Pr0toSS Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 5 casova po 30 minuta = 3 sata skole... gg no re. Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Uf... dobar basket sinoc...jedino sto smo pukli, al nema veze...borba je bila do kraja...:) Konacno stiglo lepo vreme...bio sam bez jakne napolju i nije bilo hladno...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Au jbt 8.9 rihtera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Imam temperaturu, ffuuu odvratan osecaj, krenula groznica da me drma na poslu, a petak je.. fff(l)uuu (a sve to zbog koleginice koja je dolazila bolesna na posao - kaurine, olja!) People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 sta je majka priroda... enivejz, dosla mi knjiga u kojoj su i moji radovi, samo sto mi je jedan potpisan nepravilno, sa prezimenom mog kume..kao da su znali :) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Imam temperaturu, ffuuu takođe, neće da mi se spusti ispod 38 :/ "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 odvratan osecaj, krenula groznica da me drma na poslu, a petak je.. fff(l)uuu (a sve to zbog koleginice koja je dolazila bolesna na posao - kaurine, olja!) olja bi i mrtva dosla na posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 da ja imam 15 godina, otisao bi kuci i rekao roditeljima da su nas pustili iz skole zbog zemljotresa u Japanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Danas nije dosla, skvide, ali je juce ceo dan kasljala i kijala. People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-12307698 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 aaaa konacno lepo vreme pa je i vreme da otvorim sezonu olimpa ! I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 čekam da mi se javi drugarica iz Japana ..... nadam se da je dobro :( step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 -.- .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 (edited) I formica je dobro na havajima.... da se ne brinemo... jedino ne zna da li ce stici na basket u subotu Ode Vinca u vazduh...:( Edited March 11, 2011 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 bedak za japan. impresivno je da u samom zemljotresu nije bilo povređenih (koliko sam ispratio). svedoči o skilu japanskih građevinara, drugde bi se sve živo srušilo. btw http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-12307698 middle east, koji moroni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Someone divided by zero. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Pio sam čokoladno mleko posle više od 15 godina... pokerface.jpg jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Probaj ono Imlekovo sa 3 vrste čokolade, meni je odlično. Mada, mogu da popijem maksimum 2 ta mala, sve preko toga je previše :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Danas odlucio da treniram i idem na faks i desi se zemljotres :( zamislite da sam resio i da ucim sta bi se desilo :O bas dakbe za Japan :/// Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Probaj ono Imlekovo sa 3 vrste čokolade, meni je odlično. Mada, mogu da popijem maksimum 2 ta mala, sve preko toga je previše :/ Upravo to sam i pio i ono, nemam ja nepce za to. Ima isti ukus ko što se sećam da ima "čokoladno mleko", bilo ono staro bilo nesquik govno u prahu, još sam bio zdravo gladan a tad mi sve ima 73% bolji ukus, i ništa, i am a disappoint :) Ili sam jednostavno izlapeo i ne sećam se koliko je to bilo govno ranije :) jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-12307698 middle east, koji moroni ha, ja tek sada primetio budale Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 danas u sedmici prvi put mi usla kontrola sa komunalnom policijom... opasno,opasno... sad cu odgledam film, veceras idem na poker, sutra ceo dan ada.. havarija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Upravo to sam i pio i ono, nemam ja nepce za to. Ima isti ukus ko što se sećam da ima "čokoladno mleko", bilo ono staro bilo nesquik govno u prahu, još sam bio zdravo gladan a tad mi sve ima 73% bolji ukus, i ništa, i am a disappoint :) Ili sam jednostavno izlapeo i ne sećam se koliko je to bilo govno ranije :) pazi kako se obracas decijim snovima ! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts