Lucky Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Dobro, čekaj bre dule, to je baš ono velika krađa, da ti možda ne pišeš dugačke sms-ove pa ti se čini da je jedan a ono poslao je iz 2-3 poruke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Ja sa telenorom imam ok iskustvo.Sve je regularno stizalo. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Ako nisi uzeo paket bas na pocetku meseca smanjili su ti sve procentualno, tj. ako si ugovor potpisao 15. u mesecu nisi dobio 500smsova nego 250. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 27, 2011 Author Report Share Posted October 27, 2011 bice da je ovo sto je nepismeni napisao, izgleda da su i sms-ovi i minuti bili smanjeni u startu posto sam 10.-og potpisao ugovor, videcu kako ce biti sledeceg meseca...izvinjavam se telenoru!:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 ovako nastaju te priče da ovaj ili onaj operater krade marketing je to, imaju načina da ti uzmu pare iz džepa a da to ne bude otvorena krađa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 28, 2011 Author Report Share Posted October 28, 2011 e kurac, zasto onda imam 500mb neta ako je sve proporciaonalno smanjeno...znao sam da ima neka caka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Ako nisi siguran da se proporcionalno smanjuje, mogu i ja da ti potvrdim :) A za megabajte, sta se bunis kad si dobio vise :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Zar VIP ne koristi Telekom infrastrukturu? Pokačili su se sa Telekomom i prešli na Telenor još od nove godine. Koji je Telenorov obračun minuta za Prenesi paket? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 19, 2011 Author Report Share Posted November 19, 2011 nemam pojma, ali jesu bezobrazni...evo bas sam vodio racuna ovaj mesec, nisam potrosio ni minute, ni poruke, ni megabajte, niti sam placao bilo sta preko mobilnog(tipa parking) i oni mi vec napakovali jos 200 kinti racuna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 (edited) Mislim da je telenorov obračun za Prenesi tako što ti se prvi minut tarifira kao minut koliko god pričao, a posle ti naplaćuju po sekundi. Takođe prvo istrošiš minute ka svim mrežama, bez obzira što zoveš Telenor, pa ti onda ostaju samo ovi za Telenor, što je smor. Aaaaa, uporedo gledam i na njihovom sajtu, koji smor: Pozivi u tarifnom paketu PRENESI obračunavaju se prema broju započetih minuta. Inače onaj njihov Telenor OneTouch telefon sam video juče u prodavnici i deluje sasvim ok, tipa nešto slično kao Wildfire S, a duplo je jeftiniji. Sa cenom je tu negde sa Galaxy Mini, tj malo je jeftiniji, ali je ekran veći, tako da svakako nije potencijalno loš kao entry-level Android telefon. Doduše koristio sam ga 5 min, ako neko ima neka iskustva nek napiše. Svakako je dosta bolji od Huawei varijanti koje sam pre par meseci gledao u Telekomu, ne znam kako oni sada stoje. Edited November 19, 2011 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Mislim da je telenorov obračun za Prenesi tako što ti se prvi minut tarifira kao minut koliko god pričao, a posle ti naplaćuju po sekundi. Takođe prvo istrošiš minute ka svim mrežama, bez obzira što zoveš Telenor, pa ti onda ostaju samo ovi za Telenor, što je smor. Meh, onda Telekom ima značajno bolju ponudu, za pedesetak dinara više dobijem još 50 smsova i minuta ka svim mrežama, a zauzvrat gubim samo prenošenje u 2. i 3. mesec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Sada telekom ima dobru ponudu sa 50% nizim cenama tarifnih paketa, jedino sto NIJE nigde naglaseno da cak i ako je receno da je uz taj tarifni paket TELEFON=1din, ti ne mozes i popust i telefon, vec samo jedno od njih.. Max razocarenje :( Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 (edited) Edited November 20, 2011 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Glupi telenor i dalje nema dobre pakete ko mts, stvarno su imbecili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 http://www.vipmobile.rs/mobilni-uredjaji/lg-optimus-3d-powered-by-android%E2%84%A2.1509.html ili http://www.vipmobile.rs/mobilni-uredjaji/samsung-galaxy-s.1512.html ?! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 sgs2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 apsolutno :) btw, jel neko primetio, ili se ja tripujem, da je na originalnom galaxy s onaj gorila glass mnogo bolji nego na sgs2 i note i novijim? ne znam kako bih to potkrepio u praksi, ali nekako imam takav utisak, i kroz komentare korisnika itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 11, 2012 Author Report Share Posted February 11, 2012 slazem se i ja, sgs2 definitivno...ortak ima ovaj lg i ona 3d opcija je sranje zivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 I ja kad pijem šljivu mutan mi nešto taj 3d Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 ma taj 3D zaobilaziti u širokom luku, sori srbo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 HTC Wildfire S http://www.vipmobile.rs/mobilni-uredjaji/htc-wildfire-s.1445.html Ima li ga ko? Kakvi su utisci?Žena traži neki "laki" smartphone, bez dva jezgra kuraca palaca, da je ispadne 100€ sa paketom od ~10€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Ima kolega, zadovoljan je. Odličan je kao entry-level Android telefon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 i'am ja, koristio sam ga nekoliko meseci pa sam ga predao kevi na korišćenje i fin jedan telefon, taman za žene :) ne znam u kojim je bojama ostao, meni lično siva je onako ružnjikava, crna je ok (roze naravo ne bih komentaris'o, zna se da je najbolja!) ok mu je finalna izrada, lagan je, nije imao problema sa signalom, stalno izlaze neki updatei od HTC-a za njega ... ima i one stvari koje samsung iz nekog razloga nikako da ubaci, tipa led notifikacija za poruke/pozive kao i druga boja za charge-ovanje ... Što se brzine tiče, sve radi "instant" osim kada uđeš u neki kontakt, treba mu "neko vreme" da otvori sve opcije za taj kontakt (pozovi ovaj broj, onaj broj, pošalji sms, pošalji mail) itd. Sad, to je meni smetalo, keva recimo to ni ne primećuje naravno.edit: ekran je sasvim solidan, za razliku od recimo Galaxy Mini koji bi šatro trebalo da mu je konkurencija koji je baš užasan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 eh sad jos samo da nadjem nekoga sa postpaidom i da nije pod ugovorom ... posto sam juce ne znam da li ste gledali vesti zapalio vip na bulevaru Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 posto sam juce ne znam da li ste gledali vesti zapalio vip na bulevaru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts