Guest Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 jesam ja ćorav ili je šmeker u paintu nacrtao ovo crvenilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 ja sam u prvom trenutku pomislio da je rl crvenilo pa rek'o odmah da mu napišem da trči kod lekara, al posle vidim da je samo "obeležio zonu" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 (edited) jesam ja ćorav ili je šmeker u paintu nacrtao ovo crvenilo? Umro sam na komentar :D A tako mi bilo lakse da docaram situaciju, jer ne znam strucne nazive tih delova :D Edited May 5, 2014 by SHMEKER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 imam ceo zivot povisen bilirubin kada testiram krv prosli put 2008 godine isto kada sam vadio 41.9 a granice normale su oko 20 i tad su mi i snimaci srce i sve je bilo u normalnim granicama sto se velicina tice tj nije nista uvecano bilo isto juce kad sam dobio rezultate, isti mi je rezultat a ranije je bilo objasnjenje da je normalno da deca/deca u pubertetu imaju povisen, sto sad nije slucaj (hehe) jel se zna od cega to moze da bude tako kapiram da je isto bitno da napomenem da su mi uzorci urina toliko puni sluzi da ne mogu ni da testiraju 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 (edited) Možda imaš Žilberov sindrom. Trebalo bi da je bezopasan, mada svakako proveri jetru ili štagod. Doduše, Mara će sad da ti preporuči da popiješ osamsto lekova, pa će ti sigurno biti bolje! edit: jebeni linkovi pojedu post Edited May 9, 2014 by shw. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 Mozda imas i cirozu vec jel si radio i ultrazvuk, transaminaze i ostale parametr funkcije jetre...jel ima urobilinogena u mokraci i sterkobilina u stolici? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 Žuč/žučni putevi ili povećano razaranje eritrocita. Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 Meni su na poviseni bilirubin rekli da je Zilberov sindrov. A radio sam i ultrazvuk i hormone jetre i to je bilo ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 prekjuče nam je basist doživeo infarkt, na intenzivnoj je, ugradili su mu bajpas, itd itd koliko rakije i piva on sad sme da pije i posle koliko vremena? 4 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 Urinokultura mi je gotova sutra dule A ultra zvuk stomaka sam radio prosli put isto kao longli kada sam vadio krv isto zbog slicne situacije I nista nisu lose videli Ako odem kod lekara verovatno ce opet da mi trazi urin ili nesto A mogao bi I ultrazvuk da uradim sada posto je bezazlen pregled Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 (edited) offtopic: Nešto ne radi linkovanje, tj. deluje mi da se retardira zbog apostrofa. Kad linkujem reči sa ovim urlom: http://en.wikipedia.org/wiki/Gilbert's_syndrome, ostane link samo do http://en.wikipedia.org/wiki/Gilbert. Ako ručno promenim, onda se sjebe ceo post. Ili sam nešto glup :( Edited May 8, 2014 by shw. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 ne urinokultura, vec obican urin i stolica, da se vidi gde je problem sa nagomilavanjem bilirubina, prehepaticno, hepaticno ili posthepaticno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Pao sam na fudbalu pre 3 nedelje na ruke i od tad me jebe leva saka (no homo). Boli me kad savijem do kraja gore ili dole, kao i svaki put kad se oslonim na nju po tim uglom. Isti je nivo bola vec ~2 nedelje, pa je pocelo da me smara zesce. Boli me kada pritisnem tu gde je crveni krug na slici. Jel moram da snimam to i sta da radim da brze prodje? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 jel si pao na otvorenu saku...verovatno nije ovo, ali bolje da snimis:) http://www.stetoskop.info/Prelom-radijusa-na-tipicnom-mestu-Fractura-radii-loco-typico-3866-c39-sickness.htm?b9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Ne mogu tacno da se setim, ali cini mi se da sam pao unazad na otvorene sake. Fora je sto nije bilo otoka niti su mi pokreti ograniceni, pa sam sve kontao procice...Znaci ipak kod lekara, ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 (edited) resio sam da batalim cigare posle 7 godina medjutim ubi me vrtoglavica, vrlo je jaka, kao da imam teg od 2 tone na glavi. ceo dan kad ustanem moram da sacekam par sekundi i imam osecaj da cu se onesvestiti. ponekad me i stegne u grudima. jel ovo normalno? :) Edited May 30, 2014 by Moralni Pigmej Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 Отрови излазе из тебе :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 proveri pritisak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 hey you guys. Da li moze neko malo vise da mi kaze o dobrovoljnom davanju krvi, tj interesuje me gde sve moze da se donira. Da li moram da cekam da ovi iz Instituta za transfuziju krvi dodju u moj grad ili mogu da se odvucem do bolnice i doniram njima ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 hey you guys. Da li moze neko malo vise da mi kaze o dobrovoljnom davanju krvi, tj interesuje me gde sve moze da se donira. Da li moram da cekam da ovi iz Instituta za transfuziju krvi dodju u moj grad ili mogu da se odvucem do bolnice i doniram njima ? u beogradu imaš na tri mesta uvek mogućnost da daš krv, a u drugim gradovima izgleda ne: http://www.nbti.org.rs/cms/view.php?id=115verovatno je najbolje da nazoveš lokalnu bolnicu i pitaš njih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 (edited) hm, nije bas za ovaj topic, al' bolje ovde nego u pricajte elem, da li je moguce da mi vec od dvodnevne brade pojacano izlaze bubuljice? imao sam problema sa licem (nista spektakularno) par meseci, ocistio sam lice nekih 80%, medjutim, cim se ne obrijem 2-3 dana cini mi se da se pogorsa situacija, a nisam siguran da li je bas povezano ili tripujem edit: a da, umivam se sapunom za lice ujutru i uvece, tako da mi je nerealna situacija. Edited June 2, 2014 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 Meni posle svakog brijanja bukne vrat i izadju ona mala sranja, zato se i brijem jednom mesechno. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 pa fora je sto meni brijanje nije problem, vec kad poraste trodnevna otprilike :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 i meni isto, kada izraste tu i tamo ovo moje paperje... Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 Stresiranje i studentska ishrana ne deluju blagotvorno na kožu lica! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts