deK!sa Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=vDr9h3ZVVu0 Steta sto ne organizuju i po ostalim gradovima,eto ja bih prvi isao.:) di su nasi novci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Tapout usled poluge se racuna kao tehnical ko koliko sam ja cuo. nije bio tapout, onesvestili su nas ! :) When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Jesi im rekao, doci cu sa utokom i bicu mnogo ljut i necu biti uvidjajan kao prosli put? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 nisam , ali sam im pokazo kurac , jel se to racuna When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 ponecu i bodeze sa dalekog istoka "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 увиђаван, не личиш на увиђај:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 o cemu se radi, za neupucene, cemu redovi? The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 za lopate Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Узо двеста грама сланне, испржио (онако мекано, да буде провидна, не онако да крцка) и сабио без леба уз литар коце испред компа. Мислим да ми се мешају боје пред очима и да чујем крвне судове. Са друге стране, соба ми је лол за изолацију, па ми је било ладно у џемперу, сад сам се скино у мају лол brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Sad sve ponovo ali sa hlebom. Ovo kao da nista nisi uradio. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Da li uzeti high elfa ili bretona za mejdža (ili starog svata) u Skajrimdžobu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 high elfa "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Sad sve ponovo ali sa hlebom. Ovo kao da nista nisi uradio. Како бре ништа, ко да сам на сличицама Da li uzeti high elfa ili bretona za mejdža (ili starog svata) u Skajrimdžobu? хај елфа зато што је болестан и готиван, а бретон је геј чобан! Још ако узмеш елфицу, ето весеља! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 uzmi macevaokinju! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Uzeo sam ipak bretona, napravio sam ga da izgleda proćelav i neobrijan! High elfovi su mi uvek bili nesimpatični :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 А јес, хај елфови у елдерима су некако беззе, али они аватарски елфови су цар brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 napravio sam ga da izgleda proćelav i neobrijan fuuuuuuuu You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Шта фууу, живели проћелави необријани ликови! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Sa1Nt (22:33:29 4/02/2012) brate Sa1Nt (22:33:33 4/02/2012) zabo sam na dedinju 4h Sa1Nt (22:33:39 4/02/2012) nisam mogao da izadjem iz kraja od leda Sa1Nt (22:33:43 4/02/2012) na kraju mi pomogao neki matorac Sa1Nt (22:33:48 4/02/2012) zablokirao mi zadnji desni tochak Sa1Nt (22:33:56 4/02/2012) tamo sam i ostavio auto pa sutra moram da jurim nekog mehanichara Sa1Nt (22:33:57 4/02/2012) :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 eto stanko, zato ja necu ni da pokusavam da isteram kola iz snega Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 bio juce na pan potu KO JA ZUR KA JE BO TE gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 ahahahaaha oglas sa sajta lako do posla ahahaha ima na sajtu oglas " kompanija karlo-m trazi hostese, bla bla", jebote oglas za kurve na portalu, srbijo jadu i bedo You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 ti i ja viktore ćemo se kad tad sresti uživo! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 bio juce na pan potu KO JA ZUR KA JE BO TE FFFFFFFFFFUUUUUUUUU Баш су прали а ? : ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 елем, брат Путар црнчи и диринчи, колико видим. данас сам ишао до Бежанијске косе и Болеча, ситуација је значајно боља него јуче. ауто-пут је очишћен у потпуности, коловоз је влажан, али нема ни снега ни леда. и на улицама је видно мање снега. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts