_Gotti_ Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 SJAJNO. http://www.njuz.net/eu-srbija-da-izabere-dva-sporta-u-kojima-ce-se-takmiciti/ don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 u brate kako je kad te ne voli ako nas voli :) Опет ћу рећи, то је валидна рационализација. Ако ти радиш нешто за шта сматраш да је добро, а гинеш ко стока, остаје ти трип да си заправо мученик. Јел тако? brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 i ja sam jednom probao has u čikeniti, dobio neka bajata masna sranja i pozovao. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Jebem ti nestajanje struje When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Kako lepo utihne forum kad prođe "udarničko" radno vreme pssst, slušaj, slušaj... mrav piški... jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 i kod mene je nešto nestajala struja ali na pet sekundi, taman da ti sve rikne :) a i nije baš samo na pet sekundi, jednom je nestala i jedna faza, to je trajalo jedno 10 minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Kod mene nema vode :/ Al dobro , nekako lakse je i bez vode nego bez struje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 gde vi zivite.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 kad mene ima svih jutilitisa ali nema krize :S "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Sestra zavrshila master na fizici danas. Od marta ide u Nemachku 3 godine na doktorat. Nadam se da se nece vracati lol. On topic, hladno je u pichku materinu. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Koje je god sestra, ako nije tajna?I cestitke, naravno! :) "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 ladno sam bio u opstini cukarica u pola 2 a posle sat vremena se desilo ovo http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/304401/Okoncana-drama-na-Cukarici-bombas-se-predao edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Koje je god sestra, ako nije tajna? I cestitke, naravno! :) 87o, lagovala je godinu jer je chekala dechka da zavrshe zajedno. Hvala. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Pišem neku API biblioteku na poslu već nedelju i nešto, al nisam imao na čemu da probam pošto nas hardver malo zeza. A non stop se zentam da mi ništa neće raditi kako sam zamislio pošto je koncept rada malo zaguljen (tj logičan je ali ima dosta mogućnosti za koske koje nisu lake za debagovanje). I posle milion "optičkih" provera i crtkanja na papiru, stisnem muda, sastavim neki softverski test i pustim, kad ono šljaka iz prve ko što je zamišljeno jaoj \o/ Cool stories brah, sad mogu mirno da zablejim ispred kompijutera znajući da me čeka uspešna karijera embedded softverskog inženjera idemo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 I DE MO Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Ja sam 3 nedelje sam sljakao na nekom projektu, posto je glavni guru u Australiji i danas sam sve zavrsio i gazda mi rece "Pobrinucu se da ti buducnost bude dojaja!". Ceka me svetla buducnost softver inzinjera! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 OFORMIMO SOFTVERSKI LOBI! Sat vremena programiranja 500 evra, ko skupe kurve! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 E samo da vam kazem neko ce morati da vam vodi knjige Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Lol...sad se i programeri setili da naplacuju na sat... kuda ide ovaj svet :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Је л' зна неко где су отприлике најмање гужве за оне нове повластице? Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 pa sad cu biti guzve sve do 3-4 feb, ko nije izvadio na vreme... ne verujem da ima neko "skriveno" mesto gde nema guzve... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 @Chickenita... za lepinje, grujo, pa sveze su brate.....pola sata od kad zagreju :)) naplacuju od priloga maltene sve, samo pavlaka kecap kupus i tartar sos su besplatni... ne znam za vas, al ja se barem jednom nedeljno najedem krilaca, stvarno su dobra... (da, jos nisam probao u tom wing kingu sto je ivan pricao...) a i ostala jela su dobra... i + su mi na ~2min. od stana :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Је л' зна неко где су отприлике најмање гужве за оне нове повластице? Moja keva je bila u Beogradjanki i izvadila. Nisam je bas slusao dok je pricala, ali mislim da nije cekala dugo. Inace ima 36 saltera, i navodno svi rade, tako da ne bi trebalo da bude guzve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 NEMA GUZVE NAVALI NARODE :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 :)) Хвала, другари. :) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts