SavKe Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Ja u životu nisam video svetliji mesec nego sinoć, lego sam u krevet oko trojke-četvorke i sjaj meseca me je tako jako udarao direktno u facu da sam morao da zatvorim prozor. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Napokon sam se ispavao za promenu! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Danas operacija prsta na nozi, urastao mi nokat. [:(!] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 opusteno, samo im kazi da ti krknu dosta lokalnog anestetika:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Opusten sam ja dok ne vidim iglu. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Od tebe nikad narkoman nece biti :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Pricacu ti, btw jebo te cs! btw cimacu te neshto vezano za to :P ako si mislio za wcg, nisam tu. :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Danas operacija prsta na nozi, urastao mi nokat. [:(!] been there, done that Ja sam primio 2 anestezije, i od prevelikog uzbudjenja (citaj straha) morali su da me stave i na infuziju. "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 opuste tebra. samo pricaj sa marijom preko moba za vreme operacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Ja sam primio 2 anestezije, i od prevelikog uzbudjenja (citaj straha) morali su da me stave i na infuziju. pa kad si zena! meni je prvi put bilo ok, al drugi put mi nije delovao anestetik na oziljno tkivo od prve operacije pa je bolelo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 edit: ali nešto dobro iz toga što je proizašlo je to što sam našao i drugo mesto gde dragi Luka može da kupi mekike - pekara-kiosk kod Đeram pijace, rekao bih poslednji kiosk sa leve strane kad ideš uz Bulevar odnosno prvi na koji naiđeš na samom ćošku kad počne pijaca ako ideš sa posla! :D Ja sam zapravo znao za to mesto, ali sam zaboravio... I onda sam ga se setio bukvalno dva dana nakon što smo prvi put pisali o mestima sa mekikama, pa sam čitave iduće nedelje tu i jeo mekike. Odlične su! A ni piroške sa sirom im nisu loše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Ja tu zapravo i uzimam piroške sa sirom :) tj. uzimao sam dok nisam prešao na štapiće sa lukom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Ja u životu nisam video svetliji mesec nego sinoć, lego sam u krevet oko trojke-četvorke i sjaj meseca me je tako jako udarao direktno u facu da sam morao da zatvorim prozor. To je bilo bozansko prosvetljenje...sad uzmi zastavu i pravo da oslobadjas svetu srpsku zemlju... topics... skuvao sam se :D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Palačinke su gotove! Prokuvah pored šporeta! i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 pa kako drgacije You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 pa kako drugacije Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 (edited) Uzeo sam radzu sa police i gruvam je u sobi zajedno sa drugom kompjuterom dovoljno govori kakav sam imbecil Edited August 14, 2011 by Bizholix I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 meni se pije pivo al ne mogu nigde napolje. ako ga popijem sam ispred kompa, da li sam alkoholičar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Мени никад није било јасно пијење без друштва. Мислим кад бих пио сам да бих забо у неку депресију. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 meni se pije pivo al ne mogu nigde napolje. ako ga popijem sam ispred kompa, da li sam alkoholičar? ne, onda si stanko, to je jos gore! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 meni se pije pivo al ne mogu nigde napolje. ako ga popijem sam ispred kompa, da li sam alkoholičar? Ja svaku noc popijem pivo, dva nebitno da li blejim napolju sa drugim studentima alkoholicarima, ili sam u sobi gledam serije ili sl... Sto se mene tice, vops je sasvim normalan. Mislim da ne bi bilo normalno da uzmem da pijem vodku ili viski, inace pica koja smatram za "parti" (u smislu pijem kad ocu da se provedem ili prcam) pica. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 A ja kad sam usput pomenuo da volim da cirkam pivo sam uz muziku/flim/igru , na tri strane su me upozovarali da je zavisnost blizu! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 ne znači da nećemo dakija. Vidi ga kako je prop'o po fotkama čoveče, već je jednom nogom u alkoholizmu. A poznato je da je ako ništa a ono alkohol džab džabe u Švajcarskoj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Samo pivo je jeftino :) "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 da kdaa mrooas da ppousis dve kraee crnicma za to pvoii You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts