno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 hahah evo ga opet Istok Pavlović @istok Reply Retweet Favorite · Open Hahahahah! Muškarci i žene, pre i posle šišanja. By @Momciloo pic.twitter.com/GuXbWR8g neki njegov pulen preveo klasičnu internet foru, imali smo na zanimljivim slikama i kratkim stripovima po pet puta ovo, al na engleskom ja kontam da treba skupljati ovakve gluposti pa to sve sunuti na neko vidno mesto kad se zahukta ta politička kampanja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 koji internet mag jebote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Kolko sam skontao od prdenja po internetu ima Kajen turbo. Sta mi pravi mazi interneta imamo od istog? Bice ipak da je on mag Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 a jebi ga pokrenuo je i crtani film...ne znam potpuno je kontradiktoran. ocito grabi sve i trpa se svuda, skpirao je a ovo verovatno nece dugo. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 I dalje ne saznasmo kako zaraditi na tom internetu? igranjem pokera ili kladjenjem online Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 па иза те партизанштине вонаби паметног лика се крије бре читава јазбина сличних "гуруа интернета". види се колики је јадник кад негује тај претенциозни, а неувежбан и неразрађен стил. прочитао сам онај први коментар и људи оно је Мармен, само Мармен који је имао довољно памети и покварености да крене у прављење пара као ЕЈЈЈЈЈЈ ПАЗИИИИИИ... ђ-и-н-ђ-и-ј-а-н-с-к-и гуру интернета. вози говедо Кајена, каже Даки, а мислим да Даки сере, пошто такви као овај егземплар ваљда сисају црначке кобасе за 50 евра сат, а не пливају у стотинама хиљада евра у Србији. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Bolje da nisam čitao ovaj lik, tj. njegovu biografiju, sad mi sere još više. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 istok je realno isplivao sa njuzom.To mu je donelo ovu slavu,posto ga realno pre toga nigde nije bilo,osim mozda na tom usranom singidunumu ili megableji gde su ga marmeni slusali i dolazili na rur i ostale forume da govore o medijskoj obrazovanosti i potkovanosti i kako su inferiorni (*copyright by marmen) u odnosu na nas.Gade mi se jebeno,cela ta ekipa,zasluzuju sveti tviter rat i eliminaciju sa interneta secam se da sam pre mozda dva meseca video njegov tvit u kojem je nesto pohvalio red bul,a oni mu baje poslali na kucnu adresu karton red bula...reklama za 1500 dindzi kakve nema... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 mislim da nismo u pravu, bavio sam se danas istokom :). isuvise je kontradiktoran, morala bi naživo debata. ok hipster je, debilna mu je internet ličnost, ali nije glup, a postoji i duhovitost u tragovima. a sto se tice tviter rata, pa tu smo izgubili unapred :)ustvari, ovo je ipak nesvarljivo :) http://www.facebook.com/pages/Istok-Pavlovic/127903360606407?ref=tsIstok Pavlovic Molim da mi se javi neko ko može da mi izbaci ovaj virus sa sajta, sve sam probao i ne vredi. Prikazuje Guglu moj sajt kao apoteku za potenciju. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 http://www.facebook.com/pages/Istok-Pavlovic/127903360606407?ref=ts [roflmao] ааааааааааааа јеботеееееее... погедај ово... па ово је као Клеопатра пре 15 година. ахгахахахахахахахахахааааа онда видим ону његову горе лево сличку, где се види поглед, и онда ми се нешто смути и кренем да размишљам како заправо има поглед као бело робље у неком документарцу о жртвама трефикинга. безнадежан, тужан поглед сломљеног човека. види се да му није лако, да је много чиме платио овај силан успех као ђинђијански гуру интернета. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 13, 2012 Author Report Share Posted February 13, 2012 Vaistinu svi! - TOLIKO PORUKA SAM DOBIO! - a tu smo Vesa, ja i cela moja ekipa! Kojote, živ bio :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 pa njemu je zapravo frka svaki put kad ga snima kamera, @torbica je mnogo opušteniji, a @istok izgleda kao da će da zaplače na momente. nije mi jasno kako to nije prevazišao predavanjem na singidunumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 covek prevede onion na srpski i postane internet mag koga televizije zovu da prica kako se lajkuje status na fbu gde ja zivim jbt.. in before u jebenom selu arilju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts