Guest Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 mislim da je od tih jeftinih jako dobar onaj koji je santa uzeo od telenora, čak i ICS ima (neoficijelni ofc) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Ili Huawei g300. Sjajan telefon, malo sasvim skupklji doduše, i ima ga samo u VIP-u. :( Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 mislim da je od tih jeftinih jako dobar onaj koji je santa uzeo od telenora, čak i ICS ima (neoficijelni ofc) uzeo ja. sa ics romom ne radi blic na kameri :D zato sam stavio cm7 sa 2.3 i prijatno sam iznenađen koliko brzo radi. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 popraviće i to, ne sumnjam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Zapravo taj Telenor One Touch je Alcatel One Touch, na mnogim tržištima postoji najnormalnije u slobodnoj prodaji. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Telenor touch plus je ZTE Crescent/T mobile Vivacity/Orange san francisco 2. 100 imena za jedan phone :)) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Posle duzeg preracunjavanja i finansijskog failovanja morao sam da pazarim Samsung Galaxy Captivate. Koliko sam skapirao to je Americka(at&t) verzija Galaxy S-a. Pise da je unlocked za sve GSM mreze al i ako mi ne radi u Srbiji nije problem posto sam kuci manje od mesec dana. Stize do utorka valjda Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Need help... Istekao mi ugovor sa Telekomom pa hocu da predjem na VIP i uzmem neki telefon. Malo sam kao gledao i suzio izbor na 3 telefona : HTC One S, Samsung Galaxy S II i Sony Ericsson Xperia Arc. Sta da uzmem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 galaxy nexus :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Мислим да се и ја слажем са Иваном и Троктијем :) Још кад изађе Jelly Bean :D Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Da li je osetna razlika u kvalitetu slike kod Nexusa koji ima 5mpx kameru i ova 3 modela koja sam naveo koji imaju 8mpx? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indeed Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 htc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Kvalitet slike = Canon 5D Mark III Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Da li je osetna razlika u kvalitetu slike kod Nexusa koji ima 5mpx kameru i ova 3 modela koja sam naveo koji imaju 8mpx? Ja imam S2, nazalost ne mogu da uporedim slike s Nexus-om jer ih nisam video, ali su ti slike na S2 sasvim uporedive sa bilo kojim idiot foto aparatom od 100evra. Cak sam poredio aparat na S2 i S3 i zakljucio da je kvalitet skoro isti, samo sto S3 mnogo brze slika sto je super (ako budem radio upgrade radicu izmedju ostalog zbog toga). Megapikseli sami po sebi su najmanje bitni, ja vecinu slika s telefona downsize-ujem jer su prevelike za mail, FB i sl. Bitan je kvalitet sociva i procesiranje slike nakon okidanja. Inace sam na more nosio i dslr foto aparat i rezultat je bio pola-pola, na kraju sam pola fotki slikao telefonom jer me mrzelo da vadim aparat, a kapiram da kad sve slike stavim u isti folder ce mozda 10% ljudi skontati razliku. Dakle ne znam kakva je kamera na Nexusu, ali sam ja s ovom na S2 i vise nego zadovoljan. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Da li je osetna razlika u kvalitetu slike kod Nexusa koji ima 5mpx kameru i ova 3 modela koja sam naveo koji imaju 8mpx? Ja imam S2, nazalost ne mogu da uporedim slike s Nexus-om jer ih nisam video, ali su ti slike na S2 sasvim uporedive sa bilo kojim idiot foto aparatom od 100evra. Cak sam poredio aparat na S2 i S3 i zakljucio da je kvalitet skoro isti, samo sto S3 mnogo brze slika sto je super (ako budem radio upgrade radicu izmedju ostalog zbog toga). Megapikseli sami po sebi su najmanje bitni, ja vecinu slika s telefona downsize-ujem jer su prevelike za mail, FB i sl. Bitan je kvalitet sociva i procesiranje slike nakon okidanja. Inace sam na more nosio i dslr foto aparat i rezultat je bio pola-pola, na kraju sam pola fotki slikao telefonom jer me mrzelo da vadim aparat, a kapiram da kad sve slike stavim u isti folder ce mozda 10% ljudi skontati razliku. Dakle ne znam kakva je kamera na Nexusu, ali sam ja s ovom na S2 i vise nego zadovoljan. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Javljam se seamo da potvrdim (i da se zahvalim Neu na lobiranju, lol) za Nexus S. Malo je reci da sam prezadovoljan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Javljam se seamo da potvrdim (i da se zahvalim Neu na lobiranju, lol) za Nexus S. Malo je reci da sam prezadovoljan. С тим да ми овде причамо о Nexus I9250, да се дечко не збуни :)) Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 (edited) Imam jedno pitanje. Sad sam tek primetio da ovaj samsung sto sam porucio nema front facing kameru. Jel moze da se koristi video call na skypu sa primary camerom? Znam da necu moci da se gledam sa sagovornikom u isto vreme al opet bolje ista nego nista Edited July 7, 2012 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Ne, treba ti prednja :( Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 mislim da će ići odlično uz taj hajtek telefon :) inače možeš koristiti prednju kameru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 kod mene može, isto nemam prednju kameru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 (edited) Lol vrh link Edited July 7, 2012 by ZeRoX` Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 (edited) edit: što si editovo siso :) Edited July 7, 2012 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Nisam otvarao link pre postovanja :DSad nemas dokaz :D Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Probao sam skype na novom telefonu, radi dojaja sa primary kamerom. Mozda je to cak i bolje posto cu u dosta slucajeva prilikom video call-a pokazivati okolinu a ne sebe. A plus je i kvalitetnija slika. Nego failovao sam sto nisam ranije uzeo neki smartphone. Bas je bilo dosta stvari za ufotkati/snimiti prethodnih godinu dana Nego jel zna neko kako da prebacim skype na loud speaker? Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts