Jump to content

Dezodorans, stick ili roll-on?


  

65 members have voted

  1. 1. Za "osveženje" koristite:

    • Dezodorans
      38
    • Stick
      18
    • Roll on
      9


Recommended Posts

E drugari, imam pravo ana.rs pitanje za vas, a to je da li koristite dezodorans, roll-on ili stick i zbog čega?

Znam i za jednog forumaša koji koristi sodu bikarbonu :)

Ja sam otkrio koji mi se miris dopada i koji mi odgovara, ali sam sa druge strane probao desetine tih kojekakvih anti-perspirant, mambo-jambo, 72h zaštita i slično, i tu ništa ne pomaže. Odnosno, fora je da kad stavim dezodorans vrlo brzo se izgubi njegov miris, ali nema ni smrada znoja, što je pozitivno, kao da se međusobno "potru" ali se ne smanjuje količina znojenja, što ume da bude problem. Sad, sa strane zdravlja kapiram da je to kul, kao ne zatvaraš pore i šta god, ali nekad stvarno može da bude neprijatno, posebno recimo ono košulja pa sako preko, posle toga ne smem da skinem više taj sako :))

Znam da postoji i dobra mogućnost da sam beznadežan slučaj što se toga tiče, ali makar onda da se smanji obim znojenja, ako ne da se potpuno ukloni.

Pa pošto nisam sto godina koristio roll on ili stick, jel su oni bolji što se toga tiče, i ako jesu, koji biste preporučili?

Link to comment
Share on other sites

pa dezodorans u spreju.

valjda navika, koristim ga oduvek.

doduše ja nemam problema sa prekomernim znojenjem pod pazuhom.

jedan ortak je išao na operaciju da bi sredio to, jer mu ništa drugo nije pomagalo. operacija ga je sredila i manje se znoji pod pazuhom, al se sada više znoji na ostatku tela.

Link to comment
Share on other sites

Dezodorans kao i vecina zbog toga da se ne bi znojio , ali to je cista laz sto oni kazu , a pogotovo sa tom njihovom pricom od 24 zastitom od znojenja , ne prodje ni sat vrm da ne krenem da se znojim , jeste da ne smrdim ali opet [:D]

Edited by Bizholix

I wish that BACKSPACE works in life!.

 

76561197968543066.png

Link to comment
Share on other sites

дезодоранс.

зато што су стикови и ролонови за жене (које се депилирају). остављају флеке и улепе те, а да не говоримо да лети изгледа као да ти се она белина са курца запатила по кедлама испод пазуха.

дезодоранс те освежи и брзо се осуши.

едит:

иди бре, сам себи звузчим као они дебили са "купујте из столице" телешопова...

:(

Edited by Debeli

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Link to comment
Share on other sites

Da čisto pojasnim, nemam ja problem sa prekomernim znojenjem niti tako nešto ekstremno pa da idem na operaciju, ali događa se, posebno kod višeslojne odeće, da može da bude nezgodno, posebno ono, ujutru se obučem deblje jer je hladno, pa odjednom postane fino toplo popodne etc.

Nešto slično kao Drale i ja mislim za te stickove i rollove, ali šta ga znam, zato i pitam.

Link to comment
Share on other sites

ja sam nasao neki garnier stick, neki "72h cool" ili tako nesto, i dosta je dobar. jeste, ne zaustavlja znoj (ako ijedan to radi) ali se pobije sa smradom i drzi miris dosta dugo. sto se tice onog belog sranja, problem sam resio tako sto stavim stick par minuta pre nego sto izadjem, setam okolo bez majice i onda obucem majicu.

ana.rs ftw

Link to comment
Share on other sites

Imao sam isti problem pre neki dan. Ustao sam u pola 6 bilo 15 stepeni napolju, pa sam obukao kosulju kratkih rukava i tanak dzemper, u toku dana bilo skoro 30. Stavio sam neki Garnijeov sprej 72h ali kurac, oznojio sam se ko vepar i ostali krugovi ispod pazuha na kosulji. [:)]

Link to comment
Share on other sites

Za leto je najbolje obrijati se ispod pazuha, em se manje znojiš em je lakše za metanje bilo čega na kožu.

Ima neki deo kristal u DM-u i čuo sam swe pohwale za njega (300-400 din). U muslimanskim zemljama taj kristal može na količunu da se kupi na pijaci, a ovo je neka potroščka zapadna varijanta. Ne ostavlja fleke, deluje da se manje znojiš i nema smarada, a sam kristal ne daje nikakav miris.

Soda bikarbona je narodski najbolja, ali ona ne sprečava od znojenja, što će reći da samo ako se ne znojiš je dobra pri čemu ima slabiji efekat ako nisi obrijan. Na sve to je najjeftinija ubedljivo. Najveći problem je što ako staviš mnogo i oznojiš se ko svinja hoće da izbeli odeću pod pazuhom, što inače bikarbona soda radi. Takođe, efekat sode traje ceo dan i dovoljno je da se posle tuširanja nanese međ prstima (palac i kažiprst) koliko stane.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Link to comment
Share on other sites

Upravo ovo sto kaze bolkonski, obrijes se i u startu smanjis problem .

Meni najvise odgovora stik, i to old spice, uglavnom su svi bezbojni tako da nema brige da ostaje belo, sto prica Debeli.

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

Link to comment
Share on other sites

Ali zar nije ta krema samo za noge?

Takođe, ne vidim kako brijanje rešava problem znojenja? ok, rešava delimično, ali ne ide znoj iz dlaka :)

to za taj kristal prvi put čujem, daj da vidim šta je to pa da naručim ovima što idu sad u Tursku na more ili su već tamo :)

Link to comment
Share on other sites

Pa hajte vi sto ste stavili da koristite dezodorans napišite koji koristite :D mene to interesuje jer sam ih promenio bruku i vecina "nit' smrdi nit' miriše" (:D)...

sad koristim neki nivein fresh active 24h konco lonco pik tref dezodorans i ok je... :)

Link to comment
Share on other sites

Gillette antiperspirant gel - Power beads. :tf:

jt47q1.jpg

Gledaj da ima ove tackice.Bolje "drzi".Ovo koristim vec par godina.Power beads, nekako, najbolje mirise. :P I ubija smrad znoja samo tako.

Cena - 400-450 dindzi.

+1

Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem

Link to comment
Share on other sites

Imam ovaj kristal koji je Bole spomenuo - nije losha stvar zato shto zaista prestajesh da se znojish pod mishkom i jako se malo troshi.

Osim njega, koristim dezodoranse, raznih firmi. Skapirao sam da chim krenem non-stop da koristim jedan te isti dezodorans, telo navikne na njega i on prestaje da dejstvuje. Tako da menjam dezodoranse - Rexona, Nivea, Gillette, Fa itd.

Najludje je kada dodjesh kuci posle nekog ludachkog dana gde si bio 10+ sati na vrucini, krenesh da se tushirash i skapirash da ti je pod mishkom suvo, ali si se zato po celom telu oznojio kao vepar :tf:

А в чем сила, брат?

Link to comment
Share on other sites

Ja koristim Nivea Fresh, on mi je kao najbolji što se tiče mirisa i tako to, a od skora sam izvalio neki Nivea Manergy zelene boje, mala bočica, nije loš.

Alternativno Str8 onaj standardni, probao sam i taj Garnier 72h, ali Nivea mi i dalje deluje kao najbolje rešenje.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...