cali Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 (edited) Da citiram Dulja: "Kad se probudiš kao Srbin usred Hrvatske, ustaneš iz svog srpskog kreveta, otvoriš svoj srpski frižider i pojedeš srpsku salamu i srpski jogurt, izjebeš srpsku ženu, obrišeš ga o srpsku zavesu i odvezeš srpsku decu u školu, koji ćeš strip kupiti kad na trafici imaš Superhrvoja, Bethrvoja, Spajderdalmatinca, Kapetana Splita i Gvozdenog Ustašu?". Na stranu Boletova teorija o mehaničkom otporu stereotipima (sa kojom se načelno slažem), izdavači stripova su svesni da su svi glavni heroji belci, za razliku od stanovništva SAD gde oko ~1/3 stanovništva pripada nekoj manjini. Ako napraviš meksičkog Spajdermena odmah ti skače prodaja u latino populaciji. I tako je Duljo dobio Crnog Krajišnika da čita :D Edited June 30, 2013 by cali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nymeria Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Odgledala prvu sezonu Brickleberry, dobra serija, steta sto nije popularnija http://www.imdb.com/title/tt2022713/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 2, 2013 Author Report Share Posted July 2, 2013 Ray Donovan - Showtime http://www.imdb.com/title/tt2249007/?ref_=sr_1 Tek počela. Sjajna ekipa glumaca. Glavni lik je tzv. fikser, rešava nedaće bogatih zvezda Holivuda. Osim toga ima zajebanu prošlost. Interesatna je. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 vidi laki na posteru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 valja li sta hell on the wheels?http://www.imdb.com/title/tt1699748 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Valja. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Games.Trader Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Breaking Bad ftw 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=wxcwAfKayUk Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 Homeland, superiska sa glavnim gumcima koji razvaljuju, ok ima rupica tu i tamo ali generalno sam ocekivao rupetine, patetiku, usa zastave,, ovako kao da su se potrudili da ne bude bas za prosecnog usa gledaoca (prva sezona, osecam da ce u drugoj bit malo plitko) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 17, 2013 Report Share Posted August 17, 2013 haha ne mogu nikako da nadjem sajt sa matorim crncem iz the wire-a gde izgovara "SHIIEEEET" :))) moze help Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 17, 2013 Report Share Posted August 17, 2013 http://shiiiit.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted August 17, 2013 Report Share Posted August 17, 2013 (edited) Ja ne gledam puno serija koliko filmova , ali ipak imam neke serije . A to su : - Pretty Little Liars (serija prati 4 srednjoskolke koje neprestano dobijaju poruke od nepoznate osobe 'A' koja njih progoni u cijeloj seriji . Nakon zurke , njihova drugarica Alison misteriozno nestaje , niko ne zna nista o njoj nakon toga . Od tad pocinju dobijati poruke od gore pomenutog 'A' . Serija je stvarno ekstra pogotovo meni posto volim misterije , 4 sezona je i jos nisu otkrili ko je 'A' ) - Two and half man - How I met your mother Edited August 18, 2013 by Guccimist Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 17, 2013 Report Share Posted August 17, 2013 običaj je i da nam kažeš nešto o njima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hrist Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 a o druge dve ne moras :D poco sam da gledam eastbound and down, ima presmesnih momenata, sprdnja je (iako je vecina fazona i fora na istu foru i fazon) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 Ja gledam, verovatno sam to već negde pisao, tipične letnje serije Melissa & Joey i Baby Daddy. Sad su aktuelne treća i druga sezona (respektivno!). Kvaka je što serije nemaju skoro pa nikakav kvalitet, mislim, ima poneki haha momenat ali ništa spec, no sam setting je skroz u fazonu sitkoma devedesetih i nekako mi je skroz kul taj trip i opušta me da gledam :) U skladu sa tim i plot nije nešto bitan, ali u prvoj seriji Klasira sveznalica ima dvoje rođaka tinejdžera za koje dobija starateljstvo kad im uhapse roditelje a kao dadilju zaposli lika koji je propao upravo zbog tih roditelja :) A ovo drugo - lik dobija pred vratima bebu i ona suštinski više ni nije fokus serije već od treće epizode :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 melisa i dzoi mi je skroz fina serija,melisu sam gotivio jos iz vestice tinejdzerke kad sam bio klinac :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 Baby Daddy. A ovo drugo - lik dobija pred vratima bebu i ona suštinski više ni nije fokus serije već od treće epizode :)) Relaksirajuće dok se nije pojavio "Gay Daddy" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 (edited) The Bridge poceo, pratim uredno i skinuo Falling Skies, sta ja znam, nije lose za ubijanje vremena :D http://www.imdb.com/title/tt2406376/?ref_=sr_1 - The Bridge http://www.imdb.com/title/tt1462059/?ref_=sr_1 - Falling Skies Edited August 19, 2013 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 falling skies zadnja sezona uzas , spanska serija Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 +,ako i budem gledao 4-tu bice cisto sto sam odgledao prethodne 3 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Ako je neko propustio, pocele su nove sezone Suits i Hell on wheels. Swe pohwale. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Suits одржао ниво иако је финале претходне сезоне била сапуница, препорука од пре важи и даље. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 Odgledah Freaks and Geeks tek sada(nema šta da se glea ) i stvarno je odlična serija. Dobro dočarava osamdesete,dobra ekipa glumaca,dosta "laugh at loud" momenata,sjajan soundtrack. Možda je malo "teen" ali ipak me je nasmejala i podsetio sam se srednjoškolskih dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 ma serija the wire ljudi, hvalilo mi par ljudi upalio sam i odusevio se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts