Jump to content

Need medical attention

Recommended Posts

imam ceo zivot povisen bilirubin kada testiram krv

prosli put 2008 godine isto kada sam vadio 41.9 a granice normale su oko 20 i tad su mi i snimaci srce i sve je bilo u normalnim granicama sto se velicina tice tj nije nista uvecano bilo

isto juce kad sam dobio rezultate, isti mi je rezultat a ranije je bilo objasnjenje da je normalno da deca/deca u pubertetu imaju povisen, sto sad nije slucaj (hehe)

jel se zna od cega to moze da bude tako

kapiram da je isto bitno da napomenem da su mi uzorci urina toliko puni sluzi da ne mogu ni da testiraju

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

Možda imaš Žilberov sindrom. Trebalo bi da je bezopasan, mada svakako proveri jetru ili štagod.

Doduše, Mara će sad da ti preporuči da popiješ osamsto lekova, pa će ti sigurno biti bolje!

edit: jebeni linkovi pojedu post

Edited by shw.

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

Urinokultura mi je gotova sutra dule

A ultra zvuk stomaka sam radio prosli put isto kao longli kada sam vadio krv isto zbog slicne situacije I nista nisu lose videli

Ako odem kod lekara verovatno ce opet da mi trazi urin ili nesto

A mogao bi I ultrazvuk da uradim sada posto je bezazlen pregled

offtopic:

Nešto ne radi linkovanje, tj. deluje mi da se retardira zbog apostrofa.

Kad linkujem reči sa ovim urlom: http://en.wikipedia.org/wiki/Gilbert's_syndrome, ostane link samo do http://en.wikipedia.org/wiki/Gilbert.

Ako ručno promenim, onda se sjebe ceo post.

Ili sam nešto glup :(

Edited by shw.

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

Pao sam na fudbalu pre 3 nedelje na ruke i od tad me jebe leva saka (no homo). 

Boli me kad savijem do kraja gore ili dole, kao i svaki put kad se oslonim na nju po tim uglom. Isti je nivo bola vec ~2 nedelje, pa je pocelo da me smara zesce. Boli me kada pritisnem tu gde je crveni krug na slici. 

saka.jpg?noCache=1400146934

Jel moram da snimam to i sta da radim da brze prodje? :D

• 3 weeks later...

resio sam da batalim cigare posle 7 godina medjutim ubi me vrtoglavica, vrlo je jaka, kao da imam teg od 2 tone na glavi. ceo dan kad ustanem moram da sacekam par sekundi i imam osecaj da cu se onesvestiti. ponekad me i stegne u grudima. jel ovo normalno? :)

Edited by Moralni Pigmej

~~

hey you guys. Da li moze neko malo vise da mi kaze o dobrovoljnom davanju krvi, tj interesuje me gde sve moze da se donira. Da li moram da cekam da ovi iz  Instituta za transfuziju krvi dodju u moj grad ili mogu da se odvucem do bolnice i doniram njima ?

hey you guys. Da li moze neko malo vise da mi kaze o dobrovoljnom davanju krvi, tj interesuje me gde sve moze da se donira. Da li moram da cekam da ovi iz  Instituta za transfuziju krvi dodju u moj grad ili mogu da se odvucem do bolnice i doniram njima ?

u beogradu imaš na tri mesta uvek mogućnost da daš krv, a u drugim gradovima izgleda ne: http://www.nbti.org.rs/cms/view.php?id=115

verovatno je najbolje da nazoveš lokalnu bolnicu i pitaš njih

hm, nije bas za ovaj topic, al' bolje ovde nego u pricajte

elem, da li je moguce da mi vec od dvodnevne brade pojacano izlaze bubuljice? imao sam problema sa licem (nista spektakularno) par meseci, ocistio sam lice nekih 80%, medjutim, cim se ne obrijem 2-3 dana cini mi se da se pogorsa situacija, a nisam siguran da li je bas povezano ili tripujem

edit: a da, umivam se sapunom za lice ujutru i uvece, tako da mi je nerealna situacija.

Edited by Vlada_

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"