Lucky Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 @ dule - pa vidi, znam da to neki daju neki ne. mislim da je dovla dobio u tojoti na primer, ja sam imao u hondi, možda kia nema. ali isto tako ne mislim da je to praksa, pa samim tim možda su ovo koraci "baš fine firme koja brine o kupcima svojih vozila" a ne industrijski standard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 COKO KRALJU PREBIJANJA I BACKSTAGEVA DAJ NEKI VIP PASS DA SE DROGIRAMO DA SE OCI SJAJE Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 COKO KRALJU, POSALJI NAM VOZ DA NAS IZVUCE IZ NOVE PAZOVE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 hahaah cihu cihu :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 via Twitter drnickxyz: Crk'o voz, a tek shto smo izashli iz bataje. Pitanje kad ce drugi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Hehe... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 TO JE ZATO STO STE PRODAVALI KARTE JEFTINIJE OD MENE BUHAHAAHAAH KALI KLETVA VAS JE STIGLA :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 coko care, jel' to znachi da mozhesh da mi nabavish autogram JK-a ili da me upoznash sa paul turnerom basistom jamira? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 JK as in Jelena Karleuša? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 PEJA CAR KRALJ! Bravo Pejo CARE BRATE ! (diplomirao s osmicom ko pravi nob) sve chestitke novom kolegi ! (RUR Arhitektonski biro?) Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Opa, alal vera alal vera! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 BRAVO PEJO!!! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 cele godine sam odlagao stekanje para za exit i naravno sad sam ga izduvao :c e jebi ga, a taman mi se učinilo da sam te video danas u gradu :( Inače, opasno sam sjebo nogu na fudbalu sinoć, izvrnuo nogu skroz... tu je otok i bol naravno :( Ali idem na EXIT ipak! tako da, ako u masi primetite ćopavog hipstera, javite se, to sam ja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Grats Peji na novostečenom zvanju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Prota i shuki su jajare klasichne :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 bravo dr.mr peja pro pirlo! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 i ti si pesmo bese dobio osmicu? :D da, diplomirah i ja, eto hvala :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Opa... pro diploma :D svaka cast :))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 peja pro . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 gz gz gz \o/ koliko li cu trollface majica da vidim sutra na "djavi" bas me zanima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 браво Пејо, мајсторе!!! но то и даље не значи да нећу да те овуним у Старкрафту кецу. :) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 peja car \o/ :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Браво Пејо мајсторе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Za vreme exita je mnogo bolje u gradu nego na samom exitu. Koje carsko zezanje ovih dana a tek danas pocinje, PRAAA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 vićo cavo, zovi na basket za vikend 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts