Zwerko Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 Ako nista onda bar Drale nece moci da se vadi da nije video mail :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 ali mislim da je sve preko cene od ~200 evra previse za noname kineza. Za ciljno tržište, to nije noname kinez, to je "premium domaći" brend :-) Koliko ja kapiram, on će da uleti na tržište Huawei-a, Alcatel-a, ZTE i sličnih "kineza"...Ako budem mogao, videću da nađem negde cifre za broj prodatih Tesla tableta i TV-a, čisto da vidimo kakav su prolaz oni imali na svom tržištu Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted May 2, 2015 Report Share Posted May 2, 2015 Ako je verovati tekstu koji sam okačio, telefon ima ekran dijagonale 5". Ja npr ne bih koristio taj Asus ni da mi neko pokloni, samo zbog veličine ekrana... A drugo, Asus kao brend mobilnih telefona je toliko jak na našem tržištu, da mislim da ga je Tesla prešišao preko noći, videćete kad krene prodaja, neće ga vama "zaaljati" sigurno, ali vi i niste njihova ciljna grupa :-) Telefon ima sve što i prošlogodišnji flagship uređaji, osim rezolucije...Quad-core, 2GB RAM-a, 13Mpix zadnju, "longlife" bateriju , ali ajde da sačekamo zvanićne podatke :-) Moj n4 od pre 3 godine ima quad-core i 2 giga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted May 2, 2015 Report Share Posted May 2, 2015 A slepci iz Google-a se zaje*ali, pa izbacili N5 koji isto ima quad-core i 2GB umesto na naštancaju još 300miliona N4 za narednih 10 godina... Kao što rekoh, ljudi koje interesuje da li je Snapdragon, Exynos ili Intel Atom u telefonu, da li ima Adreno ili Mali, da li u full HD rezoluciji snima u 30 ili 60 fps-a nisu ciljna grupa za Tesla telefon, to je za ljude kojima je Huawei "kinesko đubre", a Tesla "ozbiljan" domaći brend Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 3, 2015 Report Share Posted May 3, 2015 Sad sam tek shvatio da sam mislio da ima 6" ekran jer se iz nekog razloga zove Tesla 6 :) Poenta nije uopste u tome koji ima procesor ili cipset, niti to toliko gledaju ljudi, vec kako ce se pokazati sto se tice koriscenja, pouzadnosti i na kraju cene koja bas i nije mala. Mene je recimo prodavac u jednoj radnji veceg trgovinskog lanca tehnike ubedjivao da je bolje da uzmem Vox nego Tesla televizor jer im se puno vracaju. Ja nemam pojma da li je to istina ili samo on gura neku svoju pricu ali je cinjenica da s pojavom Vox, Fox, Weg i ostalih su ljudi skontali da kineza mozes da brendiras kako god hoces i da to bude "domaci proizvod". I iako neko arci Teslino ime ne deluje mi da ljudi mnogo padaju na tu "domaci premium brend" pricu. Kad bi to isto nudili po povoljnim cenama to bi imalo vise smisla, s ovom cenom su previse blizu premium brendovima, bas zato sto se ljudi ne razumeju ce pre za iste pare uzeti Galaxy S3 Neo nego Teslu 6 jer Samsung ima mnogo jaci marketing iako je telefon očigledno slabiji. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted May 3, 2015 Report Share Posted May 3, 2015 Drugari, imam problem. Cale ima alcatel, od sinoc je pocelo da mu jedna poruka stize preko 20 puta, probao sam kasnije sa 3 razlicita broja da mu posaljem poruku, sa svih 3 broja mu stizu iste poruke po 20 i vise puta. Zna li neko u cemu moze da bude problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 3, 2015 Report Share Posted May 3, 2015 Probaj da njegovu karticu stavis u drugi fon pa da vidis da li se desava isto, mozda je nesto prsla i kartica. Ako nema problema guglaj po netu taj model (nisi naveo koji Alcatel) pa vidi da li je neko imao slican problem. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svazillend Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 Dobar koncept novog N5, ako ga ikad bude bilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 (edited) . Edited November 12 by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 (edited) Koja je procedura za kupovinu iphone-a 'kad imas nekog u americi da ti donese'? Unlocked varijanta ne dolazi u obzir, pa me zanima sta se desava kad uzmes na paket (najjeftiniji je 45$ mesecno cini mi se 2 godine)? Jel mozes da prijavis da si ga izgubio pa da raskines ugovor? Edited May 7, 2015 by primo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 Koja je procedura za kupovinu iphone-a 'kad imas nekog u americi da ti donese'? Unlocked varijanta ne dolazi u obzir, pa me zanima sta se desava kad uzmes na paket (najjeftiniji je 45$ mesecno cini mi se 2 godine)? Jel mozes da prijavis da si ga izgubio pa da raskines ugovor? mora baš baš baš brzo da trči Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 sajsite ga lupio sam :D Pomislio sam da ima neka fora cim toliko ljudi dolazi iz amerika sa po par iphone-ova minimum.. Ne verujem da svi kupuju unlocked varijantu bez ugovora? Oo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 opet je jeftinija nego u evropi Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 Pa koliko je skocio dolar i nije bas znacajno :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 nova vrhunska ponuda kod vipa, daju 50 posto popusta ako kupite uredjaj na 24 rate! na taj nacin mozete postati ponosni vlasnik nokijie 520 (na primer) za samo 18984 dinara! Pa ovo je #totalnolajk!! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 9, 2015 Report Share Posted May 9, 2015 to je ta nova energija o kojoj pričamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 12, 2015 Report Share Posted May 12, 2015 (edited) Ljudi dragi, Znam da sam cimao i ranije za preporuku za telefon, ali sad moram jos jednom. Elem, neki drugar iz USA moze da mi donese neki telefon, ali samo ako mu pokazem sa amazon-a neki, bilo koji. Jel bi mogao neko da mi preporuci neki telefon do 250-260 dolara s amazon.com-a ? :) Primetio sam da su tamo dosta jeftiniji, pa eto. Trebalo bi da odlucim do sutra nekad, posto imam timelimit. FALA! edit: Sad vidim da je na moj prethodni post Vica napisao nexus5 ili g3, to su oba LG? Takodje, ne vidim da mogu da se kupe za do 250eur (neka bude eur, a ne usd)..... a ne kupuje mi se polovan telefon. Sta ima novo za te pare da je solidno? Edited May 12, 2015 by Pesma-mrtve-dece Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 12, 2015 Report Share Posted May 12, 2015 Moto G 2nd gen je svakako dobar izbor. S druge strane iz nekog razloga je i LG G2 vrlo povoljan oko $220, dok ostali telefoni bas i nisu. Tipa Nexus 5 je oko $350 sto mi deluje potpuno suludo s obzirom da je vrlo slican telefon s G2. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted May 12, 2015 Report Share Posted May 12, 2015 Ja sam razmisljao da menjam telefon (koristim htc m7 vec duze vreme) ali malo sam pregledao oglase i shvatio da ovaj moj telefon niko ne bi kupio (sav izgreban, ekran napuko po horizontali). Ono sto je najcudnije je da on mene i dalje odlicno sluzi, ta pukotina na ekranu ne utice na koriscenje vec samo estetski deluje malo ruznjikavo (vec sam dva puta menjao ekran tako ne zelim to jos jednom da radim). Jedino mu je kamera malo losija kad nema dovoljno dnevnog svetla ali jbga... Sad, hteo sam da uzmem Alfu posto izgleda potpuno isto kao s2 (meni najdrazi telefon) a deluje mi da ima ok specifikacije pa me zanima Vase misljenje o tom telefonu? Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 12, 2015 Report Share Posted May 12, 2015 sta je bolje onda uzeti? taj lg g2? ili ovaj g3: http://www.amazon.com/LG-Unlocked-Quad-Core-Android-Smartphone/dp/B00M93C2XY/ref=sr_1_5?s=wireless&ie=UTF8&qid=1431465420&sr=1-5&keywords=lg+g3 Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 12, 2015 Report Share Posted May 12, 2015 n5 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 12, 2015 Report Share Posted May 12, 2015 (edited) . Edited November 12 by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 Taj g3 je steal za 200$ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 E ONDA CU KUPITI TAJ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts