Jump to content

Istok Pavlović - Kako zaraditi na tom internetu

nickwood

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Ekipa Dnevnjaka počinje novu emisiju na Pinku.
Zanimljivo je čitati komentare. Masa je u fazonu "za mene ste od danas mrtvi", erli adopteri će pronaći nešto drugo opskurno što je "andergraund i cool", govoriće "postali su Kursadžije" iako neće pogledati nijednu epizodu, jer ako si na Pinku odmah si Kursadžija, nema tu šta.
Al eto, ja ću da gledam.

srpskivojnik-3.jpg

• 2 weeks later...

Гле, то је онај новосадски нарцис. Тотално сам заборавио на њега.

Елем, пре 20 година, снимао сам ЦДове тад у Новоме Саду. Кад год дође неко, нормално и пријатељски се односим према њему/њој иако је само муштерија (мада се то касније пуно пута претворило у познанство или пријатељство). Свако је био понуђен соком, да седне и попричамо о томе шта воли да игра, да погледа шта има од игара итд (тад је мање било доста итнернет корисника, те нису сви знали шта све излази и шта је стигло). Отприлике ко јебена психо ординација за играче :)

И један дан, пар пријатеља било ту код мене, улази онако виши лик. Ја стандардно, пријатељски и срдачно, разговарам са њим, но он нешто као љут и све више надркан. После пар минута оде човек тако љутит. И један од ових пријатеља што су седели ту пита нас остале знамо ли ко је то. И наравно да је све болео курац тачно што је то био Андрија Герић. Јбте, човек се изнервирао што га нико није препознао (а и онај један је искулирао).

Ништа :) Демонстративно, шта ли :) Ако се добро сећам, један од ретких који нису узели ама баш ништа.

Ето, можда да смо га тад препознали, утицали би позитивно на његов даљи живот и сад не би био... па овакав :)

Edited by brue