Jump to content

Teretana topik!

nikita_

Recommended Posts

sve nam je jasno

Sta je ovo trebalo da znaci ?

@Johnn1e : squat otp 60kg a dead lift oko 70-72, zavisi od sipke...

SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija

ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D

Ja sam radio 120 iz cucnja 3 puta. Al sam oladio zadnjih par meseci, sad radim po 2 serije sa 15 i vise ponavljanja. Mada sam u ponedeljak radio 100, 10 puta i to jer sam hteo da stavim 90 al kad sam video da sam se zabrojao reko' ko ga jebe :D

Edited by nikita_

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Fino, mada bi akcenat mozda mogao da bacis na ove druge dve vezbe ako vec treniras fudbal, jasno ti je da ti te tezine nisu srazmerne sa benchom? : )

Trenutno ne treniram, govorim kad sam isao. Pa kontam da sam bas razvio grudi i ruke od tih sklekova koje sam radio bas bas dosta, dok su mi noge i ledja relativno slabiji, nisam ih toliko forsirao a naglo sam izrastao... :) Poslusacu tvoj savet ako krenem opet.

@Kal1 : Hteo sam reci da imam takav metabolizam, tesko se gojim pa je to bilo za mene shokirajuce :) Umoran sam bio sinoc, ucio za ispit :)

SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija

ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D

Ja samo da odgovorim na one tomkeusove silne studije o kreatinu :)

Imao sam eksperiment sa kreatinom (tacnije kreatin+protein) na sopstvenom telu i ne bih se slozio da je razlika mala, beznacajna. Moram napomenuti da je ishrana, nacin vezbanja pa i odmor bio gotovo isti pre i posle uzimanja kao i to da sam uzimao kreatin samo danima kad treniram (5g pre/5g posle sa dekstrozom), a trenirao sam "na suvo" godinu i po, dve.

Rezultati, iznenadio sam se iskreno koliko su bili dobri. Mrzi me sada da nabrajam povecanje kod svih vezbi posebno, ali evo pomenucu benc pres (posto je to svima merilo snage :D ), pre sam najjacu seriju dizao 100kg, mozda 2-3 puta, posle mesec dana 10ak ponavljanja sa istom kilazom.

Kod kreatina, sto sam ja licno najvise osetio, nije to sto ti da neku snagu pa da ti jednostavno od toga dizes vecu kilazu. Meni je davao izdrzljivost, da mogu ceo trening, svaku vezbu maksimalno da opteretim, a samim tim kad jace radis, sam i ti jacas logicno :D

Kad sam prestao da koristim kreatin, nije mi se desilo ono izduvavanje sto svi kazu (posle jeste, ali ne zbog toga sto sam prestao da uzimam kreatin, nego zato sto sam se ulenjio i nisam trenirao :>), mada sam ja imao dobru ishranu.

naravno, ponavljam jos jednom, svi suplementi su samo dodaci ishrani i oni su tu da te poguraju malo, 70-80% posla je dobra ishrana, trening i odmor!

evo, ja samo da podelim svoje licno iskustvo sa kreatinom (kreatin u prahu, ne u kapsulama), a tomkeuse, molim te i dalje nas hrani onim zanimljivim tekstovima (nije trol :D ), da mogu dao bih ti plus na svaki post!

Um caruje, Dundo Maroje!

ljudi uzeo sam muscletech nitro tech hardcore pro, ovo je boles, boles I tell you, za mesec dana sam porastao kao nikad pre, plus imam vise snage i izdrzljivosti

u bazi je protein ali ima i monohidrat i taurin i arginin

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

ja zapravo ne mogu da verujem da postoji proizvod koji nosi ovakvo ime :)

6446d1187039359-supplements-anyone-take-dat-dere-cell-tech-datdereadvertisement.jpg

isti projzvodjac malo drugaciji proizvod :)

ja bih iskreno to probao al da dajem tolko para neka hvala

Takodje sam jednom probao pola doze nekog britanskog NO prozvoda (15 doza, 5000 kosta), ljudi moji, osecas se kao pijan, vrti ti se u glavi a u grudima kao da si herkules. Nikad vise.

Edited by nikita_

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene