Jump to content

Oceni pjesnu iznad


Recommended Posts

Фала : ) трудим се да сваки дан преслушам барем један албум који нисам никада пре слушао, тако да цифра од рецимо 100 слушања код неких артиста не значи да их готивим, већ да исти има солидан број албума чијим обртањем сам напуцао статистику да изгледа као да га слушам. Можда репрезентативнији модел је на Rate Your Music, укратко, оцењујеш албуме на скали од 5 звездица, са међукорацима од пола звездице (дакле класично 1-10), а од недавно је могуће и оцењивати појединачне песме, но фокус сајта је и даље на целокупне албуме, ЕП-ове и синглове. Сајт може да генерише препоруку за слушање на основу твојих оцена, што сам употребио нула пута, јер најбоља ствар су листе које праве корисници, као и чартови по годинама, жанровима и стиловима, да не помињем рецензије на основу којих можеш лако наћи људе сличног укуса. На истом сајту је могуће оцењивати и филмове, али за то га не користим.

http://www.last.fm/user/Corey_Serbia

http://rateyourmusic.com/~CoreySerbia (лични систем: 2-2.5 слушљиво, гомила звукова који не иду нигде | 3 солидно | 4 вредно слушања и архивирања | 4.5-5 лектира) Промењени утисак о неком издању забележим и на сајту поновним оцењивањем.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Жене удаваче, пут до Вудуовог срца је преко песме "Heartattack in a layby", по ко зна који пут је качи на форум, што овако што у виду текста : )

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...