CarbonMonk Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 "Toliko zapravo iznosi trostruka prosečna bruto godišnja plata isplaćena u Srbiji tokom 2011. godine. I dok je prosečni građanin prošle godine mesečno zarađivao 52.733 dinara bruto plate, zvanično bogat je svakog meseca računao na makar dinar više od 158.199 dinara bruto zarade." Quote Yoda: The other side is dark.. very dark. Obiwan: Quit whining and eat your toast already Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Зверко, моја поента је да то можеш да урадиш са гомилом ствари. И ради се са гомилом ствари, плата је једна од стотина и хиљада ствари, тако људи функционишу. Међутим, плата има посебан олтар трип и то мене буни. И немам женудецу, то си ме помешо с неким:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 А Миа ти није жена ?:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 zvanično bogat sa 160k bruto 1 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 А Миа ти није жена ?:) Кали пророк! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarbonMonk Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 I na to ide 10% godišnje ... dodatnog poreza :) Quote Yoda: The other side is dark.. very dark. Obiwan: Quit whining and eat your toast already Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Čak i da ima oltar trip, kakve to ima veze? To što je nešto više izraženo od nečeg drugog ne znači da je suštinski drugačije, niti da se nikada neće promeniti. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Pomesao sam sa Sekijem, posto sam istripovao da smo onomad sedeli na Knjazu povodom toga da se tebi rodilo drugo dete, a sad sam se setio da je to bilo povodom njegovog prosirenja porodice No nebitno, sustina je da na osnovu plate mozes da saznas ili da pretpostavis, tacno ili netacno, mnogo vise o necijem zivotu nego na osnovu tih parametara. Zato to ljudi tretiraju kao "intimu". Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Čak i da ima oltar trip, kakve to ima veze? To što je nešto više izraženo od nečeg drugog ne znači da je suštinski drugačije, niti da se nikada neće promeniti. А брате сад се правиш блесав, па чудно је да плата која је, не знам како да кажем, безлична ствар, у недостатку бољег израза, има такву врсту, па скоро тотемског трипа. Дакле, не причамо о томе да ствар икс има специфичан призвук, него да плата има специфичан призвук. Pomesao sam sa Sekijem, posto sam istripovao da smo onomad sedeli na Knjazu povodom toga da se tebi rodilo drugo dete, a sad sam se setio da je to bilo povodom njegovog prosirenja porodice No nebitno, sustina je da na osnovu plate mozes da saznas ili da pretpostavis, tacno ili netacno, mnogo vise o necijem zivotu nego na osnovu tih parametara. Zato to ljudi tretiraju kao "intimu". Не знам зашто тако мислиш. Ја о рурцима знам гомилу ствари, неке су врло личне и рурци су их делили са целим руром. И они знају гомилу ствари о мени. Било је овде прича и трипова толико искрених и личних. А седамдесет посто тих људи ти опет неће рећи колку плату прима. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 nastavak priče o platama: http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234927441 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 znaci moramo da se vratimo na istoka i ljopce Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 ljopce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted December 14, 2012 Author Report Share Posted December 14, 2012 dajte neki kojotov video sa blogomanije. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 evo tekst o blogomaniji, jedan od predavača! http://neblog.bjuti.info/neblog.item.35/kako-sam-zalutao-na-blogomaniju.html tldr: "organizacija je odlična, sve pohvale organizatoru, hotel 4 zvezdice jeli smo i pili za džabe raooooooor. sutradan smo imali kao to neko predavanje al sam bio mamuran pa sam samo lupao gluposti jer me zabole kurac za ovaj događaj kenj kenj..." Ok, 'ajde da kažemo da je ta blogomanija skup vrhunskih stručnjaka, koji se tu okupljaju da podele znanje. U tom slučaju cela ta priča ima neku poentu, i ne treba hejtovati. I tako se ja namerno istripujem i sa tim "tolerantnim" stavom krećem u čitanje ovog teksta iznad. Dakle, ako hoćete, možemo ovo da nazovemo događaj X, na kome učestvuju najbolji X-eri iz Srbije da podele znanja i iskustva. I onda pročitam tekst, u kome naš junak prvo napiše "swe pohwale za organizatora", da bi se posle višestruko iskenjao po istom. Zašto? Pa mene da je neko pozvao na događaj X kao uticajnog X-era. sigurno bih imao bar malo poštovanja prema organizatoru i ostalim učesnicima tog skupa, te ne bih pisao javno ovakve stvari. Dakle, apsolutno je legitiman stav "lol koja je poenta ovog događaja, al aj kad sam već tu da se napijem i najedem, boli me tuki" (možda bih i ja bio u tom fazonu), ali pisati o tome tako otvoreno jednostano nije u redu prema ljudima koji su te pozvali, i koji su iz nekog razloga uložili novac u taj događaj. Šljam običan. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Да не буде како је текст улазудно трошење времена, научи се на крају да изградња личности иде преко стажа на интернету! Постављена је и минимална мера, која сертификује одсуство кича, шунда и блата на опанцима, и износи деценију. Мени је следеће године пунолетство на РУР-у 0/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 (edited) Za 6 godina, ako se ne varam, moze da se desi prvo punoletstvo na RURu. Ne uce matematiku na okupljanju najuticajnijih teoreticara zavera Srbije? Edited December 16, 2012 by ducky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 ni meni nije jasno na koje je kori punoletstvo mislio:) sto se tice ovog lika,lik je klasican retard koji ocigledno misli da poseduje odredjenu dozu humora (NOT),koji misli da je neki precar jer pije,jede i spava za DZ na STAROJ PLANINI,i koji se ne znam ni ja kome pravda da bi obrazlozio lizanje sa talogom,ali sve je to ok,DOKLE GOD JE DZ,ZOVITE ME OPET CAREVI,SVI STE GLUPI,A JA SAM PAMETAN,JA SVE ZNAM I SPAVAM NA PREDAVANJU povraca mi se,banujte kupusara sto je okacio ovo! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 позвао [me je] лично Иван Минић, а његов позив се не одбија Искрено, волео бих да ми је увалио Варагу ovde sam prestao da citam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 ISTOCI http://wannabemagazine.com/fashion-night-out-hajdemo-u-planine/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 koliko FON-ovaca na slikama, kenja mi se. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 (edited) ... Edited December 16, 2012 by ducky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 jebo te, ftv red carpet at #blogomanija, pa povraća mi se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 moglo je i gore, preskocili su "vecerasnji odevni izbor uticajnih tviterasa" sekciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 hahah E sako pobedio ovo ko da je zvezde granda takmičenje. I gde su kjuti i mohi? "Interesantna kombinacija vrecaste trenerke i drzaca za stomaaaah....ijao" "zanimljiva majica sa originalnim rpintomna kome piše u r stupd" 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 "Raznosite cepave po Beogradu sa ovom ultra modernom masnom za dred." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts