Ребел Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Пигал, обавезно. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 ima li neko ko studira ekonomiju u novom sadu da mi kaze da je sve to ok i da nije tako crno kako se cini? има онај који је завршио економију у Београду да ти каже да ниси у великом срању. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 jebi novosađane!!1 kakav sam de-facto umjetnik! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 ali si de jure malena sisica :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Beše kul na mostu, nije bilo gužve, a i matorci su došli ranije da ih ne spiči sunce u podne! i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Sreo sam Koleta danas, lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 dao bih plus nemketu sad, al' pošto ne može, biću fin prema starcu na basketu! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 aaaaaaaaaaaaaaaaaa kakvo divljanje na ulicama ciriha street parade ftw inb4 kakvo? jako! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 (edited) Za dve nedelje idem u Pariz. Do sada nisam bio tamo pa bih voleo da cujem preporuke koja mesta obavezno treba da obidjem. Idem sa kevom na neki Evropski kongres kardiologa tako da moram sto bolje da utrosim vreme dok ona bude bila tamo. Mont-Martre (Sacre coeur) Ajfelova kula, preko palate Chaillot - Metro Trocadero. Most Aleksandra trećeg, ako imaš 10 evra da protraćiš možeš i vožnju brodom sebi da priuštiš. Centar Georges Pompidou i njegovu okolinu. Ima zaista lepih građevina gde god da kreneš od tog centra, prošetaj se malo naokolo. Na primer crkva svetog Eustahija, koja se čita "ustaš". :) Pa Hotel de Ville (gradska većnica), Kula St. Jacques, Luvr, ako redovi nisu preveliki, ako jesu onda se prošetaj tom obalom u pravcu ka Ajfelovoj kuli, taman ćeš da prođeš preko trga Concorde, a zatim i avenijom Champs-Elysees, ka Trijumfalnoj kapiji. Taj put je jako lep za videti. Blizu avenije imaš i veliku i malu palatu, koje su ok za videti, baš blizu mosta Aleksandra trećeg. Luksemburška palata i njen park su ok, ako si u tom fazonu. Palata Invalida je prelepa. Pariska Opera je isto kul. Imaš i mini statuu slobode na kraju Aleje labudova, kad se prođe Ajfelova kula, pa nekih 500 metara, na sred reke. Prošetaj se i tom stranom reke, od Ajfela ka Notre Dame, usput imaš i Orsejski muzej, zgradu nacionalne skupštine, palatu pravde, itd. Edited August 13, 2011 by Atomic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Imaš i mini statuu slobode na kraju Aleje labudova, kad se prođe Ajfelova kula, pa nekih 500 metara, na sred reke. то је заправо оригинална статуа. Њујорк је добио много већу копију на поклон. иначе, сјајне фотке. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 @Atomic Hvala na preporuci. Znacice mi. Jos mi je hotel u samom centru tako da cu moci sve da obidjem za tih 5-6 dana koliko sam tamo nadam se. A zar se stvarno cekaju ogromni redovi u Luvru? Koji bih jos mogao muzej da obidjem u Parizu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Pored Luvra, kao što rekoh, Musee D'Orsay, koji je nekada bio železnička stanica pa je transformisan u muzej. Imaš onda muzej voštanih figura Grevin. Zaboravih da napomenem i latinsku četvrt, Panteon i Sorbonu kao obavezno gledanje. Ako imate vremena da se iscimate i do Versaja, to bi bilo fenomenalno. Zamak tu i tamo, al' park napolju vredi zaista obići. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 AE NA PIVO OD JAGODE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 (edited) Cele nedelje mi se neverovatno igr'o fudbal(crven sam u PES-u hehe) i juče me zove drugar : "ajde na fudbal, ovo ono" i na kraju odem. Inače, ceo taj dan sam imao neki loš predosećaj, ne znam ni sam zašto.Počnemo fudbal, nismo igrali ni 20minuta dva drugara se sudare(tačnije vazdušni duel) i obojici pukne arkada. Ružniji prizor nisam video u mom životu. Trčim do kuće jednog drugara uzimam zdravstvenu knjižicu i vodimo ih u institut Majka i dete, da bih video da su tamo zatvorili šalter i neće primati nove pacijente i ako rade cele noći, zato što je došao Dejan Pantelić(drkadžija koji vodi Bingo) sa sinom koji ima temperaturu. Sedimo tamo nas desetak pokušavamo da im zaustavimo krv dok njegovom sinu mere temperaturu i daju mu lizalicu, inače to je trajalo 3h. Otišli smo tamo oko 22h a primili su ih tek u 1h ujutru.Prvi izlazi posle 3minuta svi se pitamo šta gotovo?Primili su ga stavili mu neku anasteziju i obvili mu arkadu nekim običnim papirom i to na krvavu ranu. Sve se to završilo negde oko 3h ujutru Zaključak, jebem ti državu. Edited August 13, 2011 by mali_aca "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Izvalio sam da je neko isključio štampač, koji se sad warmup-uje jedno 10 minuta brat bratu i počinje da me nervira polako ... :) možda je ovo trebalo u težak dan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 savrsena noc, poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Dobro jutro Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Zar se sad stize sa zurke crni Milose Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Cele nedelje mi se neverovatno igr'o fudbal(crven sam u PES-u hehe) i juče me zove drugar : "ajde na fudbal, ovo ono" i na kraju odem. Inače, ceo taj dan sam imao neki loš predosećaj, ne znam ni sam zašto.Počnemo fudbal, nismo igrali ni 20minuta dva drugara se sudare(tačnije vazdušni duel) i obojici pukne arkada. Ružniji prizor nisam video u mom životu. Trčim do kuće jednog drugara uzimam zdravstvenu knjižicu i vodimo ih u institut Majka i dete, da bih video da su tamo zatvorili šalter i neće primati nove pacijente i ako rade cele noći, zato što je došao Dejan Pantelić(drkadžija koji vodi Bingo) sa sinom koji ima temperaturu. Sedimo tamo nas desetak pokušavamo da im zaustavimo krv dok njegovom sinu mere temperaturu i daju mu lizalicu, inače to je trajalo 3h. Otišli smo tamo oko 22h a primili su ih tek u 1h ujutru.Prvi izlazi posle 3minuta svi se pitamo šta gotovo?Primili su ga stavili mu neku anasteziju i obvili mu arkadu nekim običnim papirom i to na krvavu ranu. Sve se to završilo negde oko 3h ujutru Zaključak, jebem ti državu. Pa jebemmumater aco, zar se za arkadu ide kod lekara...:( Samo spojis pokidane krajeve (da ne bi imao oziljak) i pritisnes ih tako spojene dok ne stane krvarenje...kad dodjes kuci malo alkohola i posle hladne obloge...zar vi deca bas nista ne znate :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 papaja, narandza, jabuka, blender :) taman lepo da mi se prisere pred plazu The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 vratia se sime :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 U pola 8 sam se probudio,flm aj mi samo jos reci da si odmah reflekso dohvatio vrecu za pamuk. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Otišao sam do pekare po štapiće sa belim lukom, mom užasu nije bilo kraja kada sam shvatio da su na kolektivnom godišnjem do 30.08.! Morao sam lutati po kraju u potrazi za alternativnim pekarama! edit: ali nešto dobro iz toga što je proizašlo je to što sam našao i drugo mesto gde dragi Luka može da kupi mekike - pekara-kiosk kod Đeram pijace, rekao bih poslednji kiosk sa leve strane kad ideš uz Bulevar odnosno prvi na koji naiđeš na samom ćošku kad počne pijaca ako ideš sa posla! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 (edited) Pa jebemmumater aco, zar se za arkadu ide kod lekara...:( Samo spojis pokidane krajeve (da ne bi imao oziljak) i pritisnes ih tako spojene dok ne stane krvarenje...kad dodjes kuci malo alkohola i posle hladne obloge...zar vi deca bas nista ne znate :( Pominjao je drugar i to, ali ja nisam mog'o stvarno mi je bilo odvratno :D Ali otrčali smo kod doktora zato što je nekih 5minuta ležao na betonu, pa još nekih 10 dok smo mu kvasili ranu(da, da nubovi smo) pa rekoh ko zna možda iskrvari :D Edited August 14, 2011 by mali_aca "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts